رفتن به مطلب

سیستم واس خودش یهو روشن میشه!

Hiper4Mance
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، من الان دو روزی هست که متوجه شدم سیستم بعد از اینکه خاموش یا روی حالت sleep میزارم ، صبح بلند میشم میبینیم کیس روشن شده! دیشب النن سیستم رو کامل زدم خاموش بشه ، بعد از خاموش شدن یهو دیدم روشن شد خودش! از چیه بنظرتون.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، wthreex گفته است :

سلام ، من الان دو روزی هست که متوجه شدم سیستم بعد از اینکه خاموش یا روی حالت sleep میزارم ، صبح بلند میشم میبینیم کیس روشن شده! دیشب النن سیستم رو کامل زدم خاموش بشه ، بعد از خاموش شدن یهو دیدم روشن شد خودش! از چیه بنظرتون.

بایوس رو ریست کنید

اگه درست نشد، پاور/کیس گرین نیست احیانا؟

لینک به دیدگاه

خونه تون روح داره حتما ، خخخ
جدا از شوخی فکر می کنم امکان داره از الکتریسیته ساکن باشه ،

لینک به دیدگاه

ممکنه یه نرم افزار نصب کردید که خودکار روشن کنه یا تنظیمات بایوس بهم ریخته

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، nimajafarpour گفته است :

ممکنه یه نرم افزار نصب کردید که خودکار روشن کنه یا تنظیمات بایوس بهم ریخته

وقتی سیستم رو خاموش میکنه دیگه هیچ برنامه/ویروسی نمیتونه اجرا بشه. یا از بایوس مادربرده یا پاوری/اتصالی کیسی جیزی

لینک به دیدگاه

حتی ممکنه مشکل از سوییچ یا همون دکمه ی خاموش روشن باشه اتصالی داشته باشه

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ناجی جادوگران گفته است :

وقتی سیستم رو خاموش میکنه دیگه هیچ برنامه/ویروسی نمیتونه اجرا بشه. یا از بایوس مادربرده یا پاوری/اتصالی کیسی جیزی

یک سری برنامه ها اگر اشتباه نکنم از روی لن میتونن باعث بشن که سیستم روشن بشه!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، danyalbmw گفته است :

یک سری برنامه ها اگر اشتباه نکنم از روی لن میتونن باعث بشن که سیستم روشن بشه!

شدنی که بله اما احتمالش خیلی ضعیفه. برای همین گفتم بایوس رو ریست کنن تا روشن شدن از طریق لن غیر فعال بشه اگه فعاله.

اگه با ریست کردن بایوس درست نشه و مشکل هم از دکمه کیس نباشه، احتمال قوی از پاور/اتصالی کیسه.

99 درصد مواقع تنظیمات بایوسه اما اگه با ریست کردن درست نشه باید به دکمه های کیس بعد پاور مشکوک  بود.

لینک به دیدگاه

با سلام

البته که سیستم وقتی که خاموشه باید برقشو قطع کنید.مثل همه ی وسایل برقی دیگه.

من خودم برای  برق سیستم یه پریز MK دارم که خودش کلید خاموش روشن داره.بله درسته پریزه کلید دار.

لینک به دیدگاه

ممنون از همه ، واقعیتش من به یه مورد خودم شک داشتم میخواستم ببینم به خاطره این مورده یا نه بعد بیام اینجا بگم چی شد ، راستش خونه یه سری برقا رفت و کیس روشن بود ، بعد دکمه خاموش روشنه این کیس من جوریه که اصن متوجه نمیشی الان این در حالت روشنه یا خاموش چون دکمش اهرمی چیزی نداره که وقتی میره داخل نگهش داره ینی دکمه رو میزنی میاد بالا در هر صورت، سره همونم حدثم این بود این دکمه رو حالت روشن مونده بوده ، وقتی من سیستم رو خاموش میکردم این دکمه باعث میشده سیستم روشن بشه! گفتم بزار چک کنم ، سیستم رو خاموش کردم دکمه رو یه بار الکی زدم به هوا اینکه الان همه چی فیت شده ، الان هم تست کردم دیگه روشن نشد! حالا نمیدونم سره این بوده یا چی ولی اکی شده الان، دمه همه گرم.

لینک به دیدگاه

درود . ممکنه سیم کیستون که برای خاموش روشن هست مشکل داشته باشه و خود به خود روشن کنه و یا ممکنه اشتباهی در ویندوز قسمت schedule restart رو فعال کرده باشید که خود کامپیوتر خود به خود کامپیوترو روشن میکنه.

راه حل: سیم کیستون رو که برای خاموش روشن به مادربردتون وصل هستن بکشین و با یک قطعه رسانا بین دو تا سیم  مادربرد اتصال ایجاد کنید تا کامپیوتر روشن شه بعد خاموش کنید ببینید آیا بازهم خود به خود روشن میشه یانه.

راه حل 2 : توی استارت منو سرچ کنید schedule احتمالا  restart shedule رو میاره بعد برید داخلش غیر فعالش کنید چون پیشفرضشم دقیقا نصفه شبه ممکنه یکی دستش خورده باشه فعالش کرده باشه غیر فعالش کنید اگر فعال بود.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

منم دقیقا همین مشکل رو داشتم.سیستم بعد از خاموش شدن خودش اتوماتیک روشن میشد.همه ی راه حلهای نرم افزاری که دوستان گفتند رو هم انجان دادم.حتی تمام قطعات رو عوض کردم ولی درست نشد.اخرین قطعه برد بود که عوض کردم و مشکل حل شد.حتی قبلش بایوس هم زدم ولی هیچی..

جالب اینجاست که همون برد رو روی یه سیستم جدید گذاشتم،مثل ساعت و بدون هیچ مشکل داره کار میکنه!!

واقعا مشکل جالبی بود.آخرشم منشا این مشکل رو متوجه نشدم:3_grin:

ویرایش شده توسط omidvar777
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...