رفتن به مطلب

اینترنت ماهواره‌‌ای رایگان برای خاورمیانه و آفریقا در راه است

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

unnamed_1516106739.jpg

مدت‌ها پیش فیسبوک تصمیم گرفته بود که ‌‌اینترنت ماهواره‌‌ای رایگان راه‌اندازی کند اما به نظر ‌می‌رسد که این پروژه فیسبوک با مشکل برخورده است زیرا خبری از‌‌ اینترنت ماهواره‌‌ای رایگان نیست؛ اما حالا کمپانی دیگری وعده داده است که‌‌ این مسئله را به واقعیت تبدیل ‌می‌کند.

کمپانی کوییکا که متعلق به اپراتور ماهواره‌‌ای تالیا است اعلام کرده است که در سه ماه دوم سال 2018 برای کشورهای در حال توسعه در مناطق خاورمیانه (مخصوصا افغانستان و عراق) و آفریقا ‌‌اینترنت ماهواره‌‌ای رایگان فراهم کند. هدف‌‌ این کمپانی فراهم کردن امکانی برای دسترسی مردمان مناطق دور افتاده مخصوصا مناطق روستایی به ‌‌اینترنت است.

مدیر ارشد اجرایی ‌‌این شرکت ‌می‌گوید:

اگرچه کشورهای خاورمیانه و آفریقایی اولین کشورهایی هستند که به ‌‌این سرویس دسترسی خواهند داشت اما کمپانی کوییکا در نظر دارد ‌‌این امکان را برای کشورهای دیگری هم‌‌ فراهم کند.

استراتژی ‌‌این کمپایی در قبال دسترسی رایگانی که برای کاربران فراهم ‌می‌کند پیچیده نیست. ‌‌این کمپانی در نظر دارد هزینه‌‌ این سرویس رایگان را از طریق سرویس‌هایی که در اختیار اپراتورهای‌‌ اینترنتی قرار ‌می‌دهد تامین کند. بعلاوه برای استفاده از سرویس رایگان کوییکا باید تنظیمات اولیه‌‌ای روی سخت‌افزار کاربران انجام شود که‌‌ این خود بخشی از هزینه‌ها را تامین ‌می‌کند.

بعید به نظر ‌می‌رسد که ‌‌این سرویس به خوبی تبلیغاتش باشد! در واقع کیفیت ‌‌این پروژه به تعداد ماهواره‌های در دسترس و تعداد کاربرانی بر‌می‌گردد که از آن استفاده ‌می‌کنند. بنابراین اگر کاربران‌‌ سرویس اینترنت ماهواره‌ای رایگان از حد تصور ‌‌این کمپانی بیشتر باشند، نیاز به اضافه کردن ماهواره است که‌‌ این مسئله خود زمان‌بر است.

با‌‌این‌حال اگر‌‌ این پروژه با موفقیت همراه باشد و مناطق مختلف دنیا به ‌‌اینترنت ماهواره‌‌ای رایگان دسترسی داشته باشند،‌‌ این پروژه گا‌می‌ موثر در دسترسی آزاد به ‌‌اینترنت برداشته است.

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Vikings گفته است :

با‌‌این‌حال اگر‌‌ این پروژه با موفقیت همراه باشد و مناطق مختلف دنیا به ‌‌اینترنت ماهواره‌‌ای رایگان دسترسی داشته باشند،‌‌ این پروژه گا‌می‌ موثر در دسترسی آزاد به ‌‌اینترنت برداشته است.

فکر کنم تا دو دهه دیگه عملا برای اتصال به اینترنت هیچ سیم مسی یا فیبر نوری استفاده نشه

و همه چیز بر پای ماهواره و اینترنت شبکه موبایل و امثال اون باشه

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

فکر کنم تا دو دهه دیگه عملا برای اتصال به اینترنت هیچ سیم مسی یا فیبر نوری استفاده نشه

و همه چیز بر پای ماهواره و اینترنت شبکه موبایل و امثال اون باشه

بله در اینده احتمال زیاد منسوخ خواهد شد

لینک به دیدگاه

دلم واسه اون گنجیشکایی میسوزه که فردا روز سیم ندارن روش بشینن[emoji22][emoji22][emoji22]

چند ساله اینو اون دارن وعده میدن، فک کنم تو مرحله اجراییش مشکلی هست؟؟؟؟ ??

اینم فک کنم مثه داستان لوگوی پپسی رو ماه میشه.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

چی تو این دنیا رایگان هست که‌ این دومیش باشه.

اونم همچین پروژه ای. قطعا مثل خیلی از چیزهای دیگه‌با افرهای یک یا چند ماه رایگان شروع میکنن و بعد پلن های پولی شروع میشه.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

رو ایران هیچ وقت هیچ چی رو حساب نکنید

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، hassanshaikhi گفته است :

روی ایران بیم نداره اصلا

https://quika.online/

map.svg

فکر نکنم بطور کامل پوشش بده

ولی اصولا شهرهای غربی و شرقی ایران بتونن استفاده کنن بخاطر بعد فاصله

لینک به دیدگاه

الان چندین سال هست دارن اینو میگن ولی خبری نیست.

هر روز پارازیتو بیشتر و بیشتر میکنن. سرطان و تومور و خیلی چیزای دیگه میگیرم. نخواستیم  اینترنت.باو این مملکت به سلامتی ملتش اهمیت نمیده.

از همه ی اینا عبور کنیم نت ماه.واره.یی سرعتش پایین هست.

لینک به دیدگاه

هر فرکانس  s2 از لحاظ تئوری نهایت بتونه100مگابیت داشته اونم 32apsk باشه که من جایی ندیدم بیشتر از 24مگابیت بدن حالا چون رایگانم هست پس اشتراکیه 50 نفر هم بخان وصل بشن به هر نفر خوشبینانه 2 مگابیت شاید برسه که از اینم خیلی کمتر میشه بخان هی فرکانس هم زیاد کنن صرفه اقتصادی نداره.حالا فکر نکنید این اومد همه میتونن با سرعت 1 گیگابیت دانلود کنن.

توی سایتشم 3 نوع پکیج هست که فقط یکیش رایگانه که مطمئنن واسه این رایگانم واسه هر نفر  محدودیت سرعت و حجم اعمال میکنن.

واسه زمان دیال آپ و  gprs ایرانسل خوب بود 100/150 میشد دانلود کرد ولی  الان من با همراه اول شبی نزدیگ 100 گیگ میگیرم با سرعت دانلود 6  چه نیازی دیگه به اینا هست.

اینم مثل اوترنت که یکطرفه هست و سرعت دریافتش نهایت 90 کیلوبیت میرسه بیشتر واسه کشورهای فقیر آفریقا هست که توی جنگل و بیابون زندگی میکنن و دسترسی به اینترنت ندارند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...