رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید این قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام جناب حسینی

حالتون خوبه؟

من شمارو از مجید آنلاین میشناسم

و تعریف و تمجید از شمارو(بخاطر اینکه انسان پاکی در کار هستین)از یکی از دوستام شنیدم

بهرحال تبریک میگم بهتون و تصمیم دارم از شما خرید کنم

سوالاتم رو شماره میزنم و شما هم با ذکر شماره جواب بدین

من شنبه یا یکشنبه میخام ازتون خرید کنم و قیمت هارو تلفنی میگرم چون میدونم بروز هستش

در ضمن تا جایی که امکان داره میخام چینی نباشن

1-dvdrom asus گارانتی کدوم شرکته؟ mtc ؟

2-dvdwriter asus گارانتی کدوم شرکته؟ mtc ؟

3-مکستور 250 غیر چینی با گارانتی کجا دارین؟غیر چینی بودن تو اولویته برام ضمن اون اگه همشون غیر چینی بودن ترجیح میدم گارانتی سازگار یا ویستا باشه

4-cpu 3 box موجود دارید؟

5-رم kingstone اصلی یک گیگ گارانتی کدوم شرکته ترجیحا ویستا باشه

6-vga 256 real asus geforce en7200gs

در ضمن ایسوس جیفرس مدل های موجودتون رو بگید در ضمن من خیلی وسواس دارم ایسوس جی فرس باشن ساخت هم اگه شد چینی نباشه

xfx ها گارانتی سازگار هستن؟

7-گرافیک xfx geforce نظرتون چیه ؟

8-مودم اینتل گارانتی کجاس؟

9-اما مادربرد بی برو برگرد ایسوس میخام و ترجیحا چینی نباشه مدل p5gc mx رو میخام که شبکه صدا گرافیک رو هم آمبورد داره کدوم شرکت مادربرد ایسوس غیر چینی رو گارانتی میکنه؟

اگه همشون چینی هستن با گارانتی ویستا میخام

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام جناب حسینی

حالتون خوبه؟

من شمارو از مجید آنلاین میشناسم

و تعریف و تمجید از شمارو(بخاطر اینکه انسان پاکی در کار هستین)از یکی از دوستام شنیدم

بهرحال تبریک میگم بهتون و تصمیم دارم از شما خرید کنم

سوالاتم رو شماره میزنم و شما هم با ذکر شماره جواب بدین

من شنبه یا یکشنبه میخام ازتون خرید کنم و قیمت هارو تلفنی میگرم چون میدونم بروز هستش

در ضمن تا جایی که امکان داره میخام چینی نباشن

3-مکستور 250 غیر چینی با گارانتی کجا دارین؟غیر چینی بودن تو اولویته برام ضمن اون اگه همشون غیر چینی بودن ترجیح میدم گارانتی سازگار یا ویستا باشه

4-cpu 3 box موجود دارید؟

در ضمن ایسوس جیفرس مدل های موجودتون رو بگید در ضمن من خیلی وسواس دارم ایسوس جی فرس باشن ساخت هم اگه شد چینی نباشه

9-اما مادربرد بی برو برگرد ایسوس میخام و ترجیحا چینی نباشه مدل p5gc mx رو میخام که شبکه صدا گرافیک رو هم آمبورد داره کدوم شرکت مادربرد ایسوس غیر چینی رو گارانتی میکنه؟

با تشکر

با سلام

دوست گلم از این همه لطفتون نسبت به بنده خیلی متشکرم و به نظر من همه اینها وظیفه هر انسانه .

در مورد سوالایت که پرسیدید . :

اول ابینکه تمام کالاهای موود در بازار ایران چینی هستش ولی باز هم بستگی داره شما اگر در بازارهای خارجی هم برید حتما 90 درصدشون چینیه . فکر نکنید که کالاهای چینی کیفیتشون پایینه اون واردکننده های ایرانی هستند که میرن کالاهای بدشو میارن . در کل کالاهای اصلی مثل مادربورد و هارد کیفیتش بد نیست عزیز.

1 - چینیه و گارانتیه MTC

2 - چینیه و MTC

3 - هارد هم چینیه و گارانتیه الماس یا سازگار ارقامه

4 - باکس موجوده و قیمتش هم 60000 تومان

5 - با گارناتیه ویستا یا همون الماس رم نخر چون اونها چند بار به ما و سایرین ضرر زدن من ترجیحا میگم سریر یا انفورماتیک گستر بخرید .

6 - کارت اصلا خوبی نیست و اگر مادروبرد انبرد بخرید بهتر از 7200 کار میکنه .

کارتهای مختلفی از ایسس موجوده ولی باید کارتون رو در این مورد بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد . XFX هم گارانتهی سازگاره

7 - کارت مناسبیه ولی بستگی داره توی چه رده ای بخرید . در کل کارت خوبیه و قابل اعتماد .

8 - مودم اینتل گارانتهیای مختلف داره مثل پرتو .

9 - چینیه و گارانتیش هم ویستا یا همون االماسه عزیز. در مورد مادربوردتون یکی از مادربوردهای معمولیه ایسوس هشت .

موفق و پیروز باشید

لینک به دیدگاه

درود

دوست من در ضمن در مورد این گارانتیه الماس یا همون ویستا زیاد تعصب نداشته باش یه سری به این تاپیک بزن لطفا .

http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?p=6137#post6137

لینک به دیدگاه

ضمن تشکر بخاطر پاسخ سریعتون

خب ببنید من هاردهای غیر چینی رو دیدم از خودتون گرفته شده

مثلا چند روز پیش هارد مکستور دیدم که گارانتی دیجیتال بود و ساخت تایلند من اونو میخام

1-هارد مکستور با گارانتی دیجیتال کار می کنین؟من میخام

2-رم هم با گارانتی سریر خوبه

3-کارت گرافیک 256 تو مایه های 50 تا 55 ترجیحا ایسوس جی فورس کدوم مدلو پیشنهاد می کنید

اگه ایسوس جی فورس نبود یه مدل همین قیمیتی معرفی کنید؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

خوندم لینکو

ببینید من به الماس تعصب ندارم

من همیشه معتقدم گارانتی خوب یعنی قطعه داره از جای خوبی میاد وگرنه بحث خرابیش در طول زمان گارانتی رو یه بحث جدا میدونم

راستش مثلا من مادربرد ایسوس رو این چند ساله چینی فقط دیدم گفتم شاید یه شرکت باشه که غیر چینی رو هم گارانتی کنه ولی هارد رو خیلی تاکید دارم چینی نباشه چون اصلا تجربه خوبی از چینی ندارم و این چند ساله برای هرکی غیر چینی بستم هیچ مشکلی نداشتن قطعات دیگه رو با چینی بودن میشه کنار اومد ولی هارد رو نه

همون طور که گفتم با گارانتی دیجیتال تایلندی هست و دوسال گارانتی(فک کنم کار می کنیدا نه؟)

با تشکر

لینک به دیدگاه

ضمن تشکر بخاطر پاسخ سریعتون

خب ببنید من هاردهای غیر چینی رو دیدم از خودتون گرفته شده

مثلا چند روز پیش هارد مکستور دیدم که گارانتی دیجیتال بود و ساخت تایلند من اونو میخام

1-هارد مکستور با گارانتی دیجیتال کار می کنین؟من میخام

2-رم هم با گارانتی سریر خوبه

3-کارت گرافیک 256 تو مایه های 50 تا 55 ترجیحا ایسوس جی فورس کدوم مدلو پیشنهاد می کنید

اگه ایسوس جی فورس نبود یه مدل همین قیمیتی معرفی کنید؟

با تشکر

با سلام

خوب مشکلی نیست من سعی میکنم که براتون تهیه کنم ولی در کل دیگه هاردها کارخونشون توی چینه عزیز و اگر هم باشه باید قدیمی باشه . ولی در کل من روز شنبه براتون میپرسم .

1 - کار میکنم

2 - گارانتهی خوبیه عزیزو کالاش هم تا اان بد نبوده .

3 - توی این قیمت میشه 8400 خرید که بازم کارت خوبی نمیشه بهش گفت هستش ولی کارتون اگر در حد معمولی هستش جوابگوی کارتون هست .

لینک به دیدگاه

ما کلی بحث ، جدل ، دعوا ، پیشنهاد و کلی گفتمان کردیم در مورد این هارد درپیدتر از درپید که ای ملت این هارد دیگه تولید نمیشه و وسترن دیجیتال خریدش اما بازم ملت میگن این هارد رو میخوایم فکر نمیکنید این هارد رو باید انتداخت دور .دست من این هارد رئ بیخیال شو گزینه های خیلی بهتری هم هست

لینک به دیدگاه

بااین تفاسیر

آقای حسینی من یه ایمیل زدم اجناسو گفتم چی میخام

یه نیگاه کنین اگه رو برند های دیگه نظر دارین بگین تا شنبه دیگه همه چی برا من مشخص شده باشه

شما هم مثله دوستان وسترن رو تایید میکنید؟

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست من شما انتخاب خودتون رو کردین دیگه من چی پیشنهاد بدم

برای هارد میتونید وسترن هیتاچی و سامسونگ مدل پوینت رو بگیرین . کارت گرافیک هم که افتضاحه

شما بودجه رو تعیین نکردین

4-cpu 3 box موجود دارید؟

2- PIONEER - DVR-A12FXُ

3- SAMSUNG-SATA 2 - 320 GB +MODEL : HD320KJ - 16mb buffer

4- Intel Dual-Core E2180 - 2.0GHz

5- ؟

6- آنبورد باشه بهتره

9- تمام مینها چینی هستد مگر ... ولی فرقی نمیکنه چون تحت نظر شرکت سازنده ساخته میشه

لینک به دیدگاه

بااین تفاسیر

آقای حسینی من یه ایمیل زدم اجناسو گفتم چی میخام

یه نیگاه کنین اگه رو برند های دیگه نظر دارین بگین تا شنبه دیگه همه چی برا من مشخص شده باشه

شما هم مثله دوستان وسترن رو تایید میکنید؟

با سلام

من روز شنبه حتما پیگیری میکنم و انجام وظیفه میکنم .

ولی آفا علیرضا درست میفرمایند با ید بودجه رو در بگبرید تا بهترین پیشنهاد رو بشه داد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...