رفتن به مطلب

نگاهی اجمالی به genius k10 rgb

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز لیون کامپیوتر تصمیم گرفتم یه نگاه مفید و مختصر به این کیبوردبندازم امیدوارم که مورد پسندتون واقع بشه جنس بدنه تماما از پلاستیک هست که در این رنج قیمتی فک نمی کنم توقع بیشتری ازش بره کیفیت کلیدها واقعا خوب هستش و از سوییچ های به اصطلاحmemchanical استفاده شده که احساسی شبیه اونا ایجاد کنه متاسفانه یا خوشبختانه همین عامل باعث شده که صدای کیبورد نویزی باشه هنگام استفاده ولی صدا هنوز به اون حد کلیکی نیست و هنوز بهش امید هست!در بخش نور پردازی این کیبورد همه کاری میشه باهاش کرد از 7 رنگ ثابت گرفته تا کاستومایز کردن 6 قسمت از بک لایتها با سلیقه خودتون در اخر خوبه از معایبش بگم که این کیبورد عربی هست و ممکنه برای بعضی از دوستان ناامید کننده باشه در اخر توجه شمارو به عکس های این کیبورد خوش قیمت و زیبا جلب می کنم

20171223_114910.jpg

20171223_115525.jpg

20171223_114820.jpg

20171223_115914.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

اسم این برند میاد تنم می لرزه زباله ای هست واسه خودش

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

اتفاقا من حدود 10-8 سال پیش یک موس ازین برند خریدم هنوز عالی کار می کنه و با اینکه هم ریزر هم استیل سریز استفاده کردم ولی هیچکدوم واسم مثل این نمیشه.لینکشم اینه : Genius-navigator535

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، veteranomid گفته است :

اتفاقا من حدود 10-8 سال پیش یک موس ازین برند خریدم هنوز عالی کار می کنه و با اینکه هم ریزر هم استیل سریز استفاده کردم ولی هیچکدوم واسم مثل این نمیشه.لینکشم اینه : Genius-navigator535

:|:|:|:| 

لینک به دیدگاه

چقد خشکله!!

دادا قیمتشم بگو و اینکه از کجا خریدی ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

چقد خشکله!!

دادا قیمتشم بگو و اینکه از کجا خریدی ؟

meghdadit.com/product/64004/genius-scorpion-k10-rgb-smart-gaming-keyboard/%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AC%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-scorpion-k10/

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

meghdadit.com/product/64004/genius-scorpion-k10-rgb-smart-gaming-keyboard/%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AC%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-scorpion-k10/

به نظرم اصلا با این قیمت نمیصرفه:D

کیبورد موس cooler master master key l lite با قیمت 280 خیلی مناسب تره و فک میکنم قابلیت های بیشتری رو داره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali.king گفته است :

به نظرم اصلا با این قیمت نمیصرفه:D

کیبورد موس cooler master master key l lite با قیمت 280 خیلی مناسب تره و فک میکنم قابلیت های بیشتری رو داره

درسته با این قیمت بهترین انتخاب باندل Cooler Master هست. از نظر کیفیت ساخت بسیار عالی هستند.

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، rostam2142 گفته است :

درود عزیز بنده موس دارم از این برند هم بی سیم هم سیم دار بدون مشکل هنوز کار می کنن بعد 7 سال دقیقا یادمه سال 90 ملت موس 8 هزار تومنی از این مارک می خریدن می گفتن اشغاله این که نشد استدلال شما با این پولی که دادی تهش میشه جنس بنجل 

20180106_151623.jpg

ویرایش شده توسط matrix.trixx
کم حجم کردن عکس
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...