رفتن به مطلب

حل مشکل اکانت arash.s در رابطه با بن شدن

Negrasombra
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

میدونم که طی این دو هفته مشکلات زیادی تو فروها پیش اومده که باعث کم اعتماد شدن ما به همدیگه شده. خواهش میکنم تو این تاپیک نظراتتون رو بدین تا مدیران محترم سایت نظرشون رو هم بگن. 

این تاپیک رو به درخواست دوست گرامی arash.s که چندین بار معامله داشتم با ایشون زدم.

دوست ما آقا میلاد، قبلا با یک اکانت دیگه حضور داشتن تو لیون. با اون اکانت تو یک تاپیک به فروشنده نظر میدن که با این قیمتی که گذاشتید فروش نمیره. بعد از این قضیه، فروشنده تو تاپیک اعلام میکنن که قیمت رو برداشتن و خرید توافقی صورت خواهد گرفت و هر کسی قیمت خودشو بگه. آقا میلاد قیمت مدنظرشون رو میدن و فرداش بن میشن!!! بدون حتی یک بار اخطار!!!

این قضیه مال خیلی وقت پیش بوده. تا اینکه آقای میلاد مجبور میشن یک اکانت دیگه ساخته و تو لیون باز به معامله بپردازن. با نام کاربری arash.s. . حالا بعد از مدتی یکهو بدون هیچ مورد خاصی دوباره بن شدن.

از دوستانی که ایشون رو میشناسن و یا خرید و فروشی داشتن خواهشمندم بیان تو تاپیک و نظراتشون رو بنویسن راجب ایشون.

از مدیران محترم سایت هم درخواست دارم که به این مورد رسیدگی کنن و توضیحاتی اگر لازم باشه بدن. البته بنده حقیر در حدی نیستم که از کسی توضیح بخوام و کوچیک همه دوستان لیونی، بخصوص مدیران محترم هستم.

به شخصه سه چهار بار با اکانت arash.s آقای میلاد خرید و فروش داشتم که یکیش هم همین دو روز پیش بود که ایشون سمنان پول واریز کردن و من از یه استان دیگه چنس فرستادم براشون.

لینک به دیدگاه

سلام

ایشون تو تاپیک های فروش کاربرهای دیگه دخالت میکرد ، قیمتهای پایین میداد ، اسپم میداد و قصد تو سر مال زدن رو داشت در کل که خلاف قوانین هست . چند بار بهش تذکر داده شد . منتها هیچ توجهی نکرد . یک ماه تعلیق شد اکانتش به همین دلیل . بعد اومد با نام کاربری جدید این تاپیک رو زد :

تو همین تاپیک هم بهش گفتم که هر اکانت دیگه ای بسازه به محض اینکه بفهمم بن میشه . پس بهش این رو بگید و بگید بره تو همین جاهایی فعالیت کنه که قوانین مورد نظر خودش رو داره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...