رفتن به مطلب

لطفا لیون کامپیوتر پاسخگو باشد!

tonypb
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در در 1396/10/20, 22:49:26، MEHDI0742 گفته است :

باسلام

والا من در حدی نیستم ک بخوام در جمع اساتید نظری بدم.
ولی میخوام اینو بگم ک ،آغا حالا لیون و بقیه دارن گرون میفروشن، حالا وارد کننده وارد نمیکنه و گرون شده؛ شما ک مدعی حق و عدالت و انصافید؛ شما چرا داری جنس دسته دو رو گرون میدی؟(البته سوتفاهم نشه، با دوستان لیونی نیستما، با اوناییم ک قبلا فلان چیزو خریدن 100تومن حالا دیدن گرونه دارن میدن150 تومن).

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

سلام

دوست عزیزم البته این مثال شما درست نیست

همیشه قیمت های نو و دست دوم به هم متصل هستن

با این حساب که شما فرمودی پس اگر کسی امروز کارت گرافیک رو گرون خریده فردا خواست بفروشه اگر ارزون شده باشه بازم باید گرون بفروشه چون خودش توی گرونی خریده؟ 

همونطور که قیمت نو زیاد میشه قیمت دست دو هم بالا میره و برعکس وقتی نو کم میشه قیمت دست دو هم کاهش پیدا می کنه ( کاری به اونایی که از شرایط سواستفاده می کنن ندارم) به صورت کلی میگم

مشکلات بازار این چیزا نیست، همه میدونیم مشکل از کجاست...

لینک به دیدگاه

• ارسال 105
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 23 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

نگران نباشید. دلار ۴۰ هزار تومن هم با این وضعیت مملکت خواهد رسید.

اره دیگه

10 سال پیش تا الان دلار تقریبا 5 برابر شده.تا 1410 اینجوری خواهد شد

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 1396/10/20, 16:20:18، سینا میاندشتی گفته است :

خیلی واضحه - سیستم جلوگیری از flood

من اصلا سرچ لیون کامپیوتر را نمیرم توش چون همون یه بار هم بد سرچ میکنه سایتو میزنم تو گوگل با گوگل سرچ میکنم راحت و بی دردسر!

لینک به دیدگاه

این عکس اشتباه و ساختگی هست
من h110 plus خریدم 315 تومان
این زده 3 میلیون

دوست عزیز این عکس اسکرین گوشی هست و هیچ چسز ساختگی توش نیست، فقط ی باگ بود.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود دوستان عزیز

کل تاپیک رو از اول یعنی 15 دی ماه تا امروز 24 بهمن  ماه خوندم...

عنوان تاپیک اینه : لطفا لیون کامپیوتر پاسخگو باشد؟!

خودم به شخصه چند بار خواستم چنین تاپیکی بزنم و از لیون یه جورایی انتقاد و یا  گلایه کنم ولی باز منصرف شدم تا اینکه این تاپیک رو دیدم و گفتم بیام اینجا حرف هام رو بزنم...

همونطور که قبلا هم در تاپیک های مختلف گفتم ، لیون کامپیوتر و اعضاش همه مثل یه خانواده یا بهتر بگم مثل یه طایفه ایم و جناب حسینی و دیگر همکارانشون بزرگان این طایفه و خاندان هستن و در رأسشون هم که خود جناب حسینی بزرگ بزرگان هستن... حالا ما اعضای این طایفه بزرگ مشکل و گلایه داریم و انتظار داریم که بزرگان این طایفه راهنمای ما و مشکل گشای کارمون  باشند و لااقل یه سری بهمون بزنند و بهمون اهمیت بدن ، اگه واقعا در جهت اصلاح این اوضاع کاری از دستشون برنمیاد لا اقل به صورت زبانی هم شده جوابگو باشند ولی... ولی الان همین تاپیک تا این روزی که من پست میدم نزدیک به 40 روز از شروعش میگذره و به جز یکی دو نفر از مسئولین کسی دیگه به اینجا سر نزده و یا اگه زده حرفی نزده؟!! ما انتظار داریم جناب حسینی یه سر بزنن و لااقل یه پستی بذارن تا هم بدونیم که هنوز میتونیم به بزرگ طایفمون تکیه کنیم و پشتمون بهش گرم باشه...درسته جناب حسینی هر چند وقت یه بار یه ویدیو بیرون میدن در موضوعات مختلف ولی واقعا چند نفر این ویدیو ها رو کامل میبینن و یا وقتش رو دارند که ببینن و آیا واقعا جواب قانع کننده ای در آخر داده میشه ؟!! مثلا آخرین ویدیویی که قرار داده شده ( برنامه زنده اختصاصی از لیون کامپیوتر با موضوع افزایش قیمت کارت گرافیک و سایر قطعات )تایمش حدود 1ساعت و ربعه ؟!! تا این لحظه 685 نمایش داشته ولی فقط 2 تا نظر براش ثبت شده؟!! در حالی که همین تاپیک تا الآن 3401 بازدید و 105 پست داشته ، پس اگه اینجا مختصر و مفید توضیحات رو بدید فکر کنم بهتر و خوشایندتر باشه برای کاربرا؟!!! نظر دوستان چیه؟9_9

یه مورد هم راجع به همین ویدیو اینکه شما عزیزان که میخواید این ویدیو رو تهیه کنید چرا اینجوری تهیه میکنید و به صورت مثلا ارتباط از راه دور و کنفرانس آنلاین ، آخه مگه شما عزیزان چه قدر از هم دور هستید که اینطوری اجرا میکنید( زود قضاوت نکنم ، شاید هم تو اون لحظه یکی از عزیزان در شهرهای دور یا خارج از کشور بودن و من در جریان نیستم چون به شخصه با ویدیو حال نکردم و ندیدمش؟؟!!) ، در هر حال به جای اینکار همون مصاحبه حضوری و استودیویی باشه بهتر ، جذاب تر و عامه پسندتره تا این سبک ها؟!!B|

یه موضوع دیگه هم از حضور کمرنگ جناب حسینی توی انجمن بگم  که بنده با یکی از دوستان معامله ای انجام دادم و قرار شد از سیستم واسطه استفاده کنیم و من جناب حسینی رو دعوت کردم برای واسطه و به فروشنده محترم هم خبر دادم که ایشون رو دعوت کردم و فروشنده هم با این اعتماد که نهایتا تا فردا جناب حسینی میان و من مبلغ رو برای ایشون واریز میکنم ، کالا رو فرداش برای من فرستادن و حتی تا چند روز بعد هم خبری از جناب حسینی نشد و کالا ارسال شده بود و منم مبلغی واریز نکرده بودم تا اینکه نهایتا کالا بدستم رسید ویه سری مشکلات پیش اومد ولی در نهایت من مبلغ رو برای فروشنده واریز کردم و معامله به خوبی و خوشی تموم شد ولی خب امکان داشت کسی دیگه ای تو این قضیه بود که از این فرصت سوءاستفاده میکرد و در نهایت فروشنده متضرر میشد؟!!!

حرف زیاده برای انتقاد کردن ولی بیشتر از این سر شما دوستان رو درد نیارم و در نهایت سه تا مطلب بگم و تمام:

اول اینکه من فکر میکنم که لیونی های عزیز خودشونم رفتن تو کار ماین و وقت واسه رسیدگی به ما بر و بچه های لیون رو ندارن؟!!:D:D;)

دوم اینکه سایت واقعا مخاطب گریزه و من خودم شخصا خوشم نیومد و خیلی وقته که نتونستم بهش عادت کنم ، قبلا فروشگاه رو شخم میزدم ولی الان همون صفحه اول رو به زور مرور میکنم و برای گردش اصلا جالب انگیز نیست؟!!

سوم و حرف آخر اینکه : جناب حسینی همه ما بر و بچه های لیون شما و تیمتون رو دوست داریم و از شما میخوایم که مثل قبلا باشید و لیون رو مثل همون قدیما مدیریت کنید و نگذارید که این طایفه از هم بگسستند ، اگه شما نیاید و بیخیال ما باشید ما هم یواش یواش نمیایم و بیخیال شما میشویم ولی اینو در نظر داشته باشید که لیون کامپیوتر با همین اعضاءش لیون کامپیوتره و بدون اونا یه لیون سرد و خشک و بی روحه؟!!!

والسلام نامه تمام.

با تشکر از دوستانی که وقت میذارن و میخونن:x:x:x

ویرایش شده توسط DPSYS
لینک به دیدگاه

در در 1396/10/16, 07:30:55، itpc گفته است :

لیون بطرز تهوع اوری  از گرین و msi حمایت میکنه که کلا کیفیت انچنانی ندارن این 2 برند در مقایسه با برندهای معتبر و دلیل ش هم میتونه به ساپرت شدن لیون از این 2 برند باشه... تو ویدیویی که گذاشتن قشنگ پاور کولر مستر 4 سرو گردن از گرین بهتر بود...  متاسفانه بعضی ها تو ایران اول رو خوب کار میکنن ولی بعد فاتحه... تبلیغ هم که معلومه اصلا اسمش روشه که چیه... الان قیمت لیون از بعقیه جاها بالاتره... کلا بهتره قید انلاین خریدن رو بزنید ... حضوری  از جاهای دیگه خرید کنید ارزونتر درمیاد ... حالا بماند که سایتهای اینترنتی دیگه قیمتها و کالاهای بهتر و بیشتری نسبت به لیون دارن

ام اس ای کیفیت نداره؟!

الان کارت رو دست سری گیمینگش اومده؟!با دو فن چنان خنک کنندگی داره که...

الان من خودم یه مادربود نسبتا رده بالای ایسوز گرفتم!پدر مارو در اورد تا بعد کلی اپدیت اوضاش یکم بهتر شه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...