رفتن به مطلب

مشکل لگ در کل سیستم

navidhp
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
اقا من یه مشکلی دارم  و راه چاره ای براش پیدا نکردم.
من هر چند وقت یبار سیستمم یه لگ فوق بدی توی بازی ها و حتی برنامه هایی مثل فتوشاپ پیدا میکنه ک نمیدونم چجوری درست میشه
این لگ اینجور که انگار سیپیو به 100 درصد میرسه و همینطور رم هم خیلی وقتها کم میاره.اینم میدونم مشکل از سخت افزارم نیست(حالا جدا از این بازی های جدید و اینکه من سیستمم خیلی قوی نیست)

ولی من قبلا خیلی بازی هارو یا فتوشاپ رو به راحتی اجرا میکردم ولی الان با این لگ روبرو شدم . این لگ از گرافیک نیست چون چه توی یه گیم که مال سال 2001 چه اون که مال 2015 وجو د داره.قبلا هم نداشتم این مشکل رو و گاها برام این مشکل به وجود میومد ولی بعد یه مدت طولانی نمیدونم خود به خود برطرف میشد.

ممنون میشم راهنماییم کنیدچون واقعا رو اعصابه هرچقدم ا زtask manager برنامه های زیادی رو میبندم فایده نداره.

لینک به دیدگاه

ویندوز را عوض کردید؟

مشخصات سیستم چیه ؟ رم سیپیو مین ؟

دمای پردازنده را هنگام لگ چک کردید روی چنده؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، navidhp گفته است :

سلام
اقا من یه مشکلی دارم  و راه چاره ای براش پیدا نکردم.
من هر چند وقت یبار سیستمم یه لگ فوق بدی توی بازی ها و حتی برنامه هایی مثل فتوشاپ پیدا میکنه ک نمیدونم چجوری درست میشه
این لگ اینجور که انگار سیپیو به 100 درصد میرسه و همینطور رم هم خیلی وقتها کم میاره.اینم میدونم مشکل از سخت افزارم نیست(حالا جدا از این بازی های جدید و اینکه من سیستمم خیلی قوی نیست)

ولی من قبلا خیلی بازی هارو یا فتوشاپ رو به راحتی اجرا میکردم ولی الان با این لگ روبرو شدم . این لگ از گرافیک نیست چون چه توی یه گیم که مال سال 2001 چه اون که مال 2015 وجو د داره.قبلا هم نداشتم این مشکل رو و گاها برام این مشکل به وجود میومد ولی بعد یه مدت طولانی نمیدونم خود به خود برطرف میشد.

ممنون میشم راهنماییم کنیدچون واقعا رو اعصابه هرچقدم ا زtask manager برنامه های زیادی رو میبندم فایده نداره.

داداش این مربوط ب هارد است اگر یه فریز 2 ثانیه میده سیستمتون

ولی اگر گیر به صورتی ک موس با لگ حرکت میکنه مشکل با رم سیستم هست ک کم کم داره خراب میشه

البته اون فریز 2 ثانیه ممکنه مربوط ب پاور هم باشه ولی اگر توی فوتوشاپ ک لود گرافیک نیست پبدا میشه مال اون نیست پس

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

خب رفیق وقتی همین حالت رخ میده از تسک منیجر ببین چه process ایی هست که داره CPU یا Ram رو مشغول میکنه

ولی احتمال زیاد مشکل از هاردت هست . هاردت چیه؟ احتمال قوی هارد مکانیکی ای داری که چندین سال از عمرش گذشته درست میگم؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، The.13east گفته است :

داداش این مربوط ب هارد است اگر یه فریز 2 ثانیه میده سیستمتون

ولی اگر گیر به صورتی ک موس با لگ حرکت میکنه مشکل با رم سیستم هست ک کم کم داره خراب میشه

البته اون فریز 2 ثانیه ممکنه مربوط ب پاور هم باشه ولی اگر توی فوتوشاپ ک لود گرافیک نیست پبدا میشه مال اون نیست پس

حق با دوستمون هستش به نظر من هم مشکل یا از هارد هستش یا از پاور - البته اگر سیستم کند میشه و فریز نمیکنه میتونه از رم باشه

من خودم این مشکل رو با هاردم داره وقتی زیر لود میره فریز 2 ثانیه ای میزنه بعضی اوقات هم کلا سیستم رو باید ری استارت کنم 

شما یه برنامه چک سلامت هارد از اینترنت بگیر ببین چی مینویسه ؟ 

لینک به دیدگاه

سلام مشخصات سیستم ، ویروس کش مطمئن مانند avg استفاده کنید

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، nimajafarpour گفته است :

ویندوز را عوض کردید؟

مشخصات سیستم چیه ؟ رم سیپیو مین ؟

دمای پردازنده را هنگام لگ چک کردید روی چنده؟

سلام. ویندوز که ده بار عوض کردم  وگاها با تعویض ویندوز حس میکنم یا بدترمیشه یا بهتر.
دما پردازنده هم که روی 50 به بالاس که چه روی 50 چه هر عدد دیگه ای این مشکل هست

مشخصات سیستمم:
رم 4
گرافیک gt730 2gb
سیپیو Core2 E8400 دو هستع ای

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، gamer5 گفته است :

خب رفیق وقتی همین حالت رخ میده از تسک منیجر ببین چه process ایی هست که داره CPU یا Ram رو مشغول میکنه

ولی احتمال زیاد مشکل از هاردت هست . هاردت چیه؟ احتمال قوی هارد مکانیکی ای داری که چندین سال از عمرش گذشته درست میگم؟

در 4 ساعت قبل، فرـشاد گفته است :

حق با دوستمون هستش به نظر من هم مشکل یا از هارد هستش یا از پاور - البته اگر سیستم کند میشه و فریز نمیکنه میتونه از رم باشه

من خودم این مشکل رو با هاردم داره وقتی زیر لود میره فریز 2 ثانیه ای میزنه بعضی اوقات هم کلا سیستم رو باید ری استارت کنم 

شما یه برنامه چک سلامت هارد از اینترنت بگیر ببین چی مینویسه ؟ 

ممنون
توی تسک منیجر استفاده از سیپیو 100 درصد هستش و هیچ برنامه یا پروسس دیگه ای نیست که بگی سیپیو پر کرده باشه یعنی منظور اینه خود اون گیم نوشته 80 تا 90 درصد سیپیو اشغال و هیچ چیز دیگه ای نست که باقی سیپیو رو نوشته باشه اشغال کرده باشه ولی همچنان سیپیو روی 100 و هروقت میاد روی 90 بازی راه میوفته وقتی برمیگرده روی 100 بازی فریز میشه.
رم هم که عمرش داره تموم میشه ولی حتی اگه 4گیگ عمرش کم کم تموم بشه اون گیمی که رم 512 میخاد رو نباید مشکلی براش داشته باشه واس همین بعید میدونم عیب از رم باشه.هارد هم چک کردم مشکلی نداشت

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/01, 15:00:05، navidhp گفته است :

ممنون
توی تسک منیجر استفاده از سیپیو 100 درصد هستش و هیچ برنامه یا پروسس دیگه ای نیست که بگی سیپیو پر کرده باشه یعنی منظور اینه خود اون گیم نوشته 80 تا 90 درصد سیپیو اشغال و هیچ چیز دیگه ای نست که باقی سیپیو رو نوشته باشه اشغال کرده باشه ولی همچنان سیپیو روی 100 و هروقت میاد روی 90 بازی راه میوفته وقتی برمیگرده روی 100 بازی فریز میشه.
رم هم که عمرش داره تموم میشه ولی حتی اگه 4گیگ عمرش کم کم تموم بشه اون گیمی که رم 512 میخاد رو نباید مشکلی براش داشته باشه واس همین بعید میدونم عیب از رم باشه.هارد هم چک کردم مشکلی نداشت

به نظرم یکبار ویندوز عوض کنید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...