رفتن به مطلب

[ پایان مزایده ] فروش MSI GTX 1060 6GT OC V2

@حامد@
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی دوستان

کارت  MSI GTX 1060 6GT OC V2 به صورت مزایده به فروش میرسه.

اغاز مزایده : سه شنبه 26 دی ساعت 3:50 صبح

پایان مزایده : چهارشنبه 27 دی ساعت 11:59 شب

========================================

قیمت پایه ( فروش نرفت )

حداقل گام افزایش : 30 هزار تومان

=======================================================

لطفا موارد زیر را حتما قبل از شرکت در مزایده مطالعه بفرمایید : شرایط جنس مورد مزایده :     

•     شرایط فیزیکی : کاملا سالم و کم کارکرد ( برنده مزایده در صورت درخواست خودشون تست سلامت کارت  رو به صورت یک فیلم ویدیویی همراه با تاریخ و ساعت و نام کاربری بنده، قبل از ارسال دریافت خواهد کرد )
  •     مدت کارکرد : 1 هفته
  •     نوع استفاده : انجام یک بازی در حد چند ساعت.( مراجعه به تاپیک )
  •     استفاده به منظور ماینینگ : خیر ( ماین رو من این چند روزی که اومدم اینجا تازه فهمیدم چی هست ! )

شرایط مزایده ( مهم ) :

1.     شیوه فروش فقط به صورت اول پرداخت هزینه و بعد ارسال کارت هست. لطفا دوستانی که موافق این نوع فروش نیستند در مزایده شرکت نکنند. پروفایل کاربری بنده در پرشن تولز با نام کاربری یکسان در فروم لیون کامپیوتر هست که چندین معامله موفق از جمله فروش کنسول PS4 به یکی از ناظم های پرشن تولز رو هم شامل میشه. میتونید چک بفرمایید.
  2.     لطفا و لطفا و لطفا فقط دوستانی در مزایده شرکت کنند که واقعا و واقعا و واقعا قصد خرید این کارت رو با توجه به قیمت فعلی ان دارند. این تاپیک جای قیمت پرانی به منظور فقط شوخی و فان بازی  نیست. با اینحال اگر به هر دلیلی از خرید منصرف شدید حتما به سرعت در تاپیک اعلام کنید تا نفرات دیگه از این موضوع قبل از اتمام زمان مشخص شده مطلع بشن.
  3.     مزایده راس ساعت مشخص شده تمام میشه و درخواست های بعد از ساعت مذکور هیچ اعتباری نخواهند داشت.
  4.     فروش فقط در انجمن لیون کامپیوتر انجام میشه و تاپیک موجود در انجمن پرشن تولز به دلیل استقبال کمتر هیچ اعتباری جهت معامله از طرف بنده نداره. اما قطعا من دوستانی رو که اونجا قیمت بدن به این تاپیک راهنمایی میکنم.
  5. بعد از اتمام زمان مزایده، من به برنده پیغام خصوصی میدم و شماره حساب بابت پرداخت هزینه بهشون ارسال و همچنین دریافت ادرسشون جهت ارسال کالا در اسرع وقت ( مراجعه به بند 1 از بخش شرایط جنس مورد مزایده )
  6. در صورت عدم پاسخ از طرف برنده مزایده تا 24 ساعت بعد از اتمام ان، ایشون به صورت اتوماتیک از مزایده حذف و این حق برای من محفوظ هست که با نفری که بعد از او، بالاترین قیمت را داده بابت معامله تماس بگیرم.
  7. در صورت عدم شرکت کاربران و نبود درخواست قیمت پایه در این تاپیک، مزایده به صورت اتوماتیک با پایان زمان ان بدون برنده منقضی میشود)
ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

دوست عزیز نام فروم لیون رو به تصویر اضافه کنید در کنار نام کاربریتون

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Hamed گفته است :

دوست عزیز نام فروم لیون رو به تصویر اضافه کنید در کنار نام کاربریتون

ممنون بابت تذکرت.

تصحیح شد

لینک به دیدگاه

حافظه اش چی هست؟

یکی از حافظه هاش از کنار کارت پیداست و یا از GPUZ استفاده کنید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، eset nod گفته است :

حافظه اش چی هست؟

یکی از حافظه هاش از کنار کارت پیداست و یا از GPUZ استفاده کنید

طبق عکس میکرون هست.

a4el_5ad_thumb.png

لینک به دیدگاه

ساکن کجایید ؟
استان فارس شهرستان جهرم هستم.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

بالاترین قیمت تا الان 1600 در فروم پرشن تولز هست دوستان.

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، hunter گفته است :

تا حالا دست گرمی بود پس!!!!؟؟؟

ایول قشنگ بود :4_joy:

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، nimajafarpour گفته است :

کی خرید چند خرید؟

نوشتم که نیما

فروش نرفت.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...