رفتن به مطلب

مشکل در اورکلاک کارت گرافیک Asus gtx 1060 6gb oc dual کمک کمک

hi-end
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستایه گلم بنده جدیدا کارت گرافیک Asus gtx 1060 6gb oc dual گرفتم بعد از روزها استفاده به فکرم زد اورکلاکش کنم سابقه اورکلاکم دارم،این کارتو  پله به پله اورکلاکش کردم تا به محدوده فرکانس gtx 1060 که تقریبا مقدار مشخصی دارن برسم ولی همش هنگ میکنه تو تمامی تستها از بازی گرفته تا 3dmark ،

فرکانس هسته کارت پیش فرض 1569 و در حالت بوست 1785

هدفم اورکلاک هسته تا فرکانس 1706 در حالت پیشفرض و 2050 در حالت بوست که در تمامی تستهایی که در youtube و سایتها و افرادی که انجامش دادن بصورت پایدارحتی به مقادیری بیشتر از این اعداد به صورت پایدار دست پیدا کردن با همین مدل کارتی که من دارم ولی من به مقدار پایینتر از اونها هم نتونستم برسم شاید کارتم اصلا پتانسیل اورکلاک نداره!!!

هرکاری کردم نشد حتی با افزایش ولتاژ هم به نتیجه نرسیدم بعد از انجام تست 3dmark بعد از 10 ثانیه هنگ میکنه

اورکلاک رو مرحله به مرحله انجام دادم از آموزش اورکلاک خوده این کارتم استفاده کردم ولی نتونستم اوورش کنم تو یوتیوب دیدم حتی مدل فوندرز ادیشن با خنک کننده معمولیش هم به فرکانسی خیلی بالاتر از ماله من دست پیدا کردن

خلاصه گیج موندمو کارتم از چشم افتاده لطفا اساتید کمک کنن متشکرم ازتون. مشخصات سیستم به شرح زیر.               موندم چرا اصلا اورکلاک نمیشه کاملا اعصابمو خورد کرده

mb:biostar z270 gt6 racing

cpu:i7 7700k

ram:8*2 16gb 3000mhz

power:580w green

vga:asus gtx 1060 oc dual 6gb

1.gif

147323219226557045161.jpg

لینک به دیدگاه

اگه با افرایش ولتاژ هم باز کرش می‌کنه کاریش نمی‌شه کرد

asic quality کارتتون چقدره؟

• لایک 1
لینک به دیدگاه

درود داداش همه کارتا که قابلیت اورشون شبیه هم نیست. ممکنه کارت شما قابلیت اورش کم باشه. در اور Asic کارت هم مهم هست ببینید چنده.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

درود داداش همه کارتا که قابلیت اورشون شبیه هم نیست. ممکنه کارت شما قابلیت اورش کم باشه. در اور Asic کارت هم مهم هست ببینید چنده.

لینک به دیدگاه

مرسی دوست گلم دستت درد نکنه gpuz نسخه 2 دارم رو سیستم مثل اینکه asic رو ساپورت نمیکنه یه نسخه دیگه نصب کنم بهتون اعلام کنم متشکرم از پاسختون

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، adreno420 گفته است :

اگه با افرایش ولتاژ هم باز کرش می‌کنه کاریش نمی‌شه کرد

asic quality کارتتون چقدره؟

درود دوست گلم نگاه کنم بگم تانتیجهگیری کنیم متشکرم از پاسختون

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، hi-end گفته است :

مرسی دوست گلم دستت درد نکنه gpuz نسخه 2 دارم رو سیستم مثل اینکه asic رو ساپورت نمیکنه یه نسخه دیگه نصب کنم بهتون اعلام کنم متشکرم از پاسختون

درود بعضی از کارت هام اسیک ندارن ممکنه کارت شمام نداشته باشه چند وقت پیش هم یکی از دوستان ایسوس دوال گذاشته بود و gpu z اسیکشو اشتباه میزد ( یا میزد 1 یا میزد 100 یا میزد 10) بعد که اپدیت کردن زد کارتشون اسیک ساپورت نمیکنه.

لینک به دیدگاه

درود

نکته اول اینکه عزیزان کارتهای پاسکال از 1070 به بعد از اسیک پشتیبانی میکنن

در ضمن اینکه عزیز چیپ با چیپ فرق میکنه

قضیه چیپ لو ولتاژ و دست چین شده اینجا هم معنا پیدا میکنه

دیگه قسمت شما هم این چیپست بوده که از قضا پتانسیل اوورکلاکینگ بالایی نداره

من با کارت 1060 مدل ocv1 خودم تونستم به فرکانس 2165 در دمای 71 برسم

که دیگه بیشترش رو امتحان نکردم و علاقه بیشتری هم به جزغاله کردن کارت ندارم.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

درود

نکته اول اینکه عزیزان کارتهای پاسکال از 1070 به بعد از اسیک پشتیبانی میکنن

در ضمن اینکه عزیز چیپ با چیپ فرق میکنه

قضیه چیپ لو ولتاژ و دست چین شده اینجا هم معنا پیدا میکنه

دیگه قسمت شما هم این چیپست بوده که از قضا پتانسیل اوورکلاکینگ بالایی نداره

من با کارت 1060 مدل ocv1 خودم تونستم به فرکانس 2165 در دمای 71 برسم

که دیگه بیشترش رو امتحان نکردم و علاقه بیشتری هم به جزغاله کردن کارت ندارم.

مرسی داداش دمت گرم اینم از بدشانسیه منه خب همه کارت گرافیکی که داشتم رو اورکلاک میکردم همیشه موفقیت آمیز بود و پایدار بود اورکلاکام ولی هر بلایی سرش آوردم نشد که نشد بازم متشکرم ازتون.

لینک به دیدگاه

درود عزیز با توجه به اینکه هر چیپی فرکانس مخصوص به خودش رو قبول می کنه بهترین راه برای شما استفاده از curve frequency با استفاده از نرم افزار msi afterburner هستش روش کار هم سادست برنامه رو نصب می کنین و ولتاژ و پاور لیمیت رو تا اخر میبرین و برای فرکانس روی علامت پشت که شبیه انتن موبایل هستش کلیک می کنید و وارد نمودار فرکانس-ولتاژ میشین و مقادیر دلخواه رو وارد می کنین خوبی این روش این هستش که گرافیک کرش نمی کنه ومن فرکانس 2190 رو با کارت گرافیک 1070مدل amp extreme پایدار با ولتاژ 1.093 زدم منتها معماری پاسکال به دما حساس هست و با افزایش دما فرکانس رو پایین میاره و کارت من با افزایش دما به فرکانس های 2177 و 2164 فرکانسش کاهش پیدا می کنه این روش به نوعی مکمل توربو بوست انویدیا هستش و خیلی بهتر از روش های قدیمی که می خواستیم روی یک فرکانس فیکس کنیم هستش در اخر براتون ارزوی اوور موفق با این روش رو دارم پاینده باشید

g1.PNG

g2.PNG

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

درود عزیز با توجه به اینکه هر چیپی فرکانس مخصوص به خودش رو قبول می کنه بهترین راه برای شما استفاده از curve frequency با استفاده از نرم افزار msi afterburner هستش روش کار هم سادست برنامه رو نصب می کنین و ولتاژ و پاور لیمیت رو تا اخر میبرین و برای فرکانس روی علامت پشت که شبیه انتن موبایل هستش کلیک می کنید و وارد نمودار فرکانس-ولتاژ میشین و مقادیر دلخواه رو وارد می کنین خوبی این روش این هستش که گرافیک کرش نمی کنه ومن فرکانس 2190 رو با کارت گرافیک 1070مدل amp extreme پایدار با ولتاژ 1.093 زدم منتها معماری پاسکال به دما حساس هست و با افزایش دما فرکانس رو پایین میاره و کارت من با افزایش دما به فرکانس های 2177 و 2164 فرکانسش کاهش پیدا می کنه این روش به نوعی مکمل توربو بوست انویدیا هستش و خیلی بهتر از روش های قدیمی که می خواستیم روی یک فرکانس فیکس کنیم هستش در اخر براتون ارزوی اوور موفق با این روش رو دارم پاینده باشید

g1.PNG

g2.PNG

دوست گلم خیلی آقایی حتما امتحانش میکنم نتیجشو بهتون میگم متشکرم  ازتون.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...