رفتن به مطلب
  • 0

با ۸۰۰ تا نهایت ۹۰۰ تومن چه گوشی بخرم؟

Negrasombra
 اشتراک گذاری

سوال

دوستان بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ تومن چه گوشی مناسبی میتونم بخرم؟ صفحه اش ۵ یا ۵.۵ اینچی باشه و از لحاظ کارآیی و عمر باتری خوب باشه.
نمی خوام بیشتر از این صرف گوشی کنم نهایتش ۹۰۰ تومن هست.

لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 0

ممنون از دوستان عزیزی که منو راهنمایی کردن و نظرات عزیزشون رو گفتن، واقعا منت گذاشتن.

با این توصیفات، و از اونجایی که همیشه دوست دارم چیزهای جدید تجربه کنم و از کلیشه دربیام میخوام نوکیا 6 رو خرید بزنم. هر چند خودم استفاده نخواهم کرد و یکی از آشنایان کاملا به من واگذار کرده که براش بخرم، اما خب هر چیزی برای خودم صلاح بدونم برای اون هم صلاح میدونم.

احتمالا دو سه روز صبر کنم تا هم بیشتر در مورد این گوشی تحقیق کنم و هم ازنظرات سایر دوستانی که لطف کنن اینجا نظر بدن نهایت استفاده رو ببرم.

همگی موفق باشید. باز هر کسی انتقادی و یا تجربه ای از نوکیا 6 یا هم خانواده ی این گوشی داره بگه. 

لینک به دیدگاه

• 0
در 47 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

ممنون از دوستان عزیزی که منو راهنمایی کردن و نظرات عزیزشون رو گفتن، واقعا منت گذاشتن.

با این توصیفات، و از اونجایی که همیشه دوست دارم چیزهای جدید تجربه کنم و از کلیشه دربیام میخوام نوکیا 6 رو خرید بزنم. هر چند خودم استفاده نخواهم کرد و یکی از آشنایان کاملا به من واگذار کرده که براش بخرم، اما خب هر چیزی برای خودم صلاح بدونم برای اون هم صلاح میدونم.

احتمالا دو سه روز صبر کنم تا هم بیشتر در مورد این گوشی تحقیق کنم و هم ازنظرات سایر دوستانی که لطف کنن اینجا نظر بدن نهایت استفاده رو ببرم.

همگی موفق باشید. باز هر کسی انتقادی و یا تجربه ای از نوکیا 6 یا هم خانواده ی این گوشی داره بگه. 

سلام من مدل lg x power 2016 رو دارم باطریش عالیه مخصوصا باطریش و دوربینشم خوبه خدای ولی این LG X POWER 2 بهتر شده هم باطریش که 4500 ميلي‌آمپر ساعت  است و هم صفحه 5.5 و IPS و اندورید 7 و بقیه موارد به نظرم اگر باطریش مهمه و زیاد استفاده میشه LG X POWER خیلی خوبه مثلا می تونی از باطریش برای شارژ کردن گوشی افراد دیگه استفاده کنی که این قدرت باطری رو میرسونه احتمالنند خودم 2016 رو فروختم و 2017 گرفتم:D

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

• 0
در 22 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام من مدل lg x power 2016 رو دارم باطریش عالیه مخصوصا باطریش و دوربینشم خوبه خدای ولی این LG X POWER 2 بهتر شده هم باطریش که 4500 ميلي‌آمپر ساعت  است و هم صفحه 5.5 و IPS و اندورید 7 و بقیه موارد به نظرم اگر باطریش مهمه و زیاد استفاده میشه LG X POWER خیلی خوبه مثلا می تونی از باطریش برای شارژ کردن گوشی افراد دیگه استفاده کنی که این قدرت باطری رو میرسونه احتمالنند خودم 2016 رو فروختم و 2017 گرفتم:D

باطریش خیلی عالی هست واقعا! قیمتش هم چیزیه که مد نظرمه. منتها رامش دو گیگ هست و این برای گوشی ای که میخوای تا یه مدت ازش استفاده کنی کمه.

لینک به دیدگاه

• 0
در 15 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

باطریش خیلی عالی هست واقعا! قیمتش هم چیزیه که مد نظرمه. منتها رامش دو گیگ هست و این برای گوشی ای که میخوای تا یه مدت ازش استفاده کنی کمه.

سلام

الان بنده هم رم 2 دارم و مشکلی نداره به نظرم رم 2 واسه یک گوشی کافیه ولی خوب هر جور میل خودتونه و من دخالتی نمی کنم

ان شاالله یک مورد انتخاب و به سلامتی استفاده می کنید

لینک به دیدگاه

• 0
در 58 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام

الان بنده هم رم 2 دارم و مشکلی نداره به نظرم رم 2 واسه یک گوشی کافیه ولی خوب هر جور میل خودتونه و من دخالتی نمی کنم

ان شاالله یک مورد انتخاب و به سلامتی استفاده می کنید

خیلی ممنون از شما. الان خود من هم گوشی که استفاده می کنم حتی رمش کمتر از دوگیگ هست و به مشکلی هم برنمیخورم چون کارهای روزمره ام رو باهاش انجام میدم و طرف بازی تو گوشی نمیرم. من منظورم این بود که با همین رنج قیمت میشه رمهای بالاتر از این رو خرید و وقتی میتونی با همون پول& گزینه بهتری داشته باشی چرا ازش استفاده نکنی. بیشتر همین تائیک رو زدم تا بهترین انتخاب رو داشته باشیم و بتونیم از نظرات همدیگه نهایت استفاده رو ببریم. با اینکه من اولش نظرم روی سامسونگ بود اما الان به سمت نوکیا جذب شدم و امکان داره اگر منطقی باشه به سمت یه گزینه دیگه هم برم . دو سه روزی حداقل وقتش رو داریم.
از شما هم بسیار متشکرم که تو این نظرسنجی شرکت کردین و تجربیاتتون رو در اختیار من و دوستام قرار میدین.

لینک به دیدگاه

• 0
در 23 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

یعنی پشت نوکیا ۶ هم شیشه ای هست؟ و بنظر شما تاچ بودن کلید هوم، بیشتر مزیته یا عیب؟

بیشتر مزیته! چون کلید هوم بعد از مدتی یکم صدادار میشه و اگر بدشانس باشی خراب میشه یه مدت این مدل گوشیا هنگ میکردن ولی الان درست شدن!

در 15 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

خیلی ممنون از شما. الان خود من هم گوشی که استفاده می کنم حتی رمش کمتر از دوگیگ هست و به مشکلی هم برنمیخورم چون کارهای روزمره ام رو باهاش انجام میدم و طرف بازی تو گوشی نمیرم. من منظورم این بود که با همین رنج قیمت میشه رمهای بالاتر از این رو خرید و وقتی میتونی با همون پول& گزینه بهتری داشته باشی چرا ازش استفاده نکنی. بیشتر همین تائیک رو زدم تا بهترین انتخاب رو داشته باشیم و بتونیم از نظرات همدیگه نهایت استفاده رو ببریم. با اینکه من اولش نظرم روی سامسونگ بود اما الان به سمت نوکیا جذب شدم و امکان داره اگر منطقی باشه به سمت یه گزینه دیگه هم برم . دو سه روزی حداقل وقتش رو داریم.
از شما هم بسیار متشکرم که تو این نظرسنجی شرکت کردین و تجربیاتتون رو در اختیار من و دوستام قرار میدین.

دوست عزیز رم دو گیگ زیاد ضعفی برای گوشی محسوب نمیشه. اگر فقط با گوشی کارای روزمره میکنی بازی هم کنی شاید یکمی هنگ کنه . شما میتونید نرم افزار360 SECURITYرا نصب کنید رم رو براتون بهینه میکنه مثل DEVICE MAINTENACEسامسونگ0همون اسمارت منیجر قبلی)  زیاد احساس نمیشه رم دو گیگ ولی البته روی اندروید هفت تست نکردم فقط روی اندروید شش اندروید هفت سنگین تره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...