رفتن به مطلب

مشکل فن کارت گرافیک Asus gtx 1060 6gb oc dual

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام مثل اینکه این کارت گرافیک ایسوس دست بردار نیست اون از محدودیت اورکلاکش و  اینم  از فنش!!!

یه مشکلی داره فک کنم فن کارت گرافیکم با اینکه سرعت فن رویه 25 درصد قفل هستش توسط msi afterburn و هم در حالت اوتو هم در حالت تنظیم دستی وقتی فن ها شروع به چرخش میکنن یکی از فن ها مداوم سرعتش کم و زیاد میشه سرعتش کم میشه لحظه مکث میکنه دوباره شروع به چرخیدن میکنه میخام بدونم طبیعیه با اینکه سرعت رویه 25 درصد ثابته تو سرعت های بالاتر زیاد مشخص نیستش ولی فک کنم یکیش سنگینتر کار میکنه،، چیکارش کنم بفرستم گارانتی یا نه لطفا کمک کنید مرسی.

ویرایش شده توسط hi-end
غلط املایی
لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، hi-end گفته است :

دوستان سلام مثل اینکه این کارت گرافیک ایسوس دست بردار نیست اون از محدودیت اورکلاکش و  اینم  از فنش!!!

یه مشکلی داره فک کنم فن کارت گرافیکم با اینکه سرعت فن رویه 25 درصد قفل هستش توسط msi afterburn و هم در حالت اوتو هم در حالت تنظیم دستی وقتی فن ها شروع به چرخش میکنن یکی از فن ها مداوم سرعتش کم و زیاد میشه سرعتش کم میشه لحظه مکث میکنه دوباره شروع به چرخیدن میکنه میخام بدونم طبیعیه با اینکه سرعت رویه 25 درصد ثابته تو سرعت های بالاتر زیاد مشخص نیستش ولی فک کنم یکیش سنگینتر کار میکنه،، چیکارش کنم بفرستم گارانتی یا نه لطفا کمک کنید مرسی.

اولا دقت کن ببین تنظیمات دستی درست فعاله

دوما بزار حداقل 30

بیست یا بیست و پنج بود فکر کنم استاندارد حرکتی ثابت نبود

از یه حدی پایین تر اینطوریه

در ضمن تو حالت خودکار ممکنه یه فن خاموش و اون یکی روشن باشه البته در لود های پایین

طبیعیه

البته برای ام اس ای!برای ایسوز رو نمیدونم!شاید از برنامه ام اس ای استفاده میکنی طبق همون روال فن هارو در جریان میندازه

در ضمن برنامه کنترل خودشو نصب کنی بهتره

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
لینک به دیدگاه

درود بهتره فیلم بگیرین از گرافیکتون تو لود و اپلود کنین تا دوستان بتونن بهتر نظر بدن به نظرم بهتره اول بایستون رو اپدیت کنین برای من جواب داد و گرافیک فن پروفایلش خیلی کم تر خنگ میزنه ولی هنوز گاهی روی دمای 60 درجه خنگ میزنه چون تا 60 درجه فن استاپ هست و این باعث میشه روشن و خاموش بشن فنها با gpuz چک کنین ببینین بایوستون اینه 86.06.39.00.39 اخرین  ورژن هست بنا به گفته tpu

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

درود بهتره فیلم بگیرین از گرافیکتون تو لود و اپلود کنین تا دوستان بتونن بهتر نظر بدن به نظرم بهتره اول بایستون رو اپدیت کنین برای من جواب داد و گرافیک فن پروفایلش خیلی کم تر خنگ میزنه ولی هنوز گاهی روی دمای 60 درجه خنگ میزنه چون تا 60 درجه فن استاپ هست و این باعث میشه روشن و خاموش بشن فنها با gpuz چک کنین ببینین بایوستون اینه 86.06.39.00.39 اخرین  ورژن هست بنا به گفته tpu

سلام دوست عزیز عکس زیر رو نگاه کنین ورژن بایوسم اینه پس بنظرتون آپدیت کنم ماله من بیشتر رو 25 الی 45 مشخصه رو 25 تابلو میزنه

00.gif

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

اولا دقت کن ببین تنظیمات دستی درست فعاله

دوما بزار حداقل 30

بیست یا بیست و پنج بود فکر کنم استاندارد حرکتی ثابت نبود

از یه حدی پایین تر اینطوریه

در ضمن تو حالت خودکار ممکنه یه فن خاموش و اون یکی روشن باشه البته در لود های پایین

طبیعیه

البته برای ام اس ای!برای ایسوز رو نمیدونم!شاید از برنامه ام اس ای استفاده میکنی طبق همون روال فن هارو در جریان میندازه

در ضمن برنامه کنترل خودشو نصب کنی بهتره

ممنون دوست خوبم با برنامه خودشم امتحان کردم بازم اونطوریه البته تو درصد ها و فشارهایه بالاتر اوکی هستش

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، AminC گفته است :

درود. برخی فن‌ها زیر یک ولتاژ خاص کلا روشن نمی‌شوند (البته این ایراد گاهی اوقات به کنترلر فن هم ربوط میشه) مثلا گرافیک‌های امپ اکستریم اگر فن رو زیر 30 درصد ست کنید هر سه فن دائم خاموش و روشن میشن. ولی اینکه میگین از دو تا فن که عین هم هستن و یکیش درست کار میکنه اون یکی نه،  احتمال خیلی زیاد ایراد داره.

سلام دوست عزیزم اگه ایراد داشته باشه گارانتی عوضش میکنه درسته؟ ولی تو فشار بالاتر خوب کار میکنه تو 25 درصد خنگ میزنه فن ایراده جدی هستش یا نه؟

لینک به دیدگاه

فنهای کارتهای ایسوس کلا درصد خرابیشون بالاست

سرعت هر دو فن کارت شما باید یکی باشه اون حالتی که شما گفتی نشون دهنده خرابی فن هست و بعد از مدتی کلا از کار خواهد افتاد

ببرید گارانتی !

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، babakkh گفته است :

فنهای کارتهای ایسوس کلا درصد خرابیشون بالاست

سرعت هر دو فن کارت شما باید یکی باشه اون حالتی که شما گفتی نشون دهنده خرابی فن هست و بعد از مدتی کلا از کار خواهد افتاد

ببرید گارانتی !

سلام عزیز حرفتون درسته باید اقدام کنم حتما ممنونم ازت کارت نو میفرستن اگه عوض بشه یا تعمیرش میکنن؟؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، hi-end گفته است :

سلام عزیز حرفتون درسته باید اقدام کنم حتما ممنونم ازت کارت نو میفرستن اگه عوض بشه یا تعمیرش میکنن؟؟

والا برای تعمیر یا تعویض فن چون اصلا pcb کارت دستکاری نمیشه فکر نمیکنم اصلا فرقی بکنه

بستگی به موجودی گارانتی هم داره که براتون تعویض بکنن یا تعمیر

در هر صورت که باید گارانتی بره

شنیده بودم که کارت های دوال ایسوس خرابی زیاد دارن ولی دیگه نمیدونستم تا این حد

سه تا مشکل تو یه کارت ... !

خدارو شکر تابستون دوال کشید بالا من ocv1 خریدم ...

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، hi-end گفته است :

معمولا فن رو براتون عوض می کنن ، البته من کارت به گارنتی آواژنگ دادم فنش مشکل داشت با یه کارت دیگه عوض کردند اما اون کارت هم نو نبود

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

والا برای تعمیر یا تعویض فن چون اصلا pcb کارت دستکاری نمیشه فکر نمیکنم اصلا فرقی بکنه

بستگی به موجودی گارانتی هم داره که براتون تعویض بکنن یا تعمیر

در هر صورت که باید گارانتی بره

شنیده بودم که کارت های دوال ایسوس خرابی زیاد دارن ولی دیگه نمیدونستم تا این حد

سه تا مشکل تو یه کارت ... !

خدارو شکر تابستون دوال کشید بالا من ocv1 خریدم ...

ایسوز چیش بدون عیب و ایراده که این یکیش باشه

من که یه مادربرد خریدم تازه نسبتا رده بالا هم هست

پدرمو در اورد انقدر اشکال و ایرادات کوچیک و بزرگ داشت

یبار برنامش درست بالا نمیاد

یبار تنظیمات فنا بهم میخوره

یبار ار جی بی هارو درست کنترل نمیکنه

و و و ...

بعد این همه اپدیت یکم بهتر شده

ازین ایسوز کوفتی هیچ قطعه کامپیوتری نخرید

هر برندی معروف میشه گند میزنه تو محصولاتش

• لایک 1
لینک به دیدگاه

دوستان ممنونم مثل اینکه مشکل حل شده نرمافزاریه و خوده کاذت تنظیم میکنه دورشو مشکل فنی نداره فن تو سرعت پایین طبیعی بوده حرکات عجیب کارت

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...