رفتن به مطلب

قیمت سی پی یو های رایزن کاهش می یابد!

Recommended Posts

AMD کنفرانس بسیاری جذابی در CES 2018 داشت. این شرکت بعد رونمایی از نسل جدید پردازنده‌های موبایل و دسکتاپ خود، قیمت پردازنده‌های فعلی رایزن دسکتاپ را کاهش قابل توجهی داد. قیمت جدید پردازنده‌های رایزن به شرح زیر است. 
منبع: زومجی

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

نگران نباشید در ایران تا موجودی های قبلی با قیمت قبلی تمام نشود چیزی ارزان نمی شود

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

نگران نباشید در ایران تا موجودی های قبلی با قیمت قبلی تمام نشود چیزی ارزان نمی شود

متاسفانه وضعیت طوری هست که فکر می کنم اگر حتی موجودیهای قبلی هم تموم بشه باز هم موجودی جدید رو که آوردن یه چیزی هم می ذارن روش و گرونتر میفروشن به مردم. 
یا طبق قاعده ای که اخیرا هم زیاد دیده شده خیلی راحت یه ماه نمیارن و عدم موجودی میزنن بعد از یه ماه تزریق می کنن تو بازار منتها با قیمتهای سرسام آور.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Negrasombra گفته است :

متاسفانه وضعیت طوری هست که فکر می کنم اگر حتی موجودیهای قبلی هم تموم بشه باز هم موجودی جدید رو که آوردن یه چیزی هم می ذارن روش و گرونتر میفروشن به مردم. 
یا طبق قاعده ای که اخیرا هم زیاد دیده شده خیلی راحت یه ماه نمیارن و عدم موجودی میزنن بعد از یه ماه تزریق می کنن تو بازار منتها با قیمتهای سرسام آور.

:4_joy:

لینک به دیدگاه

سلام الان این چه ربطی به بازار ایران داشت:4_joy:

ویرایش شده توسط 7alireza7
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

AMD کنفرانس بسیاری جذابی در CES 2018 داشت. این شرکت بعد رونمایی از نسل جدید پردازنده‌های موبایل و دسکتاپ خود، قیمت پردازنده‌های فعلی رایزن دسکتاپ را  .....

توی سایت های خرده‌فروشی خارجی خیلی وقته داره با این قیمت فروش می‌ره (نو)

من حتی ۱۹۰دلار هم مشاهده کردم ۱۶۰۰x رو

ولی همون طور که دوستان عرض کردند تو ایران چیزی امکان نداره ارزون بشه 

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

تو ایران وارد کننده ها موجودیشون تمومم بشه باز ارزون نمیکنن ،هر کس ساز خودشو میزنه متاسفانه

لینک به دیدگاه

توجه کردین همه مردم ناراضین از همه چی...؟!!! نمیدونم بعضی چیزارو نمیشه گفت...!

ویرایش شده توسط MrLegend
لینک به دیدگاه

کارت گرافیگ gigabyte g1 1050Ti  سه ماه پیش تو آمازون قیمتش ۱۶۰ دلار بوده(دلار۳۸۰۰) همون موقع لیون می‌دادش ۹۵۰هزار کلا پشیمون شدم 

رفتم تو یکی از این سایت که مستقیم از آمازون خرید می‌کنن برات قیمت نهاییش با پست تا در منزل در می‌اومد ۱۰۵۰ هزار تومان! یعنی فقط ۱۰۰ هزار تومان با جنسی که عمده با ارز مبادله‌ای وارد کشور شده احتمالا گمرگش خیلی کمتر هم بوده(اگه حالا ...)  تنها فرقش گارانتی بود که اونم تا به حال گارانتی برای من هیچ‌چیزی رو تعمیر یا تعویض نکرده‌فقط پول دور‌ ریختنه

حرام خوری هم حدی داره

همین رایزن هایی که موجوده پای خودشون ۱۷۰ دلار(یا حتی کمتر ) در می‌یاد [تو دوشنبه سایبری رایزن تو آمازون قیمت هاش ۲۰ درصد تخفیف داشت محض اطلاع] 

جالب اینجاست من از لیون یه رایزن خریدم بعد برای تعویض با مدل بالاتر به لیون فرستادم جنس آکبند رو تو همین دو روز قیمت ۱۵ هزار رفت بالا ! اما لیون ازم به قیمت قبل برداشت !! ولی سی‌پی‌یو که باهاش تعویض کردم رو به قیمت که ۱۵ هزار روش کشیده بودن حساب کردن!!! (حالا بماند سی‌پی‌یو ای که فرستادن کاملا به نظر می‌اومد طرف از روی مادبرد باز کردن فرستاده ... حداقل تمیز می‌کردی روش رو عزیز )

لینک به دیدگاه

ضربه شدیدی میزنه به اینتل

حالا ببینیم اینتل چه جوابی میده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...