رفتن به مطلب

خریدار مدل SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC 4G

AMDR9
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام  بنده یه گرافیک SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC 4G دارم و یکی دیگه برا کراس فایر می خوام فقط این مدل اگر دستتون هست پیشنهاد بدید چون گرافیک دیگه ای به دردم نمی خوره.

در ضمن باید فرستاده بشه به لیون که تست سلامت کنن نمی دونم همچین سیستمی دارن یا نه

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز کراس فایر رو بیخیال شو توی خیلی از بازیهای جدید ساپورت نمیشه (غیر از مشکلات مصرف و دما و ...) من که جفتشو فروختم یک گرافیک قوی میخوام بگیرم

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، ali2424 گفته است :

درود

دوست عزیز کراس فایر رو بیخیال شو توی خیلی از بازیهای جدید ساپورت نمیشه (غیر از مشکلات مصرف و دما و ...) من که جفتشو فروختم یک گرافیک قوی میخوام بگیرم

ینده مدتی طولانی از آرایش کراسفایر دو ۴۷۰ چهارگیگ استفاده میکردم و بجز بازی ghost recon در هیچ بازی دیگری دچار مشکل نشدم

که گوست ریکون هم احتمالا در آخرین درایور AMD این مشکلش برطرف شده باشه

ضمنا استارتر گرامی شما میتونید هر مدل از 290 رو با کارتتون کراس کنید و نیازی نیست دقیقا یک مدل باشند؛ البته اگر یک مدل باشند به دلیل کور کلاک برابر وقفه ها کمتر میشود

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/20, 00:47:11، ali2424 گفته است :

درود

با سلام

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون حتما در نظر می گیرم

ولی آخه باید بر عکس باشه و بازی ها رفته رفته بیشتر از کراس یا sli پشتیبنانی کنن که جای تعجب داره!

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/20, 01:11:21، danyalbmw گفته است :

ینده مدتی طولانی از آرایش کراسفایر دو ۴۷۰ چهارگیگ استفاده میکردم و بجز بازی ghost recon در هیچ بازی دیگری دچار مشکل نشدم

که گوست ریکون هم احتمالا در آخرین درایور AMD این مشکلش برطرف شده باشه

ضمنا استارتر گرامی شما میتونید هر مدل از 290 رو با کارتتون کراس کنید و نیازی نیست دقیقا یک مدل باشند؛ البته اگر یک مدل باشند به دلیل کور کلاک برابر وقفه ها کمتر میشود

سلام

خیلی ممنونم از راهنماییتون :146_bow:

باید بررسی کنم تو یوتیوب 

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، AMDR9 گفته است :

با سلام

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون حتما در نظر می گیرم

ولی آخه باید بر عکس باشه و بازی ها رفته رفته بیشتر از کراس یا sli پشتیبنانی کنن که جای تعجب داره!

اتفاقا خیر

همین کارت 1060 الان از اس ال آی نمیشه!

و انویدیا این قابلیتو ورداشته

دلیلشم واضحه چون میخواد کارت های رده بالاشم بفروشه

شما فرض کن  میری یه 1060 میخری

بعد میبینی جواب بازیهای چندسال دیگرو نمیده میری یه 1060 دیگه با 100دلار میخری قدرت اندازه 1080 و یا حتی 1080تی ای میگیری!

خب پس 1080تی ای و 1080 انویدیا رو کسی نمیخره!

اما ای ام دی خوشبختانه چون سهمش از بازار کم هست قدرت انجام چنین کار هایی رو نداره البته فعلا

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...
در در 1396/10/19, 10:28:42، AMDR9 گفته است :

با سلام  بنده یه گرافیک SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC 4G دارم و یکی دیگه برا کراس فایر می خوام فقط این مدل اگر دستتون هست پیشنهاد بدید چون گرافیک دیگه ای به دردم نمی خوره.

در ضمن باید فرستاده بشه به لیون که تست سلامت کنن نمی دونم همچین سیستمی دارن یا نه

مصرف برق و گرما  را میخواهی چکار کنی ؟ کارت شما را الان راحت کسی بخواد تا 1.5 هم پول میدن بفروش برو یه 1070 بخر خیلی بهتره.

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/19, 10:28:42، AMDR9 گفته است :

سلام دوستان هم گفتن،شما اگه بفروشید و یه کارت خوب بخرید بهتره،مصرف کمتر ،پایداری و دمای کمتر ،هر بازی ایم بندازی جلوش مشکلی پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

بنده کراسفایر رو پیشنهاد نمیکنم مخصوصا با این کارت های پر مصرف و دما بالا . یدونه 1070 تهیه کنین خیلی بهتر هست.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، zen گفته است :

مصرف برق و گرما  را میخواهی چکار کنی ؟ کارت شما را الان راحت کسی بخواد تا 1.5 هم پول میدن بفروش برو یه 1070 بخر خیلی بهتره.

ممنون از راهنماییتون 1.5 بفروشم 1070 تمیز چند گیرم میاد؟

در 1 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

سلام دوستان هم گفتن،شما اگه بفروشید و یه کارت خوب بخرید بهتره،مصرف کمتر ،پایداری و دمای کمتر ،هر بازی ایم بندازی جلوش مشکلی پیش نمیاد

لطف کردید سپاسگذارم

در 1 ساعت قبل، Xps گفته است :

بنده کراسفایر رو پیشنهاد نمیکنم مخصوصا با این کارت های پر مصرف و دما بالا . یدونه 1070 تهیه کنین خیلی بهتر هست.

ممنون از پاسختون

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان ایشون اول تاپیک هم گفتند دنبال این مدل هستند و حتما هم از مزایا و معایب کراسفایر اطلاع دارند.

یکی از دوستان این مدل رو می خواست بفروشه بهشون پیام میدم ببینم موجوده یا نه

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام

دوستان ایشون اول تاپیک هم گفتند دنبال این مدل هستند و حتما هم از مزایا و معایب کراسفایر اطلاع دارند.

پیام دادم بهشون قرار شد بهتون پیام بدند.

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام

با اوصافی که دوستان مبذول داشتند ، بسیار بعید هست همچنان دنبال این مورد باشن.

لینک به دیدگاه

من تجربه کراس فایر دوتا r9 280x رو روی پلتفرم z97  و i7 4790k دارم. توی یه سری بازیها خیلی خوب جواب میده مثل بتلقیلد 4 و 1   و...   و روی بعضی از بازیها هم زیاد خوب نیست مثل سری call of duty یعنی افزایش فریم داری ولی نوسان داره و در آخر روی بعضی بازی ها هم اصلاً کارت دوم فعال نمیشه.

باید با توجه به بازیهایی که انجام میدی ، سرچ کنی ببینی کراس فایر رو ساپورت میکنه یا نه. بعد اقدام به خرید کارت دوم بکنی.

در مجموع کراس فایر دوتا کارت r9 290  رو به خاطر مصرف و دمای بالا توصیه نمی کنم.

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Xps گفته است :

با اوصافی که دوستان مبذول داشتند ، بسیار بعید هست همچنان دنبال این مورد باشن.

دیگه به علاقه طرف بر میگرده، یکی رو میشناسم پول دوتا 1080TI تو جیبشه ولی دوست داره کارت های سری r9 رو کراسفایر کنه.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، rambo.2020 گفته است :

من تجربه کراس فایر دوتا r9 280x رو روی پلتفرم z97  و i7 4790k دارم. توی یه سری بازیها خیلی خوب جواب میده مثل بتلقیلد 4 و 1   و...   و روی بعضی از بازیها هم زیاد خوب نیست مثل سری call of duty یعنی افزایش فریم داری ولی نوسان داره و در آخر روی بعضی بازی ها هم اصلاً کارت دوم فعال نمیشه.

باید با توجه به بازیهایی که انجام میدی ، سرچ کنی ببینی کراس فایر رو ساپورت میکنه یا نه. بعد اقدام به خرید کارت دوم بکنی.

در مجموع کراس فایر دوتا کارت r9 290  رو به خاطر مصرف و دمای بالا توصیه نمی کنم.

بله همینطوره دوست عزیز . یک کارت نسل جدید و قوی خیلی بهتر است از 2 کارت پرمصرف قدیمی . چون هم مصرف بیشتری داره هم گرمای بیشتری تولید میکنه هم بازدهیش در مقایسه با مصرفش کمتره هم تمام بازی ها از این قابلیت پشتیبانی نمیکنن . یه گرافیک 1070 با مصرف 150 وات بهترین گزینه برای گیمینگ هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...