رفتن به مطلب

سوال در مورد افزایش سرعت دانلود با اینترنت نامحدود

babak_11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من چند وقت پیش به یه پستی برخوردم که نوشته بود افزایش سرعت دانلود با سرعت 128 دانلود 1 مگ . بعد برای این دوستمون پیغام گداشتم که منو راهنمایی کنن بابت این موضوع و ایشون فرمودن که در ازای 150000 تومان این روش رو بهتون آموزش میدم . وقتی حرف این مبلغ به میون اومد پیش خودم گفتم فقط میتونه کلاه برداری اینترنتی باشه و امکانش نیست ولی الان 2 نفرو میشناسم که دقیقا این کارو دارن میکنن ولی هیچ کدوم یا نمیخوان راهنمایی کنن یا واقعا نمیدونن این کارو با چه تنظیماتی میشه انجام داد .

از دوستان این سایت کسی در مورد این موضوع تا حالا چیزی شنیده یا دیده ؟ اینم بگم که هر دوی این دوستان از پارس آنلاین استفاده میکنن

من الان سرعتم 256 هست و نامحدود از خود مخابرات هم گرفتم . آیا روشی هست که بتونم سرعت دانلودم رو بیشتر کنم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

دوست عزیز راهی جز هک کردن نیست :-?

خیالت راحت باشه .

لینک به دیدگاه

بله این هک کردن شبکه هست و کاملا غیر قانونی !! به راحتی هم قابل شناسایی هست عزیزم چون وقتی ترافیک دریافتی و سرعتتون رو تو پنل شرکت چک کنن متوجه میشه. این کار غیر قانونی هست و ممکنه دردسر ساز بشه. !!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به جز هک کردن کاربران و سرویس دهنده یه روش هست که بهش Dll Hijacking میگن و در واقع یه جور تریک هست و فقط هم تو internet explorer جواب میده.

اون کار بری که مبلغ درخواست کرده از روشی که گفتم برای گول زدن افراد استفاده میکنه یا اینکه یه وب سرور داخلی داره و یا لن و فایل رو در واقع از این منابعی که گفتم دانلود میکنه و از سرعت دانلودش

هم برای شما فیلم میگذاره برنامه ای که برای Dll Hijacking استفاده میکنه Cheat Engine هست.

شما وقتی از این روش استفاده میکنی سرعت شما فقط به صورت عددی و نمایشی بالا میره و تو سرعت اصلی تغییری احساس نمیکنید.

در هر صورت گول این کار ها رو نخورید و با 150/000 تومان سرویس تون رو ارتقا بدید.

لینک به دیدگاه

سلام

من یه مدت نبودم شرمنده دیر جواب میدم

از همه دوستان گل بابت راهنمایی تشکر میکنم . امیدوارم همیشه موفق باشید

خوشبختانه یه همچین سایتهایی هست که آدم قبل از اینکه سرش به سنگ بخوره از عاقبت کارش خبر دار بشه . من خودم شخصا کوچکترین کاری بخوام انجام بدم اخلاقم جوری هستش که باید تو نت دربارش تحقیق کنم و از دوستان گلی مثل شما که سرورید مشاوره بگیرم بعد با تایید دوستان این کارو انجام بدم و همیشه هم این کار به نفعم تموم شده

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...