رفتن به مطلب

مشورت برای انتخاب خنک کننده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام، برای پردازنده 7700k یک خنک کننده خوب میخوام که هم نویز تولیدیش پایین باشه و هم دما رو تو لود از 75 بالاتر نزار بره، 
شاید گاهی هم بخوام با همون تنظیمات پیشفرض مادربرد سی پی یو رو تا 4.8 یا 5 اورکلاک کنم، در این صورت چه خنک کننده ای رو پیشنهاد میکنید، اینکه آبی باشه یا بادی؟
خودم دو مورد رو در نظر دارم
کولر بادی Thermalright Le Grand Macho RT 
واتر کولینک Green مدل EVO GLACIER GLC240

اگه مورد بهتری تو همین رنج قیمت هست ممنون میشم بگید.
این واتر کولینگ نویز تولیدیش چقدره؟ آیا آزار دهندهست؟؟ مطمئنا بیشتر از کولر بادی هستش که نام بردم درسته؟؟
کولر بادی که اسم بردم میتونه از پس خنک کردن این سی پی یو تو اورکلاک بر بیاد یا خیر؟؟ 
ممنون از نظراتتون

لینک به دیدگاه

ایر کولره انتخابی کارایی عالیه و نویز هم بسیار مطلوبه، اما وزن بالا باعث میشه موقع جابجایی چیزی و همچنین به مرور فشار زیادی به سوکت مادربرد و پردازنده وارد بشه. به رغم داشتن براکت ویژه که مانع از کج شدن خود پردازنده میشه، متاسفانه از نزدیک پایین رفت/فرورفتگی جمعی پین های مادربرد رو با این کولر مشاهده کردم.

واتر  انتخابی نه کارایی خوبه نه نویز. اصا نمیتونه دما رو در اون حد نگه داره. تازه از نویز هم دیییونه میشی.

خدایی خیلی. خصوصا که 7700 پردازنده داغی هست و تغییر سرعت فنا دییییوووونه ات میکنه.

بله ایر عالیه از نظر کارایی اما مشکل وزن بالاست.

دنبال گزینه های بهتری مثل کرسیر و کولرمستر باش

ویرایش شده توسط ناجی جادوگران
لینک به دیدگاه

من واتر کولر گرین دارم صداش تو حالت معمول قابل شنیدن نیست و توی نهایت سرعت فن هم صداش بسیار کمه

خنک کنندگیش هم عالیه و راضیم مشکلم فقط با ظاهرش هست داخل کیس اونم خیلی زشت نیست قابل تحمله

در کل نسبت به قیمت و خنک کنندگیش عالیه

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، nimajafarpour گفته است :

من واتر کولر گرین دارم صداش تو حالت معمول قابل شنیدن نیست و توی نهایت سرعت فن هم صداش بسیار کمه

خنک کنندگیش هم عالیه و راضیم مشکلم فقط با ظاهرش هست داخل کیس اونم خیلی زشت نیست قابل تحمله

میشه بفرمایید چه پردازنده ای دارید؟
واتر 1 تومنی کرسیر هم انقد بی صدا نیست!

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ناجی جادوگران گفته است :

میشه بفرمایید چه پردازنده ای دارید؟
واتر 1 تومنی کرسیر هم انقد بی صدا نیست!

رایزن 1700 دارم تا 4 گیگا هرتز اورکلاک شده دماش در حالت عادی الان روی 40 هست با 15-20 دقیقه زیر استرس هم باشه روی 4 گیگا هرتز  تا 68 بیشتر بالا نرفته

طرفدار گرین هم نیستم حوصله بحث هم ندارم خاصتید فیلم میگیرم ببینید چقدر صدا داره

Untitled.png

ویرایش شده توسط nimajafarpour
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، nimajafarpour گفته است :

رایزن 1700 دارم تا 4 گیگا هرتز اورکلاک شده دماش در حالت عادی الان روی 40 هست با 15-20 دقیقه زیر استرس هم باشه روی 4 گیگا هرتز  تا 68 بیشتر بالا نرفته

Untitled.png

مدل کولر رو هم میفرمایید>
ایشون برای 7700 میخواست که مشکل افزایش یهویی دما داره که باعث بالا پایین شدن سرعت فن و پمپ و نویز آزار دهنده میشه. 7700 خیلی داغه و این یعنی چرخش فن و پمپ با سرعت بسیار بالا.

ضمناً من یکی ندیدم واتر 1 میلیون تومنی هم انقد بی صدا باشه. یعنی کل سازنده ها خودشون رو جر دادن نتونستن همچین کولری بسازن که تو فول لود هم صداش به زور شنیده باشه. یا شرایط جوری هکه نویز  کولر برای شما شنیده نمیشه  یا گرین شاهکاره.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ناجی جادوگران گفته است :

مدل کولر رو هم میفرمایید>
ایشون برای 7700 میخواست که مشکل افزایش یهویی دما داره که باعث بالا پایین شدن سرعت فن و پمپ و نویز آزار دهنده میشه.

ضمناً من یکی ندیدم واتر 1 میلیون تومنی هم انقد بی صدا باشه. یعنی کل سازنده ها خودشون رو جر دادن نتونستن همچین کولری بسازن که تو فول لود هم صداش به زور شنیده باشه. یه شرایط جوری که نویز به چش نمیاد یا گرین شاهکاره.

من کاری به گرین ندارم تجربه خودم را گفتم صداش را من نمیشنوم با این که شب ها تا صبح سیستم روشنه و تو اطاقمه راحت می خوابم

GREEN GLC240-EVO GLACIER 240 EVO AiO Liquid Cooler

برای اینتل چون خود خمیر سیپیو مشکل داره بهتره پردازنده دلید شه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، PETRONAS گفته است :

سلام، برای پردازنده 7700k یک خنک کننده خوب میخوام که هم نویز تولیدیش پایین باشه و هم دما رو تو لود از 75 بالاتر نزار بره، 
شاید گاهی هم بخوام با همون تنظیمات پیشفرض مادربرد سی پی یو رو تا 4.8 یا 5 اورکلاک کنم، در این صورت چه خنک کننده ای رو پیشنهاد میکنید، اینکه آبی باشه یا بادی؟
خودم دو مورد رو در نظر دارم
کولر بادی Thermalright Le Grand Macho RT 
واتر کولینک Green مدل EVO GLACIER GLC240

اگه مورد بهتری تو همین رنج قیمت هست ممنون میشم بگید.
این واتر کولینگ نویز تولیدیش چقدره؟ آیا آزار دهندهست؟؟ مطمئنا بیشتر از کولر بادی هستش که نام بردم درسته؟؟
کولر بادی که اسم بردم میتونه از پس خنک کردن این سی پی یو تو اورکلاک بر بیاد یا خیر؟؟ 
ممنون از نظراتتون

منم واتر کولر GLC evo 240 گرین رو دارم فوق العاده بی صداس فقط تو دور 100درصد صدای باد فن ها میاد.بنده ک از خود پمپ نویزی به گوشم نمیرسه

پردازندمم Ryzen 1700

رو اورکلاک 3.9 دما به 70 نرسید

3.9.thumb.png.8d0cd49ca2c05e5afe7f89a1772130cf.png

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

منم واتر کولر GLC evo 240 گرین رو دارم فوق العاده بی صداس فقط تو دور 100درصد صدای باد فن ها میاد.بنده ک از خود پمپ نویزی به گوشم نمیرسه

پردازندمم Ryzen 1700

در ضمن اگه با وزن ماچو مشکلی ندارید.از بعضی از واترکولینگ ها بهتر ظاهر شده!!! ولی خب وزنش خیلی زیاده!به شخصه دیگه سراغ کولر بادی نمیرم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنده واتر Glacier 240 رو روی سی پی یو 4790k تست کردم.

تست زیر 4790k در فرکانس 4.4 هست البته با ولتاژ 1.104 و کولر هم Corsair H100i.میانگین دما حدود 60 . همین تست رو با همین ولتاژ با کولر GLACIER 240 انجام دادم نتیجه 5 درجه بیشتر از تست با H100i بود و حدود 65 درجه. 

1_104.jpg.e7d98ccb672ed30d685ec1ec7e5c651f.thumb.jpg.64f42776ca30adef379de8dfa08dfb57.jpg

روی 4690K هم تست شد که میانگین دما حدود 55 بود. 

نسبت به قیمتی که داره کولر خوبی هست و نویز طبیعی داشت از نظر بنده.کولر ماچو هم کولر خیلی خوبیه اما جدا از وزن زیادی که داره نمای داخلی کیس رو خیلی تحت الشعاع قرار میده و زیبایی واترکولر رو اصلا نداره.پیشنهاد بنده به شما خرید واترکولر است.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ناجی جادوگران گفته است :

ایر کولره انتخابی کارایی عالیه و نویز هم بسیار مطلوبه، اما وزن بالا باعث میشه موقع جابجایی چیزی و همچنین به مرور فشار زیادی به سوکت مادربرد و پردازنده وارد بشه. به رغم داشتن براکت ویژه که مانع از کج شدن خود پردازنده میشه، متاسفانه از نزدیک پایین رفت/فرورفتگی جمعی پین های مادربرد رو با این کولر مشاهده کردم.

واتر  انتخابی نه کارایی خوبه نه نویز. اصا نمیتونه دما رو در اون حد نگه داره. تازه از نویز هم دیییونه میشی.

خدایی خیلی. خصوصا که 7700 پردازنده داغی هست و تغییر سرعت فنا دییییوووونه ات میکنه.

بله ایر عالیه از نظر کارایی اما مشکل وزن بالاست.

دنبال گزینه های بهتری مثل کرسیر و کولرمستر باش

ممنون از شما، اگه  این ایر کولر همچین تغییر شکلی در پین های مادربرد وارد میکنه که فاجعه است. ولی شنیده بودم با براکتی که تعبیه کردن مشکل وزنش برطرف شده.اگه اینطوره که ارزش نداره به خاطرش مادربرد آسیب ببینه.

در ۱ ساعت قبل، nimajafarpour گفته است :

ممنون، بله منم از بابت ال ای دی های فنش یکم دو دل هستم هم از بابت نویزش، که گفتید بسیار کمه، البته پردازنده من چون دماش بالاتره صد در صد دور فن کولر هم بیشتر از مال شما خواهد بود.

در 10 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

پردازندمم Ryzen 1700

ممنون، برای پردازنده رایزن ظاهرا دمای خوب و نویز پایینی داره. 

لینک به دیدگاه

من هم واتر کولر Glacier 240 داشتم با i7 6700k نه مشکل دما داشتم نه نویز انصافا نسب به قیمت بر کارایی ارزش خرید داره و زیبا تر از ایر کولر هست 

لینک به دیدگاه

درود بنده ماچو معمولی دارم . بسیار خنک کنندگی عالی و مناسب. نویز اون بسیار کمه در دور مکس(1300دور) سیپیومو از 2.67 به 3.9 اور کردم دما دوروبرای 60-65 بود.

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، PETRONAS گفته است :

ممنون از شما، اگه  این ایر کولر همچین تغییر شکلی در پین های مادربرد وارد میکنه که فاجعه است. ولی شنیده بودم با براکتی که تعبیه کردن مشکل وزنش برطرف شده.اگه اینطوره که ارزش نداره به خاطرش مادربرد آسیب ببینه.

ممنون، بله منم از بابت ال ای دی های فنش یکم دو دل هستم هم از بابت نویزش، که گفتید بسیار کمه، البته پردازنده من چون دماش بالاتره صد در صد دور فن کولر هم بیشتر از مال شما خواهد بود.

ممنون، برای پردازنده رایزن ظاهرا دمای خوب و نویز پایینی داره. 

همونطور که گفتم اون براکت مانع از خم شدن خود پردازنده میشه اما فشار به پینای ماردبرد نه.

موردی که من با این کولر دیدم یه طرف پینای سوکت کامل دسته جمعی پایین رفته بودن. 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

بنده واتر Glacier 240 رو روی سی پی یو 4790k تست کردم.

تست زیر 4790k در فرکانس 4.4 هست البته با ولتاژ 1.104 و کولر هم Corsair H100i.میانگین دما حدود 60 . همین تست رو با همین ولتاژ با کولر GLACIER 240 انجام دادم نتیجه 5 درجه بیشتر از تست با H100i بود و حدود 65 درجه. 

1_104.jpg.e7d98ccb672ed30d685ec1ec7e5c651f.thumb.jpg.64f42776ca30adef379de8dfa08dfb57.jpg

روی 4690K هم تست شد که میانگین دما حدود 55 بود. 

نسبت به قیمتی که داره کولر خوبی هست و نویز طبیعی داشت از نظر بنده.کولر ماچو هم کولر خیلی خوبیه اما جدا از وزن زیادی که داره نمای داخلی کیس رو خیلی تحت الشعاع قرار میده و زیبایی واترکولر رو اصلا نداره.پیشنهاد بنده به شما خرید واترکولر است.

ممنون از تستی که ارائه دادید، پس اینطور که مشخصه از بابت کارایی  کولر آبی خوبیه، فقط میمونه مسئله نویز فن  که هر کسی بر حسب میزان حساسیتش  نظری داره، در مورد زیبایی داخل کیس هم با شما موافقم، این ایر کولر تقریبا تمام دور و اطراف پردازنده و مادربرد رو میپوشونه و فقط برج هیت  سینکش دیده میشه

ویرایش شده توسط PETRONAS
لینک به دیدگاه

دوست عزیز، واتر کولر گرین 240 ایوو برای اورکلاک سنگین مناسب نیست، و برای حد متوسط خوبه . 

اگر پردازنده رو درست و حسابی، دیلید بکنی، اونوقت خیالت از همه چی راحته (استاد این کار هم آقای بهمنیان هستند)

ویرایش شده توسط محمد برخوردار
لینک به دیدگاه

درود

لو گران ماچو رو پیشنهاد می کنم. قوی و بسیار ساکت. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...