رفتن به مطلب

یک مشکل عجیب در ارتباط با کیبرد و موس

sina07
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ببخشید لطفا راهنمایی کنید واجبهمن کیبردم بعد از وصل کابل hdmi و اتصال به تلوزیون قاطی کرد همش خودش تایپ میکرد اوکی میزد و... بعدش کلا کار نکرد بعد فکر کردم.مشکل از کیبرده کیبرد دیگه ای آوردم و کابل hdmi جدا کردم و وصل کردم کامپیوترو به مانیتور خودم اما باز هم مثل اون کیبرد قبلی کار نکرد طوری که کارکردش اینطوری حدود ده ثانیه انگشتمو میزارم رو دکمه کیبورد بعد تایپ میکنه بعضی از دکمه ها هم به کل کار نمیکننهمه درایور ها و چیپستم اپدیت کردم ویندوزم رو عوض کردم 10 زدم 7 زدم از نو نشد باز لطفا کمک کنیند بایوس هم چک کردم سخت افزاریمم سالمه از کنترل پنل کیبرد امتحان کردم از قسمت ease of access اقدام کردم ریبوت سیستم کردم اتصالات داخل مادر برد با پورت usb و همه چیزشم سالمه اگه به فکر شما چیزی میرسه بگین
البته بعدا دیدم که محافظم در ولتاژ پایین بود (روی صوتی و تصویری) که بعدا درستش کردم و مثل قبل گذاشتم رو کامپیوتر و... (چون فکر میکردم که برق و نیرو کافی به پاورم و سیستمم نمیرسید این مشکل پیش اومده)بعد این کار کیبرد درست شد اما باز یه جور دیگه خرابی داشت طوری که اینبار هنگام تایپ کردن مثلا از هر سه تا حرف دو تاشو با تکرا مینویسه مثل aaabrr در حالی که من a و r مثلا یک بار تایپ میکنم وگاهی اوقات یه چیزیم که تایپ میکنم بعضی از کارکترا رو نمی نویسه و جا میمونه علاوه بر این بار  موسمم ایراد پیدا کرد طوری که وقتی موس رو تکان میدم دارای لگه و گیر میکنه لحظه ای رو صفحه وای میسته بعد دوباره عادی میشه و بازم همینطور هی تکرار میشه
لطفا اگه میشه کمکم کنید کلافه شدم نمیدونم دیگه چیکار کنم اگه میدونین مشکل از کجاست بگین ممنون میشم

ویرایش شده توسط sina07
لینک به دیدگاه

سلام

یک بار منم دوشواری داشتم با کیبوردم به خاطر گیر بودن کیبورد.

چک کن ببین دکمه ایی گیر نیست  ؟

بعد اینکه کیبورد از پورت USB استفاده میکنه ؟پورتش رو عوض کردی ؟

لینک به دیدگاه

سلام علیک وایرلس هست ؟
رو سیستم دیگه یا روی گوشی با otg تست کنید

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

لینک به دیدگاه

نه  اقا امید  دکمه ای گیر نیست   و  با همه  پورت های  سیستمم  تست  کردم همینطورریه 

خیر اقا  ببنیامین وایرلس نیست اول فکر میکرردم میکردم  مشکل از کیبررده اما رو سیستم  دیگه ای  تست کردم  مششکلی نداشت  و یک کیبر دیگه  اوردم باز همونطور بود رو سیسستم من  تازه هم  که موس گیر میکنه
از راهکارا جدید  این کهه باتری بایوس هم برداشتم جواب ندادد اگه دوسستان راه  حلی برای مشکل من داشته باشین یا لااقل منبع  مششکل بگین  خیلی ممون  میشم  خستم  کرده  دیگه

مشخصات سیستم منم  cpu: Intel  Pentium  G2030 -------   Mother  board:Gigabayte Tecohnology co..ltd.    Model:P61A-D3

Memory:4 ------- graphics:2

ویرایش شده توسط sina07
لینک به دیدگاه

یعنی الان هر کیبوردی بزنی شما به سیستم همین مشکل رو داره ؟

لینک به دیدگاه

بله همینططوره  مشکل از کیبورد نیست هر کیبوردی زدم  اینطوری  شد

ویرایش شده توسط sina07
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...