رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده میخواستم یک کیس  برای گیمینگ بخرم با بودجه 5-6 میلیون ممنون میشم سیستم های پیشنهادی خودتون ارسال کنید 

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، navsan گفته است :

سلام دوستان

بنده میخواستم یک کیس  برای گیمینگ بخرم با بودجه 5-6 میلیون ممنون میشم سیستم های پیشنهادی خودتون ارسال کنید 

صبر کنید احتمالن نزدیک عید قیمت ارز متعادل تر میشه البته در مورد ایران نمیشه پیش بینی درستی کرد الآن دوستان ماینر و قیمتای جهانی و واردکنندگان وفروشندگان عزیز دست در دست هم هرکدام به نوعی قیمت پاور وگرافیک رو فضایی بردن بالا.الآن دست نگه دارید اما قبل از سال 97 (آخرای 96) با بررسی مجدد قیمتها (همینجا میتونید بیاید تاپیک بزنید)اگر مناسب بود اقدام کنید.

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

صبر کنید احتمالن نزدیک عید قیمت ارز متعادل تر میشه البته در مورد ایران نمیشه پیش بینی درستی کرد الآن دوستان ماینر و قیمتای جهانی و واردکنندگان وفروشندگان عزیز دست در دست هم هرکدام به نوعی قیمت پاور وگرافیک رو فضایی بردن بالا.الآن دست نگه دارید اما قبل از سال 97 (آخرای 96) با بررسی مجدد قیمتها (همینجا میتونید بیاید تاپیک بزنید)اگر مناسب بود اقدام کنید.

از 6 ماه پیش بهم گفتن صبر کن بازار متعادل بشه :|

فکر کنم باز صبر کنم گرون تر بشه 

تو بازار کالا دست دوم پیشنهاد نمیشه خرید کرد ؟

ویرایش شده توسط navsan
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، navsan گفته است :

از 6 ماه پیش بهم گفتن صبر کن بازار متعادل بشه :|

فکر کنم باز صبر کنم گرون تر بشه 

تو بازار کالا دست دوم پیشنهاد نمیشه خرید کرد ؟

اتفاقا دست دوم گزینه خوبیه برای چیزایی مثل رم که استاتیکی هستند یا cpu ویا خصوصا الآن گرافیک که گرون شده(به شرط داشتن گارانتی)اگه عجله دارید که خب بخرید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

بهتره قطعات کارکرده تهیه کنید

Vga . Ram . Main . CPU . Psu

اینارو کارکرده بگیرید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...