رفتن به مطلب

لرزش در تصویر لپ تاپ Ideapad 320- AD کمک فوری دوستان

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان به یک مشکل خوردم تازه لپ تاپ گرفتم این مدل
https://www.digikala.com/Product/DKP-367103/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-15-%D8%A7%D9%8A%D9%86%DA%86%D9%8A-%D9%84%D9%86%D9%88%D9%88-%D9%85%D8%AF%D9%84-Ideapad-320-AD#!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/
Error
ولی بعد از نصب گرافیک intel لرزش در تصویر ایجاد میشه و یک چیزی تو مایه های موج است و سرعت موس هم افت می کنه طوری که نمیشه کار کرد
ویندوز 10 ورژن 1709 نصب کردم همینطوری بود 1703 نصب کردم بازم همینطوری بود مشکل چیه سخت افزاری است دوستان؟؟

----------

سلام

دوستان AHCI  هم گذاشتم خوبه

فقط نصب ویندوز در حالت Uefi Leacy  لرزش به وجود میاره و در حالت uefi و نصب ویندوز بدون لرزش است که این عجیب نیست؟؟:43_slight_frown:

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

لرزشم که کم میشه اصلا تصویر یک جوری میشه و یک تیک خواصی هی میزنه و یا مثل این که داره تکون می خوره مانیتور لپ تاپ و تا درایور هم حذف می کنم مشکل حل میشه و مشکلی نداره:/

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، hassanshaikhi گفته است :

ویندوز توی حالت uefi نصب شده؟

سلام

بله درسته داداش

لینک به دیدگاه

سلام درایور درسته ورژنش ؟ یا آخرین ورژن یا یک ورژن پایینترش رو گیر بیار نصب کن ببین چطور می شه 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام درایور درسته ورژنش ؟ یا آخرین ورژن یا یک ورژن پایینترش رو گیر بیار نصب کن ببین چطور می شه 

سلام

آخرین ورژنم نصب کردم از طریق خود ویندوز 10 و هم دستی بازم فرقی نکرد و گرافیکشم  uhd 620 است

و گرافیک خود انودیا هم روش نصب کردم

والا موندم مشکل از چیه سرعت پایینه و موس آهسته میره این ور اون ور

لینک به دیدگاه

یک سری با درایور درایور پک مشکل داشتم همین جوری می شد ، بعد ار تعویض ویندوز آخرین چیز درایور گرافیک رو نصب کردم درست شد

لینک به دیدگاه

بچه ها دادم فروشنده که ازش خریدم فرستاد گارانتی و خد رو شکر سخت افزاری نبود و نرم افزاری بود قرار درست کنند و یک شنبه تحویل بگیرم

ممنون از همگیتون:x

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان گارانتی گفته مشکل نرم افزار است و حل شده مگه میشه مشکل نرم افزاری و مال نفهیم:43_slight_frown:

خلاصه امد مشکل داشت بازم می فرستم و به فروشنده هم میگم که یک نو می خوام

تعجبم چطور مشکل نرم افزاری بوده:|

:x

لینک به دیدگاه

گارانتی برگشته بازم مشکل داره طرف میگه مشکل ویندوز مگه میشه:40_rage:

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Arya2000c گفته است :

دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هست 

سلام

ریست دفیکالت تو بایوس زدم و بعدش رو حالت uefi ویندوز نصب کردم رو حالت Uefi Leacy نیست

و در حالت خودش رو Intel IRST است ویندوز نصب کردم و دیگه لرزش نداره و هاردم GPT است

و SATA هم در حالت AHCI نیست و intel irst است و مشکلی نداره

و یکم مات بودن تصویر هم فکر کنم از پنل TFT باشه

https://www.digikala.com/Product/DKP-367103/لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-320-AD

و فیلم خیلی خوب و با کیفیت نشون میده

موفق باشی:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

سلام

دوستان AHCI  هم گذاشتم خوبه

فقط نصب ویندوز در حالت Uefi Leacy  لرزش به وجود میاره و در حالت uefi و نصب ویندوز بدون لرزش است که این عجیب نیست؟؟:43_slight_frown:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...