رفتن به مطلب

اورکلاک رایزن 1700

Recommended Posts

سلام دوستان

من رایزن 1700 دارم + مینبورد msi x370 gaming pro

داخل نرم افزار command center ضریب پردازنده رو از  30 به 37 تغییر دادم که روی 3.7 کار کنه ، می خواستم بپرسم مشکلی نداره؟ یا اینکه بهتره داخل بایوس تنظیم کنم و ولتاژ ها رو از روی auto بردارم؟  (منظورم این هست ولتاژ های دیفالت که کنارشون زده رو ست کنم تا ی دفعه ولتاژ زیاد نده)

الان سیستم به این صورت کار می کنه: (البته ولتاژ ها رو با aida64 چک کردم ، این حداکثر هایی که نوشتم احتمال داره در ی لحظه بیشتر هم شده باشه و از چشمم در رفته باشه)

0000.png.999e9d4f8638d38790697c112140dbb4.png

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

به نظرم دستی عدد ندید بهتره خود برنامه مادربرد را بزارید روی اورکلاک خودکار خودش ولتاژ ایمن را میده و تا اونجا که پردازنده بکشه اور می شه برای من تا 3.95 راحت اور شد ولتاژ نهایت تا 1.39 می ره

لینک به دیدگاه

ممنون

منظورم این بود ولتاز های دیفالتی که داخل بایوس کنار هر ولتاژ میزنه رو ست کنم تا ی دفعه ولتاژ بیشتر نده... 3.95 برام ارزش نداره با ولتاژ 1.39 که نوشتید ، چون الان با ولتاژ 1.2 داره روی 3.7 کار می کنه و فک می کنم کافی باشه

لینک به دیدگاه

1.2ولتاژ پایه است وقتی بره زیر تست خودکار ولتاژ بیشتری دریافت می کنه

این ها را یه نگاه بکنید شاید به جواب رسیدید

https://www.zoomit.ir/2017/7/7/188766/overclocking-amd-ryzen-pt1/

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، nimajafarpour گفته است :

1.2ولتاژ پایه است وقتی بره زیر تست خودکار ولتاژ بیشتری دریافت می کنه

این ها را یه نگاه بکنید شاید به جواب رسیدید

https://www.zoomit.ir/2017/7/7/188766/overclocking-amd-ryzen-pt1/

سلام

خوشبختانه ولتاژ 1.2 روی لود هست داخل جدولی که بالا گذاشتم حداقل ولتاژ که در حالت idle هست رو نوشتم و حداکثر ولتاژ رو هم در لود نوشتم ، البته این هم گفتم با آیدا 64 چک کردم و امکانش هست ی لحظه ولتاژ بالاتر رفته باشه و از چشمم به دور بوده باشه

برای همین دوباره تست گرفتم اینبار hwmonitor رو هم باز گذاشتم تا حداکثر رو داخلش ببینم ، جالب بود که روی فرکانس دیفالت ولتاژ به 1.27 هم رسیده (البته در کسری از ثانیه بوده و همونطور که داخل جدول زدم ولتاژ ها بود و احتمالا به دلیل توربو ی لحظه به چنین ولتاژی رسیده) اما روی 3.7 از 1.2 تجاوز نکرده....:

فرکانس دیفالت:

3.0--2.thumb.png.6fd94f018402db5baaa98265fbdcee29.png

فرکانس 3.7 :

3.7--2.thumb.png.7f62a3e6c7e69eab7dbcdb51056f0227.png

همونور که داخل جدول بالا هم زدم تنها چیزی که من داخل ایدا 64 دیدم به جز پردازنده ولتاژش  اضافه شده باشه CPU VDD و CPU/NB هست و جالبه CPU VID  ولتاژش کمتر میشه هنگام اورکلاک.....

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

سلام

بنده با همین پردازنده روی فرکانس 4.1 کار میکنم

ولتاژ 1.41

دما حداکثر 73

لینک به دیدگاه

برای اورکلاک از برنامه amd ryzen master استفاده کنید، نه MSI Control Center
ولتاژ را هم از طریق همین برنامه بدید. قبلش هر کاری با بایوس یا MSI Control Center کردید هم به حالت قبل برگردونید.

سعی کنید ولتاژ بیشتر از 1.4 ندید برای بلند مدت خود AMD گفته بیشتر از این ندید.

برای تست پایداری از برنامه Intel Burn Test V2 استفاده کنید روی تنظیمات High قرار بدید هر بار و اگر تست را پاس کرد یعنی 100%  پایداره. (هر تست High با این برنامه برابر 48 ساعت تست با Prime95 هست.)

یعنی اول فرکانس را روی 3.7 بذارید با ولتاژ مثلا 1.3. بعد یکبار این تست را روی High اجرا کنید. اگر پاس شد 0.01 واحد از ولتاژ کم کنید و دوباره ران کنید. تا وقتی ادامه بدید که دیگه نتونه پاس کنه، بعدش 0.01 واحد افزایش بدید و همونجا قفل کنید.

gNsNjR.png.5f89e31449d2e3835e6a0bfc0a0fa726.png

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، mrp7 گفته است :

برای اورکلاک از برنامه amd ryzen master استفاده کنید، نه MSI Control Center
ولتاژ را هم از طریق همین برنامه بدید. قبلش هر کاری با بایوس یا MSI Control Center کردید هم به حالت قبل برگردونید.

سعی کنید ولتاژ بیشتر از 1.4 ندید برای بلند مدت خود AMD گفته بیشتر از این ندید.

برای تست پایداری از برنامه Intel Burn Test V2 استفاده کنید روی تنظیمات High قرار بدید هر بار و اگر تست را پاس کرد یعنی 100%  پایداره. (هر تست High با این برنامه برابر 48 ساعت تست با Prime95 هست.)

یعنی اول فرکانس را روی 3.7 بذارید با ولتاژ مثلا 1.3. بعد یکبار این تست را روی High اجرا کنید. اگر پاس شد 0.01 واحد از ولتاژ کم کنید و دوباره ران کنید. تا وقتی ادامه بدید که دیگه نتونه پاس کنه، بعدش 0.01 واحد افزایش بدید و همونجا قفل کنید.

gNsNjR.png.5f89e31449d2e3835e6a0bfc0a0fa726.png

سلام

ممنون از توجهتون ، اما مشکل من در اورکلاک و برنامه ی اورکلاک نیست ، من اورکلاک رو انجام دادم ، البته فقط ضریب پردازنده رو با comman center اضافه کردم و روی 37 گذاشتم ، بیش از این برای پایداری 100 در صد باید ولتاژ بدم که به نظرم زیاد هم روی کارایی تاثیر نمیزاره و ارزشش رو نداره چون همیشه بالای 50 درصد از پردازنده در حال استفاده هستم و سیستم 24 ساعته روشنه

حالا سوالم این هست با توجه به ولتاژ هایی که به صورت اتوماتیک داده و داخل جدول نوشتم (و همچنین دو عدد شاتی که گذاشتم) آیا اورکلاک خوبی هست یا خیر؟ مثلا پردازنده روی ولتاژ 1.2 در فرکانس 3.7 کار می کنه که فک می کنم خیلی خوب باشه ، اما مین ی مقدار به ولتاژش اضافه شده که نمیدونم باید کمترش کنم یا نیازی نیست

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...