رفتن به مطلب

مشکل عجیب CPU 4590 با مادربرد H81M-C ASUS

MrLegend
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.

دوستان یه مین H81M-C ایسوس دارم که همین امروز به اخرین ورژن اپدیت کردم بایوسش رو ، یه CPU 3220 روش بود بدون مشکل کار میکرد الان یه I5 4590 گرفتم که از سلامت اونم مطمئنم ، ولی وقتی میزارم روی سیستم حتی بوق سلامتم نمیزنه چه برسه به تصویر ، حتی وقتی این CPU رو میزارم ، RAM رو هم برمیدارم بوق ممتد ندارم .

لطفا راهنمایی کنید خیلی درگیرم ، ممنون

سایر مشخصات سیستم :

پاور : Deepcool 580 de

رم : 2*4g

اینم لینک پیج مادربردم:

https://www.asus.com/Motherboards/H81MC/HelpDesk_Download/

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

سلام

جناب مطمئنید قبل از i5 4590 روی همین مادربورد i3 3220 داشتید؟؟

آخه ممکن نیست i3 3220 سوکت 1155 از نسل IvyBridge داره ولی مادربورد و سی پی یو جدید i5 4590 شما سوکت 1150 مال نسل Haswell هستن اصلاً جور در نمیاد.

درباره مشکل هم مادربورد ASUS H81M-C که گفتید کلاً برای نسل 4 و سری Haswell ساخته شده پس یعنی برای داشتن سی پی یو i5 4590 حتی نیاز به آپدیت بایوس هم نیست و بدون آپدیت بایوس هم باید بتونه این سی پی یو رو پشتیبانی کنه.

اگر واقعاً سی پی یو یه سوکت دیگه رو روی این مادربورد گذاشته باشید شاید پین های سوکت سی پی یو مادربورد آسیب دیده باشه و برای همین نمی تونه دیگه i5 4590 رو شناسایی کنه.

نه عزیز G3220 روش بود

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

آهان یه لحظه فکرم رفت چه جاهایی :D

بله پس درست بوده اما اینکه چرا الان i5 4590 رو نمی تونه بالا بیاره مشکله.

به نظرم می خواین سی پی یو جدید رو که گذاشتید یه بار باتری مادربورد رو در بیارید و 5 دقیقه بعد جا بزنید تا بایوس ریست بشه شاید بالا بیاره.

اگه بازم نیاورد سی پی یو رو ببرید تعمیراتی چیزی بگید روی یه مادربورد دیگه تست کنن اگه اونجا هم بالا نیاره احتمالاً سی پی یو خرابه.

دوست عزیز cpu رو امروز از روی سیستم دوستم برداشتم اونجا سالم بود مشکلی نبود ، حالا این باتری رو تست میکنم ولی اگه کسی اطلاعات دقیق تر داره خبر بده

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...