رفتن به مطلب

درخواست مشاوره قطعات سیستم

Recommended Posts

با سلام ممنون از انجمن خوبتون و اطلاع رسانی دقیق. من تو دادن پست وارد نیستم اگه اشتباه دارم لطفا بهم بگین.

amd یا intel اگه ممکنه راهنماییم کنید. سیستمی که میخوام برای کارهای عادی کار با فایلهای صوتی در حد غیرحرفه ای و اینترنت و ای میل و فوتوشاپ در حد معمول و کار با فایلهای ویدیویی غیر حرفه ای و اسکن آلبومهای عکسم و تبدیل به cd , و dvd .

دی وی دی رایتر ترجیحا قابلیت light scribe داشته باشه و dvd rom هم میخام.

میخام کارت کپچر و tv هم داشته باشمبازی در حد متوسط کافیه یعنی خوره بازی نیستم. چون وارد نیستم فکر کنم نیازی به اوورکلاک نداشته باشم , بودجه تا یک ملیون و صد دارم برای کل سیمتم که گفتم.

اگر لطف کنید راهنمایی کنید که amd باشه یا intel کدوم برام بهتره؟

راستی monitor ترجیحا 19 یا 20 wide باشه. پریینتر برای چاپ عکس در قطع معمولی و پرینت ای میل و کارهای عادی آیا all in one بهتره یا جدا جدا ؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که یه سیستم خوب بگیرم که چند سالی نیاز به upgrade نداشته باشم.

لینک به دیدگاه

با سلام ممنون از انجمن خوبتون و اطلاع رسانی دقیق. من تو دادن پست وارد نیستم اگه اشتباه دارم لطفا بهم بگین.

amd یا intel اگه ممکنه راهنماییم کنید. سیستمی که میخوام برای کارهای عادی کار با فایلهای صوتی در حد غیرحرفه ای و اینترنت و ای میل و فوتوشاپ در حد معمول و کار با فایلهای ویدیویی غیر حرفه ای و اسکن آلبومهای عکسم و تبدیل به cd , و dvd .

دی وی دی رایتر ترجیحا قابلیت light scribe داشته باشه و dvd rom هم میخام.

میخام کارت کپچر و tv هم داشته باشمبازی در حد متوسط کافیه یعنی خوره بازی نیستم. چون وارد نیستم فکر کنم نیازی به اوورکلاک نداشته باشم , بودجه تا یک ملیون و صد دارم برای کل سیمتم که گفتم.

اگر لطف کنید راهنمایی کنید که amd باشه یا intel کدوم برام بهتره؟

راستی monitor ترجیحا 19 یا 20 wide باشه. پریینتر برای چاپ عکس در قطع معمولی و پرینت ای میل و کارهای عادی آیا all in one بهتره یا جدا جدا ؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که یه سیستم خوب بگیرم که چند سالی نیاز به upgrade نداشته باشم.

با سلام

دوست گلم از اینکه به فروم خودتون اومدید تبریک میگم و خوش اومدید .

در زمینه تاپیک که فکر میکنم کاملا و دقیق تاپیک خوبی رو زدید و شکست لفظی میفرمایید .

فقط یک سوال رو اگر جواب بدید همه چیز تکمیله .

مقدار هزینه کلی که برای این سیستم در نظر گرفتید رو بفرمایید همه چیز سریع از طرف ما انجام وظیفه میشه .

لینک به دیدگاه

جناب حسینی ممنون از پیگیری شما

همونطوری که تو پستم قید کردم برای کل سیستم تا 1100000 تومان در نظر دارم.

لینک به دیدگاه

جناب حسینی ممنون از پیگیری شما

همونطوری که تو پستم قید کردم برای کل سیستم تا 1100000 تومان در نظر دارم.

درود

پیشنهاد من به شما این هستش البته پیشنهاد شخصی هستش و تصمیم نهایی با شماست :

اول این که بحث اینتل بهتره یا AMD یک بحث کاملا جداست و نمیشه راجبش بحث کرد .

در مورد سیستم خوب با این قیمتی که شما فرمودید میشه یک سیستم خوبی خرید که هم بتونید بازی کنید و هم میتونید خیلی کارها باهاش انجام بدید.

M.B P35 انواع مختلف مادربورد توی این زمینه هستش که اکثرا کیفیت مناسبی دارن حدودا 130000 تومان در میاد.

CPU Q6600 همچنان با قیمتی ه فعلا داره کالای برتر بازاره . حدودا 210000 تومان .

RAM DDR2 BUS 800 CL4 2GB 2*1GB حدودا 85000 تومان

HDD 500GB 32mb حدودا 88000 تومان

DVD rom SATA حدودا 22000 تومان ماکرهاش زیاد با هم فرقی ندارن

DVD RW ASUS SATA 2014 که یه مقدار گرون شده و الان 36500 تومانه .

TV CARD Glassi PRO حدود قیمت الان 50000 تومان

VGA 8800GT 512mb = حدودا 265000 تومان

POWER 580 وات به بالا که قیمتش از 85000 تومان یه بالاست .

case یک چیز سلیقه ایه و حدود قیمت از 33000 تومان به بالا

LCD 1931BW یا هر چیز دیگه ای که مدل نظرتونه خوب از نظر قیمت کیفیت مناسبی داره و اگر بازم پیشنهادی دارید من در خدمتم . 245000 تومان

keyboard + mouse = 20000 تومان

FAX modem هر چی شد چون توی ایران اینترنت یعنی هیچ حدودا 10000 تومان

این سیستم حدودا 1280000 تومان در میاد که اگر خواستید کمترش کنید چون کار گرافیکی ندارید میتونید یک کارت گرافیک معمولیتر مثلا 8600GT بردارید و قیمتش حدودا 140000 تومان DDR3 هستش که حدودا 120000 تومان ارزونتر میشه .یا میتونید CPU خودتون رو حدودا 40 تا 50 تومان ارزوتر بردارید مثلا 6550 انتاخب با شماست .

در مورد پرینتر اگر مشخص کنید که اون در چه حدود قیمت در بیاد و یا بفرمایید که سر جمع 1100000 تومان فرمودید من انجام وظیفه یکنم .

لینک به دیدگاه

ممنون و خسته نباشید

CPU عالیه

MB : نظرتون راجع به کارایی و سازگاری و قیمت MB های ذیل چیه؟البته توس سایت INTEL در باره سازگاری q6600 با چیپ ست P35 زده بود OMPATIBLE BUT NEED DETAIL اما چیپ ست های Q35-G33 -G965 را Compatible زده بود.

P35-DS3L از GIGABYTE

P5K و P5KSE از ASUS

Msi- p35 neo f

Elight Group- p35t a

ntel - dp35dpm

Abit - i p 35

سوال بعدیم در مورد کارت گرافیک :اگه ممکنه قیمت و نظرتونو راجه به کارتهای زیر بفرمایید.

En7600 gs - en 7600gt - 8600gt

کلا ddr2 یا ddr3

gt یا gs

مقدار حافظه 256 یا 512 یا 1g

direct x 9 یا 10

ببخشید زیاد سوال میکنم.

لینک به دیدگاه

ممنون و خسته نباشید

CPU عالیه

MB : نظرتون راجع به کارایی و سازگاری و قیمت MB های ذیل چیه؟البته توس سایت INTEL در باره سازگاری q6600 با چیپ ست P35 زده بود OMPATIBLE BUT NEED DETAIL اما چیپ ست های Q35-G33 -G965 را Compatible زده بود.

P35-DS3L از GIGABYTE

P5K و P5KSE از ASUS

Msi- p35 neo f

Elight Group- p35t a

ntel - dp35dpm

Abit - i p 35

سوال بعدیم در مورد کارت گرافیک :اگه ممکنه قیمت و نظرتونو راجه به کارتهای زیر بفرمایید.

En7600 gs - en 7600gt - 8600gt

کلا ddr2 یا ddr3

gt یا gs

مقدار حافظه 256 یا 512 یا 1g

direct x 9 یا 10

ببخشید زیاد سوال میکنم.

با سلام

در مورد مادر بوردها خوب همشون مادربوردهای خوبی هستند . ولی انتخاب خود من بین اونها مدل Msi- p35 neo3 و intel - dp35dpm هستش و قیمشتون هم مناسبه .

د مورد کارتهای گرافیکی که فرمودید در مرود 7600 که دیگه تفکری نکنید ولی در مود 8600 بازم میشه یه مقدار فکر کرد اون هم با مشخصا 512MB DDR3 . direct x10 رو ساپورت میکنه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...