رفتن به مطلب

مشکل در بازی Crysis 3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید امروز این بازی رو نصب کردم و اجرا هم کردم که راحت آورد بالا ولی مشکل فریم داشتم یعنی فریمم باید حداقل بالای 100 باشه ولی فیکس 63 یا 64 بود و همچنین مشکل دیگه این بود که یهویی افت فریم داشتم مثلا هر 20 ثانیه یه بار فریمم میشد 32 بعدش درست میشد و دوباره 

بعدش رفتم کرک ریلود بازی رو دانلود کردم و زدم روش دیگه از اون به بعد بازی رو که اجرا میکنم هیچی نمیاد فقط یه صفحه سیاه میاد بالا و علامت موس داخل بازی همین 

الان باید چیکار کنم لطفا دوستان راهنمایی کنن خیلی واجبه 

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سیستم هم اینه :

Zotac GTX 1070 Amp Extreme OC Edition

16GB DDR4 3200 MHz Gskill Ripjaws V CL15

Intel Core i7 7700K Turbo 4.5 GHz Processor

ویرایش شده توسط Game World
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hmasroor گفته است :

سلام

اول اگه می تونید همون کرک قبلی رو بریزید رو بازی که اجرا بشه.

بعدش اگر فریم بالای 100 رو برای مانیتور بالای 60 هرتز میخواید تو تنظیمات بازی برید بخش رزولوشن بازی رو ببینید تو بعضی بازی ها هرتز هم میشه تغییر داد و مثلاً نوشته 1920x1080/60hz و اگه مانیتور 120 هرتز دارید گزینه 1920x1080/120hz شاید اونجا باشه.

اما اگر مانیتور همون 60 هرتزه ولی کم شدن فریم با توجه به 1070 براتون عجیبه به نظرم برید تو تنظیمات گرافیک بازی ببینید ببینید شاید V-Sync پیش فرض فعال بوده که بیشتر از 60 نمیده اما اگه V-Sync هم غیرفعال بود تو یه سایت خارجی خوندم که کرایسیس 3 یه فایل system.cfg تو فایل های بازیش داره که یه گزینه CVar: sys_MaxFps برای ایجاد محدودیت حداکثر فریم ریت داره برید ببینید این گزینه عددش روی چقدره روی 0 بذارید بدون محدودیت میشه.چون یادمه تو بازی Batman Arkham Knight مشکل 30 فریم فیکس بودن بود که با یه تغییر در یه فایل فکر کنم INI حل میشد گفتم شاید اینم اینطوریه.

والله همچین گزینه ای که نداره در ضمن فریم گفتم 64 ایناست یعنی Vsync خاموشه اون فایل رو هم پیدا کردم ولی توش اون فایلی که شما گفتید نبود 

شاید از بازی باشه ؟؟؟؟

دوستان کمک کنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...