رفتن به مطلب

مشکل مانیتور در لپ تاپ Lenovo 320 (کمک فوری)

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان موضوع در رابطه با این مورد است

از دردسر گارانتی سازگار تا بقیه موارد و مشکل نرم افزاری بودن الان که دیگه بدتر با 4 تا 5 دقیقه بودن پای لپ تاپ چشم و سر به شدت درد می گیره و تو تستی که با رفیق خودم داشتم معلوم است لپ تاپ به خودی خود نور رو کم و زیاد می کنه مثلا وقتی صفحه سفید رو بازی کنید و برای چند ثانیه و بعد ببنید گوشه های لپ تاپ رو اگر دقت بشه معلوم است نور صفحه کم و زیاد میشه الکی و بدون دلیل حالا دوستان چطور اثبات کنم که این مشکل داره تا این گارانتی نفهم سازگار ببینه مشکلش چیه لطفا کمک کنید آیا راحلی نیست

به خدا دیگه خسته شدم:(

موفق باشین

لینک به دیدگاه

به نظر شما سنسور داره؟؟؟

که باید غیرفعال بشه؟

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

من همین مشکل رو داشتم تا همین امروز. 

مربوط میشه به دو چیز

یک تنظیم مصرف باتری که بهتره  رو  High performance باشه و گزینه enable adaptive brightness رو باید رو of بزنی

و دوم به درایور اینتل

یا باید بروزرسانی کنی یا کلا حذف و نصبش کنی و یا میری سراغ تنظیمات کنترل پنل درایور اینتل و در تنضیمات مصرف باتری رو بزار روی maximum quality و اون بالاییش هم بزار رو maximum performance 

اونوقت درست میشه.

ویرایش شده توسط ShQringQn
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...