رفتن به مطلب

نظرسنجی واترکولر AiO برای 7700K

اشتراک گذاری

نظرسنجی واترکولرAiO برای 7700K  

34 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. تو این محدوده قیمتی کدام یک بهتره

• CoolerMaster MASTER LIQUID PRO 140
      21
    • Green GLACIER 360 Evo
      7
    • Green GLACIER 360-A
      0
    • Green GLACIER 240 Evo
      5
    • Green GLACIER 240-A
      1

Recommended Posts

واترکولر های کاپیتان سری جدیدش که لوله های اسلیو شده دارند واقعا عالین من سه بار واترکولر سیستمم رو عوض کردم اول کاپیتان داشتم بعد گرین گرفتم بعد مسترلیکویید پرو هر سه هم ورژن ۲۴۰ باز برگشتم به کاپیتان..

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

واترکولر های کاپیتان سری جدیدش که لوله های اسلیو شده دارند واقعا عالین من سه بار واترکولر سیستمم رو عوض کردم اول کاپیتان داشتم بعد گرین گرفتم بعد مسترلیکویید پرو هر سه هم ورژن ۲۴۰ باز برگشتم به کاپیتان..

کاش یکی از گزینه ها رو کاپتاین میذاشتم 
تامزهاردور هم captain 120 رو تو رده اقتصادی انتخاب کرده ولی خیلیا هم بد میگن ازش

لینک به دیدگاه

من فقط یه چیز بگم اگر خواستید به طور مستند تو خصوصی با فیلم و عکسی که شخصا تهیه کردم بهتون توضیح میدم اینجا درست نیست دربارش بحث کنیم ،مسترلیکویید پرو از نظر من یکی از خطرناک ترین واترکولرهای بازار هست! ، در مورد کاپیتان بله تو نسل قبلش مشکلاتی داشت اما همه ی مشکلاتش تو نسل جدیدش برطرف شده برای نمونه محل اتصال و بست واتر بلاک به بک پلیت که تمام فلزی شده و مشکل شکستن پایه ها به کلی برطرف شده و موارد دیگه، واقعا نسل جدید کاپیتان رو از هر لحاظ من تایید میکنم.

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/11, 21:42:31، Ali Alborz گفته است :

من فقط یه چیز بگم اگر خواستید به طور مستند تو خصوصی با فیلم و عکسی که شخصا تهیه کردم بهتون توضیح میدم اینجا درست نیست دربارش بحث کنیم ،مسترلیکویید پرو از نظر من یکی از خطرناک ترین واترکولرهای بازار هست! ، در مورد کاپیتان بله تو نسل قبلش مشکلاتی داشت اما همه ی مشکلاتش تو نسل جدیدش برطرف شده برای نمونه محل اتصال و بست واتر بلاک به بک پلیت که تمام فلزی شده و مشکل شکستن پایه ها به کلی برطرف شده و موارد دیگه، واقعا نسل جدید کاپیتان رو از هر لحاظ من تایید میکنم.

چرا خطرناکه مسترلیکوییدپرو ؟! :o توضیح بدید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Mowsen گفته است :

چرا خطرناکه مسترلیکوییدپرو ؟! :o توضیح بدید

پ.خ شد

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

پ.خ شد

درود برای منم بفرستین

لینک به دیدگاه

عزیز والا به نظر من که هیچی بی دردسر از از ایرکولر نیست

یه برج گنده از مس و آلومینیوم که یه فن توش فوت میکنه

نه پمپ و نه کولانت و نه رادیاتور و این دردسرها

لگراند ماچو رو که فقط باید با کولرمستر های مسترلیکوئید پرو و واتر های سری h کورسیر قیاس کرد

اینقدر خنکه این برج. منتهی سنگینه و زیبایی و ظرافت واتر هارو هم نداره

از بین واتر هایی که شما ذکر کردید هم خودم به شخصه به کولرمستر اعتماد بیشتری دارم

اگه قرار باشه به یه اندازه پول بدم و کارایی بگیرم، ترجیح میدم کالای برند خریداری بکنم

البته خیلی هم دوست دارم بدونم که استدلال دوست عزیزمون در مورد خطرناک بودن واترهای کولرمستر چیه

کولرمستر سالهاست که به خاطر ماژولهای کولینگش شهرت جهانی داره. چجوری میتونه خطرناک باشه؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

عزیز والا به نظر من که هیچی بی دردسر از از ایرکولر نیست

یه برج گنده از مس و آلومینیوم که یه فن توش فوت میکنه

نه پمپ و نه کولانت و نه رادیاتور و این دردسرها

لگراند ماچو رو که فقط باید با کولرمستر های مسترلیکوئید پرو و واتر های سری h کورسیر قیاس کرد

اینقدر خنکه این برج. منتهی سنگینه و زیبایی و ظرافت واتر هارو هم نداره

از بین واتر هایی که شما ذکر کردید هم خودم به شخصه به کولرمستر اعتماد بیشتری دارم

اگه قرار باشه به یه اندازه پول بدم و کارایی بگیرم، ترجیح میدم کالای برند خریداری بکنم

البته خیلی هم دوست دارم بدونم که استدلال دوست عزیزمون در مورد خطرناک بودن واترهای کولرمستر چیه

کولرمستر سالهاست که به خاطر ماژولهای کولینگش شهرت جهانی داره. چجوری میتونه خطرناک باشه؟؟؟

اره منم هیچوقت به  واتر فکر نمیکردم ولی واسه مادینگ خیلی ناجور میشه مگه اینکه مسترمیکر بگیری!
یه ویدیو دارن ایشون که دیدنش خالی از لطف نیست
الان نظرم رو deepcool captain هست

ویرایش شده توسط Mowsen
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Mowsen گفته است :

بنظرم لینکشو همینجا بذارید همه ببینن خطریه خدایی

ببینید مشکلی که برای من پیش اومد در خصوص این واترکولر قطعا تو تمام واترکولرهای این مدل وجود نداره، برای همین ترجیح میدم تو تاپیک دربارش بحث نشه چون دیدیم که سر موضوع پاور های گرین که تازه مشکلی هم وجود نداشت و یکی از دوستان تاپیک زدن و حرف از کپی بودن پاور زدن چه بحثی شکل گرفت و بعضا قضاوت های نادرست کردند و کلا این برند رو با خاک یکسان کردند، این مشکل واتر بنده هم اینطور نبوده که همه ی مسترلیکویید ها اینطور باشن اما خب چیزی که مشخصه تو مدل کاپیتان به خوبی برای این نقص احتمالی فکر شده و راه حلی پیاده شده تو طراحی..

برای دوستانی که ویدئو رو ندیدن فقط بگم که واتر مسترلیکویید بنده شلنگش به راحتی از واتربلاک خارج میشد که دلیلش هم استفاده از اورینگ بی کیفیت برای چفت شدن شلنگ داخل بلاک بود، مساله ایی که هست اینه که بقیه مسترلیکویید ها هم شلنگشون از بلاک خارج میشه اما با فشار خیلی بیشتر (اگر مثل من بدشانس نباشید و مشکل اورینگ بی کیفیت نداشته باشه) ولی مثلا تو کاپیتان (و بعضی برند های دیگه) این مشکل به دلیل طراحی خوبی که داشته به هیچ وجه پبش نمیاد‌.

باز اگر کسی خیلی کنجکاو بود میتونم تو خصوصی ویدئو رو براش بفرستم ولی خواهشا تو تاپیک منتشر نشه.

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

باز اگر کسی خیلی کنجکاو بود میتونم تو خصوصی ویدئو رو براش بفرستم ولی خواهشا تو تاپیک منتشر نشه.

ممنون میشم برای من بفرستید ویدئو رو

لینک به دیدگاه

درود

از فهرست بالا:

کولر مستر لیکوییدپرو ۱۴۰

خارج از فهرست:

ترمال رایت لوگران ماچو

• لایک 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...