رفتن به مطلب

AMD :رفع مشکلات بازیهای DX9 با درایورAdrenalin Edition بعید به نظر میرسد!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

ad0d7e7f8b6384c39d622971a0d3d251.jpg

کمپانی AMD سال 2017 را با عرضه درایور Radeon Software Adrenalin Edition (17.12) ، به همراه  بسیاری قابلیت های جدید، به پایان رساند. با توجه به بسیاری از بهبودهای انجام شده در این درایور، به صورت اتفاقی ، با برخی مشکلات در بازیهایی که با API DX9 (که حدود 10 سال از عمر آن میگذرد) ساخته شده اند ، همراه شده است. یکی از کاربران  وبسایت Reddit  از پشتیبان رسمی AMD در انجمن AMD Radeon ، سوالی  در مورد مشکل اجرای بازیهای DX9 ازآنها پرسید ، اما با پاسخ دور از انتظاری مواجه شد.

AMD در طی جلسه پشتیبانی خود اینگونه پاسخ داد : " اکثر عناوین فعلی مربوط به سال 2017 میشوند، و بعید به نظر میرسد که از طرف ما ، منابع مهندسی ارزشمند به این کار اختصاص پیدا کند." 

در میان بازیهای که تحت تاثیر این موضوع قرار گرفته اند ، با توجه به قدیمی بودن آنها مانند : "C&C3 Tiberium Wars ، "C&C3 Kane's Wrath " ، "C&C Red Alert 3" ، "C&C Red Alert 3 Upising" ، "C&C4 Tiberian Twilight" ، "Battle for Middle Earth 1-2" ، "The Witcher Enhanced Edition"  هستند ، که با درایور Adrenalin Edition با مشکلاتی مواجه شده اند. کمپانی AMD هم برای رفع ناتوانی خود ، مشکلات مربوط به API قدیمی را متهم میکند ،  این شرکت ادعا میکند ، که این عناوین همگی مربوط به سال 2007 هستند و مشکلات مربوطه ، ناشی از ماژول های قدیمی رابط برنامه نویسی این API قدیمی است ، پس بنابراین این شرکت میگوید که منابع ارزشمند مهندسی خودرا برای رفع این مشکلات هدر نخواهد داد.

منبع : Techpowerup

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

بنظر من که این مورد خاصی نمی تونه باشه. کسی که بازی سال ۲۰۰۷ رو نصب می کنه و بازی می کنه میتونه یه نسخه قدیمی تر از درایور مربوط به سال ۲۰۱۷! رو نصب کنه و بدون مشکل به همه بازیهاش برسه. ما خودمونو بذاریم جای اونهایی که این کارو کردن، واقعا من اگر خودم هم بودم اهمیتی نمی دادم که ده یازده سال پیش، شش هفت تا بازی داده شدن که اگر کسی نسخه آخرین آپدیت درایور کارت گرافیک رو نصب کنه تو اونها به مشکل برمیخوره. واقعا اهمیتی نمیدادم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...