رفتن به مطلب

کاهش قیمت جهانی گرافیک های 1070

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یادمه قبل از کریسمس یعنی برج دسامبر 2017 وقتی سر به آمازون زدم دیدم قیمت تمامی 1070 ها تو رنج 500 دلار میگرده از 530 دلار به بالا

امروز چک کردم دیدم تمامشون حدود 100 دلار کاهش داشتن  و این یعنی کاهش حدودی 400 تا 500 هزار ت که الان افزایش پیدا کرده و روی گرافیک ها رفته

امیدوارم که تو بازار ایران تاثیر بزاره و باعث کاهش قیمت 1070 بشه

به سایت آمازون اگر برید میبینید که قیمت های 1070 اکثرا تغییر پیدا کرده و کاهش 100 دلاری داشتند شاید 100 دلار واسه اونا چیزی نباشه اما واسه ما 400 تا 500 هزار ت اختلاف قیمت هست

1070.JPG

لینک به دیدگاه

سلام متاسفانه  تو بازار ایران هیچ تاثیری نداره و  قیمتهای گرافیک به هیچ عنوان پایین نمیاد :41_pensive::41_pensive::41_pensive:  به قول مهران مدیری   دیدم که میگم 

لینک به دیدگاه

قائدتا باید بیاد پایین

این افزایش قیمت به خاطر آخر سال بودن و 100 دلار گرون شدن گرافیک بود که قیمت ها تو ایران هم رفت بالا و یه علتش هم خرید ماینتر ها بود که با هر قیمتی میخریدند بدون اینکه فکر کنند این خریدشون لطمه به قیمت بازار میزنه

لینک به دیدگاه

ایران که در و پیکر نداره !

اگه دیدید اینجا گرون تر شد تعجب نکنید

لینک به دیدگاه

جناب این کاهش قیمت نیست بلکه 1070 تازه به قیمت اول عرضه برگشته. 1070 بعد از امدن 1070ti باید به 350-380 دلار کاهش قیمت پیدا می کرد و 1070ti هم بین 450-480 دلار قیمت می خورد و 1080 هم که 500-550 دلار. الان شما هر کدوم از این کارتا رو سرچ کنید همه هم قیمت 1080ti قیمت خوردن.ضمن اینکه شما یه سر به آمازون US بزن اوضاعش به شدت داغونه.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، HK888 گفته است :

جناب این کاهش قیمت نیست بلکه 1070 تازه به قیمت اول عرضه برگشته. 1070 بعد از امدن 1070ti باید به 350-380 دلار کاهش قیمت پیدا می کرد و 1070ti هم بین 450-480 دلار قیمت می خورد و 1080 هم که 500-550 دلار. الان شما هر کدوم از این کارتا رو سرچ کنید همه هم قیمت 1080ti قیمت خوردن.ضمن اینکه شما یه سر به آمازون US بزن اوضاعش به شدت داغونه.

منظور بنده از کاهش قیمت یعنی همون قیمت عرضه اولیه بود چون اخیرا به خاطر آخر سال حدود 100 دلار رو این کارتها رفت و بازار ایران هم از 400 تا 500 هزار ت افزایش پیدا کرد

و منظورم همین کاهش 400 تا 500 بود که برگشته به قیمت اولیه خودش که مثلا یه 1070 رو نهایتا با 2 ت میشد خرید

لینک به دیدگاه

انشالله تو ایرانم اتفاق بیوفته گرافیکا بیاد پایین :(

ویرایش شده توسط Ehsaaan metro
لینک به دیدگاه

قیمت ها افزایش نداشته باشه ، کاهش فدا سرشون

ویرایش شده توسط adreno420
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
دوست گرامی این عکسه که گزاشتین فکر کنم دلار  نیست
علامت دلار $ هست

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
دوست گرامی این عکسه که گزاشتین فکر کنم دلار  نیست
علامت دلار $ هست

این علامت پوند انگلیسه

ولی در کل قیمت اونجا پایین هم بیاد اینجا قیمت بالا میره

قیمت ها هم تغییری نکرده همش رو 700 دلار به بالاست

https://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?N=100007709 601202919&IsNodeId=1&Submit=ENE

ویرایش شده توسط nimajafarpour
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، SMN گفته است :

سلام

یادمه قبل از کریسمس یعنی برج دسامبر 2017 وقتی سر به آمازون زدم دیدم قیمت تمامی 1070 ها تو رنج 500 دلار میگرده از 530 دلار به بالا

امروز چک کردم دیدم تمامشون حدود 100 دلار کاهش داشتن  و این یعنی کاهش حدودی 400...

ارزون ترین کارت تو‌ اسکرین شات ۴۲۰پوند

هر پوند ۵۶۷۰

معادل ۲,۴۰۰,۰۰۰ (تازه اگه با هر پوند ۵۶۷۰ داخل کشور به فروش برسه که نمی‌رسه!)

تمام قطعات کامپیوتر با دلار ۶ تا ۱۲ هزار تومانی معادل سازی می‌شن  تو کشور عزیزمون مثلا اگه جنسی ۴۰۰ دلار باشه حداقل ۲,۴۰۰,۰۰۰ تو ایران قیمت داره

یعنی••• هم درآمد تو ایران کمتر از انگلستان و ... هست و هم باید گمرگ بدیم هم ارزش پول مون پایین تره ( ارزش پول افغانستان از ریال ایران جلوتره) و هم دلار با قیمت چند برابری حساب می‌شه ..... 

?

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، adreno420 گفته است :

ارزون ترین کارت تو‌ اسکرین شات ۴۲۰پوند

هر پوند ۵۶۷۰

معادل ۲,۴۰۰,۰۰۰ (تازه اگه با هر پوند ۵۶۷۰ داخل کشور به فروش برسه که نمی‌رسه!)

تمام قطعات کامپیوتر با دلار ۶ تا ۱۲ هزار تومانی معادل سازی می‌شن  تو کشور عزیزمون مثلا اگه جنسی ۴۰۰ دلار باشه حداقل ۲,۴۰۰,۰۰۰ تو ایران قیمت داره

یعنی••• هم درآمد تو ایران کمتر از انگلستان و ... هست و هم باید گمرگ بدیم هم ارزش پول مون پایین تره ( ارزش پول افغانستان از ریال ایران جلوتره) و هم دلار با قیمت چند برابری حساب می‌شه ..... 

?

بله اتفاقا چند روز پیش تو نت میگشتم و متوجه شدم،ریال ایران جزو کم ارزشترین ارزهای دنیاست،اگه تو سایتای خارجی بگردین متوجه میشین

واقعا حیفه کشوری با این قدمت و این همه منابع...همش داره هدر میره.

حالا مشکلی نیست اون دنیا که رفتیم بهشت حوریا واسمون Titan Xp میارن هرچقدر که دلمون بخواد :D

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، amirhatamiii گفته است :

مثلا asus strix oc 1070ti رو دو هفته پیش چک کردم و 499 دلار آمازون میفروخت و پیش خودم گفتم اینجا ببین چه سودی میخورند دارند میدند 3 تومن که گویا باید میرفتم خدا رو هم شکر میکردم الان همون خرید قدیم رو 3.5 هم نمیدند

همین امروز که ۱۰۷۰ تی آی رو سه و ششصد می گفتن. تازه اونم ناز می کنن.

لینک به دیدگاه

خوش به حال وارد کنندها و فروشندها

ارزونتر میگیرن گرونتر میفروشن

اینجا ایران است ن.....

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

همین امروز که ۱۰۷۰ تی آی رو سه و ششصد می گفتن. تازه اونم ناز می کنن.

نباید ازاین جور افراد خرید کرد خودشون میفهمن و ارزون تر میفروشن آخر یا ضرر میکنن(البته هستن کسایی ک ازاین افراد خرید کنند)

همین دیروز برای یکی از بچه های فروم کارت asus rog strix 1080 oc پیدا کردم 3 تومن!تا 2021 هم گارانتی کارتی فوق العاده کم کار

برای خودمم هفته پیش کارت gigabyte 1070g1 gaming پیداکردم آکبند (مال دوستم بود برده بود گارانتی براش یه دونه تعویض کردن و دوستمم همونجور آکبند به من فروخت) تا آخر 2019 هم گارانتی داره به قیمت 2 تومن

به نظر خودم خریدای خوبی کردم.درسته گرافیکا خاک بر سر شده ولی نباید از آدم دزد هم خرید کرد

ویرایش شده توسط ali.king
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali.king گفته است :

نباید ازاین جور افراد خرید کرد خودشون میفهمن و ارزون تر میفروشن آخر یا ضرر میکنن(البته هستن کسایی ک ازاین افراد خرید کنند)

همین دیروز برای یکی از بچه های فروم کارت asus rog strix 1080 oc پیدا کردم 3 تومن!تا 2021 هم گارانتی کارتی فوق العاده کم کار

برای خودمم هفته پیش کارت gigabyte 1070g1 gaming پیداکردم آکبند (مال دوستم بود برده بود گارانتی براش یه دونه تعویض کردن و دوستمم همونجور آکبند به من فروخت) تا آخر 2019 هم گارانتی داره به قیمت 2 تومن

به نظر خودم خریدای خوبی کردم.درسته گرافیکا خاک بر سر شده ولی نباید از آدم دزد هم خرید کرد

بله درسته. آقا از این 1070 ها برات افتاد یه دونه هم برا من بخر.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، TeraFloppy64 گفته است :

حالا مشکلی نیست اون دنیا که رفتیم بهشت حوریا واسمون Titan Xp میارن هرچقدر که دلمون بخواد :D

اتفاقا برعکس تازه اگه حوری هم درکارباشه دنبالمون میکنن که چرا دنیا بودین هیچ کاری برا خودتون نکردین؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...