رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد سی دی کی اشتراکی

Naughty boy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

همونطور که میدونید چند وقت هست آپدیت جدید قفل دنوو کرک نشده و خیلی ها هم مثل من یا توان خرید بازی اورجینال رو ندارن و یا نمیخوان به هر دلیلی همچین هزینه ای بکنن

هدف از ایجاد این تایپیک اینه که عزیزانی که آشنایی دارن با سی دی کی اشتراکی و استفاده کردن ازش نظر خودشون رو در این مورد بدن

اینکه کار باهاش راحت هست یا نه و بعد نصب و بازی به مشکلی برنخوردن؟

و همچنین از چه سایت ها و اشخاصی خرید داشتن این سی دی کی های اشتراکی رو

دوستان توجه کنن منظورم سی دی کی اشتراکی هست نه سی دی کی اورجینال

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

یعنی اینجا هیچ کس ازین سی دی کی ها استفاده نکرده؟!!O.o

اخوی میتونی هکی بخری  با ضمانت دائم. یکی هست تو تلگرام قیمتاش خییییلی عالیه تقریبا با اشتراکی جاهای دیگه یکیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تا حالا استفاده نکردم اما چند تا  از اعضای لیون که تاپیکش تو بازارچه هستش میفروشن اینم مال یکی از همین اعضا ، تاپیکش هم تو بازارچه میتونید پیدا کنید

http://www.cdkeyshare.ir/

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

من تا حالا استفاده نکردم اما چند تا  از اعضای لیون که تاپیکش تو بازارچه هستش میفروشن اینم مال یکی از همین اعضا ، تاپیکش هم تو بازارچه میتونید پیدا کنید

http://www.cdkeyshare.ir/

همینی که شما ادرسشو دادی سی دی کی اشتراکی پلی بک رو ازش گرفتم دیروز که به دلایلی نتونستن فعال کنن امروزم که دیگه اصلا جوابمو نمیدن

به هر حال ممنون

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

همینی که شما ادرسشو دادی سی دی کی اشتراکی پلی بک رو ازش گرفتم دیروز که به دلایلی نتونستن فعال کنن امروزم که دیگه اصلا جوابمو نمیدن

به هر حال ممنون

اتفاقا بنده از ایشون اشتراکی فورزا خریداری کردم

تا حالا به تعداد ویندوز هم عوض کردم ولی بدون مشکل فعالسازی رو برام انجام دادن

از نظر پشتیبانی هم مشکلی نداشتم با ایشون و هر مشکلی هم که پیش اومده با حوصله بودن تا حلش بکنیم

درسته یه کم دیر به دیر جواب میدن مخصوصا آخر هفته ها ولی جواب میدن بالاخره و باید باهاشون هماهنگ کنید برای چه ساعتی میخواید فعال کنید از قبل

در کل سایت خوب و خوش قیمتی بود و من تجربه خوبی از خرید اشتراکی فورزا ازشون داشتم و توصیه شون هم میکنم

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...