رفتن به مطلب

اورکلاک 6970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام من یک کارت 6970 دارم و میخوام اور کلاکش کنم

ایا اصلا فرقی میکنه دربازی ها ؟

اگه فرق میکنه با کدوم نرم افزار اور کلاکش کنم؟ با catalyst یا msi after burner یا riva tuner ویا نرم افزار های دیگه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام من یک کارت 6970 دارم و میخوام اور کلاکش کنم

ایا اصلا فرقی میکنه دربازی ها ؟

اگه فرق میکنه با کدوم نرم افزار اور کلاکش کنم؟ با catalyst یا msi after burner یا riva tuner ویا نرم افزار های دیگه؟

سلام دوست عزیز

شما الان مگه توی بازیها با افت فریم مواجه میشویدI%20Do%20not%20Know.gif6970 کارت ضعیفی نیست!Shame%20On%20You.gifstraight%20face.gif

در ضمن مدل دقیق کارتتون چیه؟

لینک به دیدگاه

مدلش sapphire است.

بعضی بازی ها مثل witcher2 -metro2033

حالا اگه الان نخواستم بعد اورش میکنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدلش sapphire است.

بعضی بازی ها مثل witcher2 -metro2033

حالا اگه الان نخواستم بعد اورش میکنم.

اون ویچر دو که کلا با ATi لجه ولی اون مترو رو که فکر نکنم افت داشته باشه روی چه مشخصاتی بازی میکنید؟

لینک به دیدگاه

با بالا ترین مشخصات بازی میکنمش بین 25 تا 35 فریم . بعضی وقتا یه ذره گیر میکنه.

توی کاتالیست هم همه چیز رو میارم پایین و توی بازی همه چیز روی بالا ترین کیفیت میزارم؟

ویچر هم بین 10 تا 25 فریم است.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با بالا ترین مشخصات بازی میکنمش بین 25 تا 35 فریم . بعضی وقتا یه ذره گیر میکنه.

توی کاتالیست هم همه چیز رو میارم پایین و توی بازی همه چیز روی بالا ترین کیفیت میزارم؟

ویچر هم بین 10 تا 25 فریم است.

پس یه مشکلی در میونه !آخرین آپدیت رو گرفتی؟بنظرم تو قسمت مشکلات مطرح کن جواب بگیری!ولی برای اور خودم میتونم کمکتون کنم!wink.gif

لینک به دیدگاه

اخرین اپدیت رو گرفتم .

مگه الان باید این بازی ها رو چند فریم بخونه؟

حالا با چه نرم افزاری اورش کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اخرین اپدیت رو گرفتم .

باید خیلی بیشتر از اینا بگیره این فریم مال گرافیک های خیلی ضعیفه!مشکلتو با یکی از کاربرای سالار یا LEE مطرح کن!

لینک به دیدگاه

ممنون ولی نگفتی با چه نرم افزاری اور کلاکش کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون ولی نگفتی با چه نرم افزاری اور کلاکش کنم؟

تا مشکل حل نشده به هیچ وجه اقدام به اینکار نکن و هر وقت حل شد طبق تجربه من After burner رو پیشنهاد میکنم که بسیار ساده هست و کم حجم با نرم افزار تست کننده ی پایداری حدود 30 مگ باید باشه!

لینک به دیدگاه

اخرین اپدیت رو گرفتم .

بازی metro2033 که در رزولوشن 1920در1080 بالاترین فریم که با این گرافیک میگیره همینی که شما دارین ولی اگه میخای فریم بهتری بگیری باید رو dx10 بازی کنی

witcher2 هم که من بازی نکردم ولی شنیدم از دوستایی که ati دارن که با این گرافیک مشکل داره

برای نرم افزار اورکلاک msi afterburning کار کردن باهاش سادس ولی من بلد نیستم.شما هم اول خوب یاد بگیر بعد اورکلاک کن,اول اور نکن بسوزه بعدش یاد بگیر:-?

لینک به دیدگاه

دوست عزیز فریمهاتون برای اون دو بازی کاملا طبیعی هست. برای metro با بالاترین ( یعنی very high DX 11) فریم واقعا زمین میخوره و همون حول و هوش میچرخه !! برای ویچر 2 هم همون طور که Danitondar عزیز گفتن این بازی بسیار بد optimize شده و خیلی فریم بد میده ! فقط انویدیا میتونه کمی خودش رو به 40-50 فریم نزدیک کنه و برای AMD اصلا خوب optimize نشده !

برای بالا رفتن فریم تو مترو میتونید قابلیت DOF داریکت ایکس 11 رو غیر فعال کنید. تغییر نامصوصی در صحنه خواهید دید ولی افزایش فریم خیلی محصوص خواهد بود. برای ویچر 2 هم اخرین پچ ویچر 2 رو نصب کنید که کمی اوضاع رو بهتر میکنه. ولی راه دیگری برای بهبود فریم تو ویچر 2 سراغ ندارم

در مورد اورکلاک فقط میتونید با msi afterburner اورش کنید و 100% موثر خواهد بود کماینکه که 6970 اورکلاکر خوبی هم هست !!! البته بقیه سیستم رو هم بگید تا ببنیم چقدر تاثیر داره و ایا پردازنده ممکنه عامل محدود کننده باشه یا خیر ؟

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمم اینه:

vga:sapphire6970

cpu:amd phenom ii 1075

ram :corsair 2*2 dominator 1600 c9

motherboard:asus m4a79xtd evo_usb3

hard:1t wd 64mb cache

power: (gp785b) green 785w

سی پی یوم رو هم تا فرکانس 3360mhz اور کردم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...