رفتن به مطلب

هنگ لب تاپ هنگام نصب شارژر

reza247
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز
من یه لب تاپ سونی دارم هر وقتی شارژ نصب می کنم موس از کار می افته و تاچ پد هم قطع میشه ، تقریبا 15 ثانیه بعد فلش موس تکون می خوره(وقتی موسو تکون میدم) باز هنگ می کنه
من تو انجمن این مشکل مشابه دیدم، فکر کردم شاید برای این باشه که ویندوز 10 روش نصب کردم هنگ می کنه، ویندوز 7 نصب می کنم، بازم این مشکلو دارم
کل درایورهارو هم نصب کردم و حتی تو دیوایس منیجر هم هیچ خطایی نیست
جالب شارژ وصل هنگ، همون لحظه شارژر خارج می کنی، درست میشه، مجدد نصب می کنم باز هنگ می کنه
شارژر قبلیش خراب شده، اینو تازه خریدم، روزای اول این مشکلو نداشت، به نظر شماها واسه شارژر یا چیز دیگه
مجبورم بذارم شارژ بشه، بعد باهاش کار کنم، شارژ می کنه، اما وقتی تو شارژ هنگ می کنه، قبلا ریستارت می شد که با نصب درایورها حل شد
ممنون میشم کمکم کنید
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، reza247 گفته است :
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه لب تاپ سونی دارم هر وقتی شارژ نصب می کنم موس از کار می افته و تاچ پد هم قطع میشه ، تقریبا 15 ثانیه بعد فلش موس تکون می خوره(وقتی موسو تکون میدم) باز هنگ می کنه
من تو انجمن این مشکل مشابه دیدم، فکر کردم شاید برای این باشه که ویندوز 10 روش نصب کردم هنگ می کنه، ویندوز 7 نصب می کنم، بازم این مشکلو دارم
کل درایورهارو هم نصب کردم و حتی تو دیوایس منیجر هم هیچ خطایی نیست
جالب شارژ وصل هنگ، همون لحظه شارژر خارج می کنی، درست میشه، مجدد نصب می کنم باز هنگ می کنه
شارژر قبلیش خراب شده، اینو تازه خریدم، روزای اول این مشکلو نداشت، به نظر شماها واسه شارژر یا چیز دیگه
مجبورم بذارم شارژ بشه، بعد باهاش کار کنم، شارژ می کنه، اما وقتی تو شارژ هنگ می کنه، قبلا ریستارت می شد که با نصب درایورها حل شد
ممنون میشم کمکم کنید

سلام دوست عزیز. بعضی اوقات درگاه های سوزنی دچار مشکلات می شوند. مثلا اتصالی میکنن و... . شما باید بسپارید به یک تعمیرکار یا بفرستید گارانتی که بورد برق رسانی رو براتون چک کنه. احتمال زیاد از همون درگاه سوزنی هست . شما بدون باتری هم تست کردین ؟ در ضمن سونی دیگه لپتاپ وایو نمیزنه. یه شرکت پشت کوهی ازش وایو را خریده. پس شما اگر تازه خریدید فکر نکنید که لپ تاپ سونی خریدید . مدل دقیق تر هم پشت لپ تاپ هست. شما ذکر کنید با بهتر بتونیم کمک کنیم.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

سلام دوست عزیز. بعضی اوقات درگاه های سوزنی دچار مشکلات می شوند. مثلا اتصالی میکنن و... . شما باید بسپارید به یک تعمیرکار یا بفرستید گارانتی که بورد برق رسانی رو براتون چک کنه. احتمال زیاد از همون درگاه سوزنی هست . شما بدون باتری هم تست کردین ؟ در ضمن سونی دیگه لپتاپ وایو نمیزنه. یه شرکت پشت کوهی ازش وایو را خریده. پس شما اگر تازه خریدید فکر نکنید که لپ تاپ سونی خریدید . مدل دقیق تر هم پشت لپ تاپ هست. شما ذکر کنید با بهتر بتونیم کمک کنیم.

ممنونم بابت راهنماییتون

درجریان هستم فکر می کنم از 2014 نمی زنه

لب تاپمو همون موقع ها خریدم

پس ربطی به شارژر نداره؟

بدون باتری هم تست کردم همین مشکلو داره

مدلش

vpceg3bfx

ویرایش شده توسط reza247
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، reza247 گفته است :

ممنونم بابت راهنماییتون

درجریان هستم فکر می کنم از 2014 نمی زنه

لب تاپمو همون موقع ها خریدم

پس ربطی به شارژر نداره؟

بدون باتری هم تست کردم همین مشکلو داره

مدلش

vpceg3bfx

بی ربط به شارژر نیست . اگر شارژر رو از گارانتی خریدید نمیتونه مشکل داشته باهاش چون شارژ میشه  ولی  بهتره با يه شارژر دیگه تست کنید. تا وقتی هم که درست نشده زیاد شارژر رو بهش وصل نکنید که وخیم تر میشه.

درگاه شارژر رو تمیز کنید و دوباره امتحان کنید  . این موارد بیشتر منشا سخت افزاری داره تا نرم افزاری. مدل شارژر هم ذکر کنید.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

بی ربط به شارژر نیست . اگر شارژر رو از گارانتی خریدید نمیتونه مشکل داشته باهاش چون شارژ میشه  ولی  بهتره با يه شارژر دیگه تست کنید. تا وقتی هم که درست نشده زیاد شارژر رو بهش وصل نکنید که وخیم تر میشه.

درگاه شارژر رو تمیز کنید و دوباره امتحان کنید  . این موارد بیشتر منشا سخت افزاری داره تا نرم افزاری. مدل شارژر هم ذکر کنید.

شارژر sony19.5v

pcga-ac19v1

n50

n17208

3.9a

شارژر از گارانتی نگرفتم جایی گیر بودم مجبور شدم تهیه کنم، به صحتشم اعتمادی ندارم، فقط با شاژر اصلی چک کردم ولتاژ و آمپرش عین هم بود

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

بابت پاسخ هاتون ممنونم، درست حدس زده بودید در مورد شارژر بود، شارژری که خریدم فیک بود و یک شارژر از پاساژ ایران تهیه کردم

ممنونم وقت گذاشتید

موفق و سلامت باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...