رفتن به مطلب

کمک فوری!!!عدم اجرای برنامه در++ C

Amir.sh2248
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده وقتی در ++c یه برنامه مینویسم وقتی روی دیباگ(همون دکمه سبز بالا) میزنم ارور زیر میاد و اجرا نمیشه

unable to start program

The system cannot find the file specified

دوستان تو منو سورس فایل هم فقط یه برنامه بازه و برنامه هام هم مشکلی ندارند ولی اصلا اجرا نمیشه

با ابزار برنامه برای ری اینستال و اینا هم امتحان کردم ولی جواب نداد لطفا کمک کنید دیگه واقعا نمیدونم باید چی کار کنم

IMG_20171223_190133.jpg

IMG_20171223_190136.jpg

لینک به دیدگاه

احتمالا فایل exe برنامتون ساخته نشده یکبار برنامه تون رو Build یا Rebuild کنید ببینید برطرف میشه

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/02, 20:27:40، pourya گفته است :

احتمالا فایل exe برنامتون ساخته نشده یکبار برنامه تون رو Build یا Rebuild کنید ببینید برطرف میشه

خیلی ممنون بله مشکل همین بود که تنظیمات رو به اینکه همیشه برنامه رو بسازه تغییر دادم و برطرف شد

لینک به دیدگاه

بهتون پیشنهاد میکنم به جای virtual studio یکبار برنامه codeblocks رو امتحان کنید

http://sourceforge.net/projects/codeblocks/files/Binaries/16.01/Windows/codeblocks-16.01mingw-setup.exe

cb_debugging.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...