رفتن به مطلب

کنسل شد.

Magneto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بعلت عدم پیدا کردن کارت مناسب از خرید منصرف شدم و 980 خودم رو هم گذاشتم برای فروش.

ویرایش شده توسط Magneto
لینک به دیدگاه

فروشنده موجوده بستگی به این داره شما با چه قیمتی حاضر به تهیه هستی

برخی دوستان 980 رو تا مرز 1400 و 1500 میخان بفروشن و برخی هم 1300 و غالبشون هم بدون گارانتی هست

980ti هم از 1600 به بالا دیگه هر چی طرف زورش برسه قیمت میده تقصیری هم ندارن قیمت گرافیک بطور کل تو ایران رفته بالا و با اینکه بازار جهانی قیمتش کاهش پیدا کرد و به روزهای عرضه برگشته اما هنوز تاثیری تو قیمت ها تو ایران نمیبینیم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، SMN گفته است :

برخی دوستان 980 رو تا مرز 1400 و 1500 میخان بفروشن و برخی هم 1300 و غالبشون هم بدون گارانتی هست

980ti هم از 1600 به بالا دیگه هر چی طرف زورش برسه قیمت میده تقصیری هم ندارن قیمت گرافیک بطور کل تو ایران رفته بالا و با اینکه بازار جهانی قیمتش کاهش پیدا کرد و به روزهای عرضه برگشته اما هنوز تاثیری تو قیمت ها تو ایران نمیبینیم

سلام دوست خوبم.

نمیدونم خبر متعادل شدن قیمت جهانی گرافیک رو از کجا شنیدید اما علیرغم اینکه هممنون دوست داریم که این اتفاق بیفته متاسفانه این مساله صحت نداره.

کماکان کمبود حافظه های DRAM به قوت خود باقیه و با توجه به تقاضای بالایی که وجود داره فعلا احتمال کاهش قیمت بسیار ضعیفه.

تو این وضعیت بنده حاضر هستم برای موارد درخواستی مشابه با رقم هایی که فرمودید هزینه کنم چون چاره دیگری نیست.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، SMN گفته است :

دوست عزیز شما چند ساله تو ایران زندگی می‌کنید چیزی که گرون شد دیگه نباید امید به ارزون شدنش داشته باشیم باید امید به کمتر گرون شدنش داشته باشیم

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mahan gh گفته است :

دوست عزیز شما چند ساله تو ایران زندگی می‌کنید چیزی که گرون شد دیگه نباید امید به ارزون شدنش داشته باشیم باید امید به کمتر گرون شدنش داشته باشیم?

ممنونم از شما دوست عزیز بنده هم با شما هم عقیده هستم.

منتها خواهشی که از دوستان دارم اینه که فقط در صورتی که کارتی برای فروش دارن در تاپیک اعلام کنن و تاپیک رو به بیراهه نبرن. یکی از تاپیک ها رو دیدم که رسما تبدیل شده بود به بحث در خصوص کلاهبرداری!

بنده خریدار هستم و منتظر پیشنهادات دوستان. چنانچه دوست داشتید می تونید بصورت پخ هم مطرح کنید.

فقط اینکه واقعا تو این وضعیت من نمی تونم قیمت بدم که چقدر می خرم لطفا پیشنهادها با قیمت باشه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، SMN گفته است :

تو همون تاپیکی که زده بودید کاهش قیمت کارت گرافیک هم براتون توضیح داده بودم که شما قیمت ها را به پوند دیدید و قیمت ها کاهش که ندشته در سال 2018 افزایش هم پیدا می کنه

لینک به دیدگاه

آپ.

کماکان کسی پیشنهاد فروش 980ti نداده و اولویت با ti.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...