رفتن به مطلب

کمک در خرید pci Express usb 3.0

Recommended Posts

در 5 ساعت قبل، erfan82 گفته است :

یعنی از خرید منصرف شم؟

بیشتر در این مورد از دوستان باتجربه تر تحقیق کنید که اگر این کارت رو تو اون اسلات قرار بدید و درست کنار فن گرافیک قرار بگیره چه تاثیری رو خود گرافیک میتونه داشته باشه؟

اگر فن گرافیک باز بتونه جریان هوا رو برقرار کنه که بخرید. اما اگر نتونه، یه ریسکه و در طولانی مدت به گرافیکتون هم صدمه خواهد زد.

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/22, 22:53:56، behnamfrozen گفته است :

مقاله علمی نیست که سند بیارم،ادعا هم نمیکنم ولی شما یه نگاه به بررسی مادربردها بندازی میفهمی که تو همه مادربزدهای جدید تاندربولت گذاشتن و این یعنی بدرد میخوره،اتفاقا اکثر گوشی ها تاندربولت دارن الان،فقط شما مدل هاشو ندیدی،باکس های حرفه ای هارد تاندربولت میخورن.اگه اینجوری که شما میگی بدرد نمیخورد پس usb3 هم بدرد نمی خورد چه برسه به تاندربولت که سرعتش چند برابره usb3 هست.الان شما چرا بجای گوشی اندروید نوکیا ۱۱۰۰ نمیخری؟یا بجای تلگرام چرا از پیامک استفاده نمیکنی؟پس اینجا شما بخاطر سرعت و راحتی خودت از تکنولوژی استفاده کردی،تاندربولت هم همون کار usb3 رو میکنه ولی با سرعت بیشتر،حالا شما نیاز نداری دلیل نمیشه دیگران هم نیاز نداشته باشن!!!

استفاده ش هم تو هر جایی که شما با usb3 ازش استفاده میکنی به کار میاد

ولی با سرعت خیلی بیشتر!!!

دوست عزیز  سایتهایی هست که در این مورد مقاله هایی دارن ولی چیزی که شما در موردش صحبت میکنی و پیشنهاد میدی Thunderbolt 3 هست و Thunderbolt نشخه 1 در حد همون USB 3.1 هست بعدش هم بعد از USB 3.1 به احتمال بسیار زیاد نسخه 4 وارد بازار میشه. مورد بعدی این هست که گیرم شما نسخه 3 را هم داری .... روی چه سیستمی باید باشه که شما بتوانی از سرعت این تکنولوژی استفاده کنی ! سرعت کل سیستم مهم هست نه فقط پورتهای سیستم

شما( 40Gbs ) را که معادل (5000MBs) هست را باید انتقال بدی و برای استفاده از این تکنولوژی که شما میگی چقدر باید خرج کرد و هر کس نمیتونه این هزینه را پرداخت کنه و چطور باید همگانی بشه ؟

حالا این جنسی که شما به دوستمون پیشنهاد دادی کدام نسخه از Thunderbolt هست ؟

https://thunderbolttechnology.net/blog/thunderbolt-3-usb-c-does-it-all

more%20speed.jpg

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/22, 12:19:06، erfan82 گفته است :

سلام

من میخواستم یه pci Express usb 3.0 بگیرم چون مادربوردم (asus p8h61) پورت usb 3.0 نداره. تو این سایت یه دونشو دیدم حالا نمیدونم خوبه یا نه؟ کدوم مدلش؟

http://digik.ir/کارت-PCI-Express-USB-3-0

البته اینم دیدم که البنه فکر نکنم به مال من بخوره.  ولی بازم نمیدونم کدوم! برا همین خواستم کمکم کنید.

http://digik.ir/پنل-USB-3.0-پشت-کیس

راستی مادربوردم دوتا pcie x1 داره که یکیش بخاطر کارت گرافیک پوشیده شده یکیشم لب مرزه. کلا هم سه تا pci مونده برام. نمیدونم چیکار کنم. اگه پیشنهاد دیگه هم دارید لطف کنید به اشتراک بزارید.

20180112_120845.jpg

دوست عزیز همینهایی که دیدی خوبه و شما 4  port را تحیه کن که 2 تا چیپ داره اونی که خودت دیدی تک چیپ هست و فقط از 2 تا port میشه همزمان استفاده کرد

لینک به دیدگاه

اگه مادربردت دوتا اسلات گرافیک داشت من بهت کارت خودم رو میدادم که USB 3.1 ئه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...