رفتن به مطلب

خریدار گرافیک GTX 760 & 960 & 750 & R9 270X

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خریدار کرافیک های ذکر شده هستم 

لطفا پیشنهاداتون رو اعلام کنید .فقط فوری .یاعلی

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، Pessare_ariiayi گفته است :

خریدار کرافیک های ذکر شده هستم 

لطفا پیشنهاداتون رو اعلام کنید .فقط فوری .یاعلی

من ایشون رو نمیشناسم...ولی گذاشتن این لینک برای کسایی ک میخوان با ایشون معامله کنن واجبه
https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/82411-کلاهبرداری-کاربرpessare_ariiayi/&

لینک به دیدگاه

آخه آدم نا حسابی به تو چه ربطی داره ؟ اون کسی هم که این تاپیک رو زده به غلط کردن انداختم . عوضی با ابروی مردم بازی نکن . 

لینک به دیدگاه

بی شعور خودت برو امتیازتو ببین بعد بیا اینجا نطق کن . باور کن کاری میکنم کسی که این تاپیک رو زده بگم یه تاپیک بزنه برا همین موضوع

لینک به دیدگاه

بنده کارم طوریه که زیاد میرم ماموریت و اون شب کارت رو دادم و رفتم سفر و بعد دو هفته از سفر برگشتم  و بهشون گفتم فردا صبح بیا کارت رو بده و پول رو تحویل بگیر . حالا این وسط برا بنده تاپیک میزنه . از اونایی که معامله کردم بپرسید چطور فروشنده ای هستم

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، Pessare_ariiayi گفته است :

آخه آدم نا حسابی به تو چه ربطی داره ؟ اون کسی هم که این تاپیک رو زده به غلط کردن انداختم . عوضی با ابروی مردم بازی نکن . 

حرف زدن بهت یاد ندادن؟؟؟
@Hamed

لینک به دیدگاه

سلام

این موجوده

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=930&lang=en

کاملا سالم و پلمپ و باز نشده 

ویرایش شده توسط Majid_Rezaie
لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Pessare_ariiayi گفته است :

این ادبیات در شأن انجمن لیون کامپیوتر و کاربرانش نیست  ولی به خاطر اینکه حسن نیت خودم رو نشون بدم ، با توجه به برطرف شدن مشکلات و پس گرفتن پولم از جنابعالی (البته بعد از سه هفته) از یکی از مدیران ارشد انجمن @Hamed در خواست کردم که اون تاپیک رو حذف کنن تا شما هم بتونید به معاملاتتون ادامه بدین.

ومن ا... توفیق

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...