رفتن به مطلب

مشاوره برای پاور سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید میخوام یه MSI GTX 1060 Gaming 6G  بگیرم 

مشخصات سیستم خودمو تو نرم افزار گرین میزنم با این گرافیک میزنه پاور 430 پیشنهاد میده

منم 430 دارم یه سال حدودا کار کرده میخوام بدونم میتونم بگیرم گرافیک رو فعلا با این پاور تا عید تا پول دستم بیاد پاور بالاتر بگیرم؟ مشکل پیش نمیاد؟ اصلا نیاز هست عوض کنم اگه اره چه پاوری بگیرم؟

I3 6100

2x4G ddr4

h110m

wd blue 1t +hard ghadimi 500

case z4 green

لینک به دیدگاه

اگه خودش گفته معمولن درسته ونیاز نیست(ممکنه افت کرده باشه بازده پاورتون توی چندسال کارکرد تست گنید مشکلی نبود خب خداروشکر)درکل ولی بهتره پول دستتون اومد 550 یا600واتو بخرید برا آینده نگری.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

سلام

تو این لینک http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/ هم مشخصات رو بزنید ببینید میگه چند وات لازمه.

به نظر من که با توجه به کارت 1060 زیر 500 وات گرفتن منطقی نیست چون این سرویس ها قدرت کارت مرجع (Reference) رو میدونن ممکنه کارت کاستومی (Custom) که شما میخرید علاوه بر کلی اورکلاک و افزایش کارایی پیش فرض نسبت به نسخه مرجع امکانات دیگه ای مثل نور پخش کنی رنگارنگ RGB و حالت های اورکلاک بیشتر و... هم داشته باشه که در این صورت مسلماً توان مورد نیاز این کارت نسبت به کارت مرجع بیشتره.

من که برای این کارت حداقل یه 500 وات و برای شرایط بهتر که بشه کارت رو قشنگ اورکلاک درست و حسابی هم کرد یه 600 وات رو پیشنهاد میکنم.

سایت کولر مستر هم برام 400 رو پیشنهاد داد, با i3 6100 قصید اورکلاک ندارم تا عید که cpu رو ارتقا بدم و پاور جدید بخرم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Milad1993xx گفته است :

سلام خسته نباشید میخوام یه MSI GTX 1060 Gaming 6G  بگیرم 

مشخصات سیستم خودمو تو نرم افزار گرین میزنم با این گرافیک میزنه پاور 430 پیشنهاد میده

منم 430 دارم یه سال حدودا کار کرده میخوام بدونم میتونم بگیرم گرافیک رو فعلا با این پاور تا عید تا پول دستم بیاد پاور بالاتر بگیرم؟ مشکل پیش نمیاد؟ اصلا نیاز هست عوض کنم اگه اره چه پاوری بگیرم؟

I3 6100

2x4G ddr4

h110m

wd blue 1t +hard ghadimi 500

case z4 green

دوست عزیز به نظر من که مشکلی نیست. پاورتون باید جوابگو باشه  اگه فقط یک سال کارکرده نباید خروجیش کم شده باشه .

بعدا میتونید یه پاور قوی تر تهیه کنید که نیاز میشه حتما

چرا که شاید خواستین به سیستم هارد و فن اضافه کنید که داشتن یه پاور 500 تا 600 وات برای اینده نگری نیازه

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

داداش پاور مورد نیاز 1060 مقدار 500 وات هست و منظورشون فقط 500 واته بدون هیچ نوع گواهی 80پلاس هست

پس پاور 430 شما اگر 80پلاس معمولی باشه هم پاور کاملا کافیه و کلا نیازی به تعویض پاور حتی تا 2 3 سال اینده هم ندارید

500 وات منبع تغذیه پیشنهادی توسط شرکت ها در بدترین وضعیت بازدهی پاور محسوب میشه و برای 1060 و مادربردهای معمول پاور 380 وات هم کفایت میکنه و من خودم 3 ماه یه کارت 480 ای ام دی رو استفاده کردم با پاور 380 و برای بازی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...