رفتن به مطلب

فروش یک فروند پردازنده core i7 920 سالم و با کارکرد کم و بی عیب و نقص

AliMirzaie
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

این پردازنده کاملا سالم و کم کارکرد هست و به صورت بدون فن و به همراه کارتون و دفترچه ارسال میشه. امکان آورکلاک با خنک کننده قوی تا 4 گیگاهرتز و حتی بیشتر هم وجود داره. (در مورد آورکلاک و میزانش حتی خود اینتل هم هیچ تضمینی نمیده چه رسد به بنده و اگه با آورکلاک غیر اصولی پردازنده رو خراب کنید مسئولیتی قبول نمی کنم.)

تنها علت فروش اینه که سیستم جدید خریدم.

همون طور که در تصویر مشخصه یک خش کاملا سطحی و ناچیز روی هیت سینک وجود داره که فقط موقع پاک کردن خمیر سیلیکون ایجاد شده و هیچ تاثیری بر روی عملکرد و حرارت و حتی آورکلاکش نداره. همون طور که قبلا گفتم این پردازنده کاملا بی عیب و نقص عمل می کنه.

قیمت: 230

هزینه ارسال بر عهده خریدار (امکان ارسال با پست سفارشی برای کاهش هزینه)

IMG_20180114_180816.jpg

IMG_20180114_180624.jpg

لینک به دیدگاه

نسبت قیمت به پرفورمنس این پردازنده عالیه. با آورکلاک واسه سنگین ترین بازی ها هم کم نمیاره.

لینک به دیدگاه

با این قیمت پردازنده ای که بتونه همه بازی های سنگین رو بدون مشکل اجرا کنه به جز این گیرتون نمیاد.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، AliMirzaie گفته است :

با این قیمت پردازنده ای که بتونه همه بازی های سنگین رو بدون مشکل اجرا کنه به جز این گیرتون نمیاد.

سلام دوست عزیز

پردازنده بدی نیست ولی برای گیم های جدید یه سر و گردن کم داره حداقل یه i7 960 نیازه ولی برای کارهای دیگه پردازنده فوق العاده ای هست

لینک به دیدگاه

سی پی یو تنها هم بدرد هرکسی نمیخوره اگه باندل برد و سی پی یو بود راحتتر فروش میرفت

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، noon99999 گفته است :

سلام دوست عزیز

پردازنده بدی نیست ولی برای گیم های جدید یه سر و گردن کم داره حداقل یه i7 960 نیازه ولی برای کارهای دیگه پردازنده فوق العاده ای هست

سلام دوست عزیز، من خودم عادت دارم که اکثر بازی های گرافیک بالا رو دانلود و  اجرا کنم و تست فریم ازشون بگیرم. (خودم گیمر به معنیو اقعی کلمه نبودم و اکثر مواقع سیستم واسه کارای سبک استفاده میشد)  با همین پردازنده که حدودا تا 4 آور شده بود بازی هایی مثل battlefield 1 و resident evil 7 و Doom 4 و Witcher 3 و تقریبا همه بازی های روز رو با گرافیک high و حتی very high  و بعضا بالاتر، با فریم 40 - 50 به بالا و بدون مشکل اجرا کردم. واسه یه سیستم گیمینگ ارزون قیمت گزینه خیلی خوبی هست.

ویرایش شده توسط AliMirzaie
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، noon99999 گفته است :

سی پی یو تنها هم بدرد هرکسی نمیخوره اگه باندل برد و سی پی یو بود راحتتر فروش میرفت

مسلما دوستانی هستن که پردازنده i3 و i5 از همین سوکت 1366 رو دارن و می خوان واسه اجرای بازی های جدید سیستمشون رو ارتقا بدن،  می تونن به جای هزینه بالای 500 تومن واسه بورد و پردازنده جدید با همین سی پی یو و تعویض گرافیک راحت به هدفشون برسن. یا حتی گسانی که از سیستم های قدیمی می خوان با هزینه کم کوچ کنن می تونن سراغ پلتفرم مقرون به صرفه x58 بیان.

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، AliMirzaie گفته است :

سلام دوست عزیز، من خودم عادت دارم که اکثر بازی های گرافیک بالا رو دانلود و  اجرا کنم و تست فریم ازشون بگیرم. (خودم گیمر به معنیو اقعی کلمه نبودم و اکثر مواقع سیستم واسه کارای سبک استفاده میشد)  با همین پردازنده که حدودا تا 4 آور شده بود بازی هایی مثل battlefield 1 و resident evil 7 و Doom 4 و Witcher 3 و تقریبا همه بازی های روز رو با گرافیک high و حتی very high  و بعضا بالاتر، با فریم 40 - 50 به بالا و بدون مشکل اجرا کردم. واسه یه سیستم گیمینگ ارزون قیمت گزینه خیلی خوبی هست.

برای اور از چه کولینگی استفاده میکردین؟

برای تست از چه گرافیکی استفاده میکردین؟

من خودم i7 980x دارم و هنوز کم نیاورده که کار به اور بکشه ولی به فکر آینده هم باید بود

لینک به دیدگاه

مسلما مقایسه پردازنده بنده با پردازنده شما که قیمت اولیه اش تقریبا 4 برابر i7 920 بود کار اشتباهیه، بنده با کولر استوک  به راحتی و با هایپر تریدینگ فعال تا 3.6 آورش کرده بودم ، همین طور که احتمالا شما هم می دونی این نسل از پردازنده ها چون هیت سینکشون لحیم بود به پردازنده، حتی با کولر استوک استعداد آور بالایی داشتن. اما با کولرهای کاستوم بادی به راحتی تا 4-4.2 و با واترکولر ها تا بالای 4.5 آور میشه.

کارت گرافیکم 7970 dual-x بود که تا فرکانس 1075 آور شده بود و تبدیل به یه 7970ghz که تقریبا معادل r9 280x و حتی یه مقدار قوی تر هست شده بود.

با توجه به این که این پردازنده واسه بازی هایی که همگی مناسب نسل فعلی کنسولا طراحی میشن هیچ مشکلی نداشت و کم نمیاور،د مطمئنم تا 3-4 سال دیگه که نسل فعلی کنسولا پا برجاست و قدرت پردازنده هاشون تغییری نمی کنه، تقریبا واسه هیچ بازی ای کم نمیاره.

لینک به دیدگاه

همونطور که قبلا گفتم از ارزون ترین پردازنده هاییه که میشه باهاش بازی های جدید رو با گرافیک HIGH به بالا و با فریم قابل قبول و روون اجرا کرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1396/10/29, 19:25:44، AliMirzaie گفته است :

مسلما دوستانی هستن که پردازنده i3 و i5 از همین سوکت 1366 رو دارن و می خوان واسه اجرای بازی های جدید سیستمشون رو ارتقا بدن،

سوکت 1366 اصلا i5 و i3 نداره.

لینک به دیدگاه

مرسی دوست عزیز، آره واقعا این پردازنده ها جهش زیادی نسبت به نسل پردازنده های قبل از خودشون یعنی core 2 داشتن واقعا همه رو تو کف برده بودن. مثل این چند نسل اخیر که فوقش 10-15 درصد نسبت به نسل قبل بهبود دارن نبود که اصلا انگیزه ای واسه ارتقا به آدم نمیدن.

انصافا دم این پردازنده گرم، واسه هیچ کار من تا الآنش هم کم نیاورده منتهی فقط چون یه سیستم لپتاپ خریدم و دیگه نه خیلی حوصله گیم دارم و نه جا واسه این دسکتاپه، مجبورم بفروشمش.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

سوکت 1366 اصلا i5 و i3 نداره.

درست می گید. به هر حال در ادامه گفتم که واسه کسایی که سیستمای قدیمی تر دارن و می خوان یه سیستم ارزون جمع کنن که گیمای روز رو با کیفیت خوبی اجرا کنه گزینه خیلی خوبیه.

لینک به دیدگاه

مادربورد براش داشته باشید روی هم 550 خریدارم.

از طریق واسطه لیون یا اول ارسال بعد واریز.

مادربرد خالی هم  400 بر میدارم .

پیام خصوصی کنید.

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

دوست عزیز فروش ایم پردازنده بدون مادربرد بسیار مشکل و میشه گفت ممکن نیست من هم یکی دارم X5560 که 2 یا 4 سال هست پیچیدمش توی دستمال کاغذی و گزاشتم توی کمد

از آمریکا خریداری شده و معادل i7 930 هست مادربردش هم داره فانی را وداع گفته بعد از اون هم که X79 خریدم  و تا امروز هم دارمش

لینک به دیدگاه

سلام

برد دارین براش؟؟اگه ندارین یه سوال چه چیپستهایی بهش میخورن؟ یعنی ساپورتش میکنن؟

با کولر استوک جواب میده یا کولر جداگونه میخواد؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

همچنان موجوده

لینک به دیدگاه

ویرایش: تکراری

لینک به دیدگاه

در در 1396/11/12, 13:15:37، sepehrariaee گفته است :

سلام

برد دارین براش؟؟اگه ندارین یه سوال چه چیپستهایی بهش میخورن؟ یعنی ساپورتش میکنن؟

با کولر استوک جواب میده یا کولر جداگونه میخواد؟

سلام دوست عزیز،  متاسفانه بوردش موجود نیست.

چیپست x58 ساپورتش می کنه،  یعنی همون سوکت 1366

همونطور که قبلا گفتم  نه تنها با کولر استوک جواب میده که قابلیت اور کلاک کاملا پایدار  به 3.5 و  یه مقدار بالاتر رو هم داره.

لینک به دیدگاه

در در 1396/11/09, 00:59:59، saeed0c گفته است :

مادربورد براش داشته باشید روی هم 550 خریدارم.

از طریق واسطه لیون یا اول ارسال بعد واریز.

مادربرد خالی هم  400 بر میدارم .

پیام خصوصی کنید.

قیمت پردازنده رو خیلی پایین در نظر گرفتید. اما به هر حال بوردش موجود نیست.

لینک به دیدگاه

درود بر شما

این سری رم های تریپل چنل ساپورت میکنند ، احیانا رم این سیستمتون رو ندارید؟!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...