رفتن به مطلب

مشکلات کارت گرافیک XFX RX 480 4GB با فن سانتریفیوژی Part Number : RX-480M4BFA6

Recommended Posts

سلام دوستان

می خواهم در مورد کارت گرافیک "XFX RX 480 4GB با فن سانتریفیوژی Part Number : RX-480M4BFA6" تجربیات خودمو با شما در میان بزارم شاید برای کسی مفید باشه.

این کارت فقط یه پورت پاور 6 پین داره که همین باعث شده که جریان زیادی از پورت PCIe بکشه و این چند تا ایراد پیش میاره.

1. شما نمیتونین یک کابل مولکس یا ساتا رو به بیشتر از یه کارت وصل کنین.

2. چیپ رگولاتور ولتاژ روی رایزر خیلی داغ میکنه و عمرش نمیتونه زیاد باشه.

3. چون باید به هر کارتی کابل جداگانه وصل کنین پورت روی پاور کم میارین.

4. چون رایزر بیشتر از این نمیتونه جریان رد کنه پس ماین جفتی امکان پذیر نیست.

5. ...

امیدوارم تجربه من برای شما مفید بوده باشه.

http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-rx-400-series/rx480core-rx-480m4bfa6

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/کامپیوتر-مجتمع/ماینینگ/ماینینگ/lmr36-8x-xfx-rx-480-core-4gb-ریگ-ماینینگ.html

لینک به دیدگاه

سلام.
اگر از نوع آورکلاکتون و تنظیمات مد بایوس یک اسکرین شات تهیه میکردید اینجا قرار میدادید بهتر میتونستیم راهنماییتون کنیم.

شما به احتمال زیاد مشکل مصرف بیش از حد پاور دارید، با بایوس Power Save فکر میکنم بایستی مشکل شما حل بشه.

لینک به دیدگاه

خوب با این بایوسی که شما پیشنهاد میکنید هش میاد پایین که. در ضمن من از بایوسهای یوبیکس استفاده میکنم.

هر کاری هم بکنید این مدل کارت 480 از فازی که از پورت پی سی ای  ی میاد بیشتر از کارتهای دیگه جریان میکشه. اینو نوشتم که دیگران کارت و پاور و کابل نسوزونن.

مثلا سپفایر 30 وات از این فاز میکشه ولی ایکس اف ایکس این مدلش بیشتر میکشه.

ویرایش شده توسط amirex
اشتباه املایی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...