رفتن به مطلب

مشکل در رابطه با بن شدن اکانت arash.s

Negrasombra
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

میدونم که طی این دو هفته مشکلات زیادی تو فروها پیش اومده که باعث کم اعتماد شدن ما به همدیگه شده. خواهش میکنم تو این تاپیک نظراتتون رو بدین تا مدیران محترم سایت نظرشون رو هم بگن. 

این تاپیک رو به درخواست دوست گرامی arash.s که چندین بار معامله داشتم با ایشون زدم.

دوست ما آقا میلاد، قبلا با یک اکانت دیگه حضور داشتن تو لیون. با اون اکانت تو یک تاپیک به فروشنده نظر میدن که با این قیمتی که گذاشتید فروش نمیره. بعد از این قضیه، فروشنده تو تاپیک اعلام میکنن که قیمت رو برداشتن و خرید توافقی صورت خواهد گرفت و هر کسی قیمت خودشو بگه. آقا میلاد قیمت مدنظرشون رو میدن و فرداش بن میشن!!! بدون حتی یک بار اخطار!!!

این قضیه مال خیلی وقت پیش بوده. تا اینکه آقای میلاد مجبور میشن یک اکانت دیگه ساخته و تو لیون باز به معامله بپردازن. با نام کاربری arash.s. . حالا بعد از مدتی یکهو بدون هیچ مورد خاصی دوباره بن شدن.

از دوستانی که ایشون رو میشناسن و یا خرید و فروشی داشتن خواهشمندم بیان تو تاپیک و نظراتشون رو بنویسن راجب ایشون.

از مدیران محترم سایت هم درخواست دارم که به این مورد رسیدگی کنن و توضیحاتی اگر لازم باشه بدن. البته بنده حقیر در حدی نیستم که از کسی توضیح بخوام و کوچیک همه دوستان لیونی، بخصوص مدیران محترم هستم.

به شخصه سه چهار بار با اکانت arash.s آقای میلاد خرید و فروش داشتم که یکیش هم همین دو روز پیش بود که ایشون سمنان پول واریز کردن و من از یه استان دیگه چنس فرستادم براشون.

لینک به دیدگاه

نام کاربری  arash.s به دلیل مولتی یوزر بودن بن شد . نام کاربری اصلی ایشون miladnuranii بود که قبلا بن شده بود .

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/2884-معرفی-کاربران-اخراج-شده/&page=7&tab=comments#comment-977403

لینک به دیدگاه

سلام  کاربر arash .s

بچه بدی نیست فقط یکم  گرون حساب میکنه .

ولی مورد اطمینان و مسیولیت پذیر بنظر میرسه 

باز بنظرم . با تعهد به ناظرین درمورد موارد خطا ها

امکانش هست اکانتش بازبشه 

اگه مشکل خاصی داره که ناظر محترم خبردارن که صلاح مملکت خویش خسروان دانند

لینک به دیدگاه

اره من هم تو تاپیکی که جناب حسینی باز کردن و کاربرهای حذف شده رو توش اعلام میکنن خیلی دیدم که بار چندمه طرف خطا میکنه یکی دو بار اخطار خورده بهش، بعد از اون در صورت تکرار بن شدن 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

یعنی یه نفر یه بار خبطی کنه بن بشه دیگه تا آخر عمرش نمی تونه تو این سایت حساب داشته باشه؟؟

جسارتاً مگه ما از خدا بالاتریم که به هیچ کس شانس دوباره نمیدیم؟

به نظر من حداقل یه محدودیت زمانی مثلاً چند ماهه ایجاد میشد اما بعدش می تونست فعالیت کنه خیلی بهتر بود همین چندین ماه خودش میتونه عبرت آمیز باشه چون طرف میدونه که اگه حواسش نباشه خبطی کنه باید مثلاً سه ماه صبر کنه و طی این سه ماه حساب جدیدم بسازه بن میشه و دوباره به تایم سه ماهش اضافه میشه.

داداش اتفاقا لیون از همه ی انجمن ها بهتره - بارها بارها  اینجا خیلی از کاربرها بن شدن بین 1 تا 3 ماه دوباره بخشیده شدن  -ولی یه انجمنی مثل پرشین تولز با مدیرهای عقده ای با کوچکترین خطا بن دائم میکنن  !!!!!

• لایک 2
لینک به دیدگاه

بنده با ایشان معامله ای نداشتم

ولی یک برخورد داشتم و آن هم خیلی صریح اعلام کرده بودم در تاپیک که کارشناسی قیمت فقط در پیغام خصوصی

ولی ایشان همچنان اصرار به روش خودشون داشتند و من هم طبق قوانین انجمن برخورد کردم باایشان و طبق پستی که جناب حامد خان فرستادند در تاپیک مشابهی که شما ایجاد کردیدا گویا ایشان کلا" علاقه وافری به کارشناسی قیمت و ایجاد جو روانی بد برای تاپیک کاربران و محیط انجمن داشتند که خب گویا اکانت جدیدشون هم بن شده است.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Ehsan^ گفته است :

بنده با ایشان معامله ای نداشتم

ولی یک برخورد داشتم و آن هم خیلی صریح اعلام کرده بودم در تاپیک که کارشناسی قیمت فقط در پیغام خصوصی

ولی ایشان همچنان اصرار به روش خودشون داشتند و من هم طبق قوانین انجمن برخورد کردم باایشان و طبق پستی که جناب حامد خان فرستادند در تاپیک مشابهی که شما ایجاد کردیدا گویا ایشان کلا" علاقه وافری به کارشناسی قیمت و ایجاد جو روانی بد برای تاپیک کاربران و محیط انجمن داشتند که خب گویا اکانت جدیدشون هم بن شده است.

الان به این کارتون افتخار میکنید (اگه خصوصی یه اخطار بهش داده بودی نیازی به ساخت اکانت دیگه نبود و بن نمی شد)

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، unhappy گفته است :

الان به این کارتون افتخار میکنید (اگه خصوصی یه اخطار بهش داده بودی نیازی به ساخت اکانت دیگه نبود و بن نمی شد)

بعید میدونم حتی گوشه ای از صحبت های بنده طعمی از افتخار داشت

ولی خب به هر حال استارتر خواستند از تجربیات کاربران دیگر استفاده کنند که بنده مطرح کردم.

در مورد بن شدن ایشان هم حتما" تیم ناظرین دلایل خودشون رو داشتند و مهمترینش رعایت نکردن قوانین بوده

پ.ن 1:در ضمن بنده بازوی اجرایی انجمن نیستم و ابزاری برای نظم دادن به انجمنن ندارم و فقط مسئول نظم تاپیک خودم هستم و طبق توصیه اکید انجمن به هیچ وجه خصوصی وارد عمل نشوید و فقط گزارش کنید

پ.ن2:پس بنده مسئول بن شدن ایشان نبودند من به قوانین احترام گذاشتم اگر ایشان هم احترام میگذاشت الان بن نبودند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 دقیقه قبل، Ehsan^ گفته است :

بعید میدونم حتی گوشه ای از صحبت های بنده طعمی از افتخار داشت

ولی خب به هر حال استارتر خواستند از تجربیات کاربران دیگر استفاده کنند که بنده مطرح کردم.

در مورد بن شدن ایشان هم حتما" تیم ناظرین دلایل خودشون رو داشتند و مهمترینش رعایت نکردن قوانین بوده

پ.ن 1:در ضمن بنده بازوی اجرایی انجمن نیستم و ابزاری برای نظم دادن به انجمنن ندارم و فقط مسئول نظم تاپیک خودم هستم و طبق توصیه اکید انجمن به هیچ وجه خصوصی وارد عمل نشوید و فقط گزارش کنید

پ.ن2:پس بنده مسئول بن شدن ایشان نبودند من به قوانین احترام گذاشتم اگر ایشان هم احترام میگذاشت الان بن نبودند.

کار درست رو ایشون کردن

هیچ کاربری حق نداره قیمت مد نظر خودش رو به فروشنده تحمیل کنه

اونم مخصوصا تو تاپیک فروش

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، nasabam گفته است :

داداش اتفاقا لیون از همه ی انجمن ها بهتره - بارها بارها  اینجا خیلی از کاربرها بن شدن بین 1 تا 3 ماه دوباره بخشیده شدن  -ولی یه انجمنی مثل پرشین تولز با مدیرهای عقده ای با کوچکترین خطا بن دائم میکنن  !!!!!

دادا مرتضی راس میگه.خیلی بیخوده پی تی

بدون هیچ تو ضیح و کاملا دل بخاهی بن میکنن

اینجا نه.تاپیک مخصوص داره علتindex.png.c90f3ab79be21bc0e48acd0bfcc8b024.pngش بیان میشه.اگه جرمت سنگین نباشه میبخشنت.سعی صدر بالایی دارن مدیران و ناظرانش

کلا لیون لایک داره

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

درود خدمت شما دوستان عزیز لیونی

استارتر عزیز نیازی به تاپیک زدن نبود جواب شمارو همون تلگرام دادم و توضیحات لازم و هم به کاربر عزیز arash.s دادم.

دلیل اخراج ایشون مشخصه. وقتی قوانین برای کاربر اهمیت نداره تیم مدیریت مجبور به اجراء قوانین میشه.

عزیزان لطفا برای هر موضوعی تاپیک نزنید.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...