رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در مراحل بازی Metal Gear Solid V - The Phantom Pain

Abolfazl.D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من تو مراحل بازی مشکل خوردم تو بخش ماموریت ها روی ماموریت کلید میکنم اما خطا میده

area of operations is different accept mission from the aeril commoad center

کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

کلا کسی برای انجام ماموریت های بازی راهنماییم کنه ؟ باید تمام مراحل بازی رو به صورت مخفی کاری حتما انجام بدم؟باید به تمام رادیو ها گوش کنم؟

Desktop_2018_01_18_12_31_39_889.jpg

لینک به دیدگاه

Area of operation is different

یعنی این ماموریت توی یک کشور دیگه انجام میشه.

شما مثلا الان توی خاک افغانستان هستی و نقشه رو باز میکنی و ماموریت افریقا رو انتخاب میکنی.

اینکار که کنی بهت پیغام خطای بالا رو میده.

کاری که باید انجام بدی اینه که اول برگردی به mother base بعد از اونجا بری به کشوری که ماموریت مورد نظرت اونجا انجام میشه.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، @حامد@ گفته است :

شما مثلا الان توی خاک افغانستان هستی و نقشه رو باز میکنی و ماموریت افریقا رو انتخاب میکنی.

کاری که باید انجام بدی اینه که اول برگردی به mother base بعد از اونجا بری به کشوری که ماموریت مورد نظرت اونجا انجام میشه.

ممنون داداش از راهنماییت

فقط mother base کجا هست؟ چطوری باید برگردم؟

من الان  روی  سکو  پایگاه  اصلی Big Boss هستم چطور باید تو نقشه انتخاب کنم کجا برم؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

ممنون داداش از راهنماییت

فقط mother base کجا هست؟ چطوری باید برگردم؟

من الان  روی  سکو  پایگاه  اصلی Big Boss هستم چطور باید تو نقشه انتخاب کنم کجا برم؟

یه سکوی نفتی که وسط دریاست اسمش mother base هست. از همینجا ماموریتت رو انتخاب کن و همونطور که توی عکس که گذاشتی مشخصه deploy بزن. هلیکوپتر میاد سوار میشی میری

ویرایش شده توسط @حامد@
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، @حامد@ گفته است :

یه سکوی نفتی که وسط دریاست اسمش mother base هست. از همینجا ماموریتت رو انتخاب کن و همونطور که توی عکس که گذاشتی مشخصه deploy بزن. هلیکوپتر میاد سوار میشی میری

مشکلم دقیقا همینه هر چی  space میزنم بازم همون خطایی که نوشتمو میده

لینک به دیدگاه

سلام

باید از هلیکوپتر استفاده کنید ، اول دستور بدید که بیاد دنبالتون بعد از سوار شدن چند ثانیه صبر کنید که بلند بشه و از اونجا هر جایی که براش امکان فرود اومدن داره میتونه فرود بیاد.

هر ماموریتی رو که  انتخاب می کنید خودش بهترین جا هایی که میشه فرود بیاد رو براتون مشخص میکنه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، AJOR گفته است :

سلام

باید از هلیکوپتر استفاده کنید ، اول دستور بدید که بیاد دنبالتون بعد از سوار شدن چند ثانیه صبر کنید که بلند بشه و از اونجا هر جایی که براش امکان فرود اومدن داره میتونه فرود بیاد.

هر ماموریتی رو که  انتخاب می کنید خودش بهترین جا هایی که میشه فرود بیاد رو براتون مشخص میکنه.

دوست عزیز ممنون از راهنماییت 

اما مشکلم اینه چطور بگم بیاد چون فعلا هر چی روی deploy میزنم خطا میده

لینک به دیدگاه

واقعیتش تمام اون مراحل قبلی رو هم امتحان میکنم همین خطارو میده 

مشکل از چی میتونه باشه هلیکوپتر باید اپگرید کنم ؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

دوست عزیز ممنون از راهنماییت 

اما مشکلم اینه چطور بگم بیاد چون فعلا هر چی روی deploy میزنم خطا میده

deploy نه ! از منوی missions>helicopter>pick up رو انتخاب کنید اونجا انتخاب کنید که کجا فرود بیاد.

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، AJOR گفته است :

deploy نه ! از منوی missions>helicopter>pick up رو انتخاب کنید اونجا انتخاب کنید که کجا فرود بیاد.

خیلی ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد 

فقط سوال دیگه برای اینکه مراحل بازی رو برم باید تمام رادیوهارو گوش کنم ؟

ایا  باید همه مراحل به صورت مخفی کاری انجام بدم چون خیلی مخفی کاری بازی سخته 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

خیلی ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد 

فقط سوال دیگه برای اینکه مراحل بازی رو برم باید تمام رادیوهارو گوش کنم ؟

ایا  باید همه مراحل به صورت مخفی کاری انجام بدم چون خیلی مخفی کاری بازی سخته 

خواهش میکنم  ،  تا جاییکه من میدونم به همشون خیر ممکنه نیاز باشه به زرد رنگ ها گوش بدید.

بستگی به خودتون داره اجباری نیست ، هرچقدر که مراحل رو مخفیانه تر انجام بدید GMP بیشتر و رنک بالاتری می گیرید.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام

اخرین مرحله بازی metal gear phantom pain چیه؟؟

برای من دیگه مرحله زردا نمیاد

بازی تمام شده یا هنوز هم ادامه داره؟؟/ 

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، AAD گفته است :

سلام

اخرین مرحله بازی metal gear phantom pain چیه؟؟

برای من دیگه مرحله زردا نمیاد

بازی تمام شده یا هنوز هم ادامه داره؟؟/ 

سلام مرحله 43 هست که همون ریپلی مرحله اول بازی میشه

واقعا یکی از اعصاب خورد کن ترین بازی های تاریخ بود این فنتوم پین

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

سلام مرحله 43 هست که همون ریپلی مرحله اول بازی میشه

واقعا یکی از اعصاب خورد کن ترین بازی های تاریخ بود این فنتوم پین

ممنون

اونوخت نسخه ی بعدی این بازی چی هست؟؟؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/10/28, 12:40:07، ابوالفضل.گنجی گفته است :

کلا کسی برای انجام ماموریت های بازی راهنماییم کنه ؟ باید تمام مراحل بازی رو به صورت مخفی کاری حتما انجام بدم؟باید به تمام رادیو ها گوش کنم؟

من راستش درست ماموریت ها رو یادم نیست ولی اگر در گوگل کروم سرچ کنید ( راهنمای قدم به قدم متالگیر 5 ) کلی ویدیو می یاد که 50 تا اپیزود اصلی رو داره (من خودم وقتی گیر می کردم این کارو رو می کردم )

نه شما می توانید به هر سبکی که عشقتون میکشه بازی رو بکنید مثلا اصلا مخفی کاری نباشه و کل بیس دشمن از حضور شما مطلع بشن ولی بهترین سبک مخفی کاری است(چون راحت تر و سریع تر است) در ضمن برای اینکه شما نمره S از هر ماموریت دریافت کنید بهتر است به صورت مخفی کاری عمل کنید (یکی از موارد تاثیر گذار بر نمره ی شما تایم است و لو نرفتن پس بهتر است مخفی کاری کنید)

اگر منظورتون از رادیو همون نوار ها است که نه لازم نیست (اگر خواستید می توانم برای باز کردن مرحله ی 50 کمک کنم چون به صورت عادی باز نمیشه در ضمن توی ویدیو ها قدم به قدم هم نیست خودم همینطوری اومدم یک کاری را کامل کنم که کردم و مرحله باز شد 

در پ.خ هم جوابگو هستم اگر سوالی داشتید اگر جایی گیر کردید و در ویدیو هم نبود به احتمال زیاد می توانم جواب بدم(چون خیلی وقته بازی رو انجام ندادم)

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، AAD گفته است :

ممنون

اونوخت نسخه ی بعدی این بازی چی هست؟؟؟

هیچی بازی نصفه هست

خود کوجیما هم نفهمید چی به چی شد xD

لینک به دیدگاه

واقعا ای بازی چسبید ، اگه درگیری کوجیما با سازنده و ناشر نبود ، پایان بخش سوم وجود داشت باز یه حرفی ، به من خیلی حال داد بازیش ، اصلا نابود کرد ، مد مکس هم‌خوبه بعد این .

شماره بعد زیاد تعریفی نیست بتا رو روی پلستشین بازی کردم ، هیچی نداشت لامصب ، اصلا وضعیتی بود

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
در در 28 دی 1396 در 15:13، @حامد@ گفته است :

سلام

یه راهنمایی کنید

من تو این بازی به یه مرحله ای رسیدم که ادمهای زامبیطور بعداز نجات یکی فرد توی دل کوه به من حمله کردند و نتوانستم باهاشون مقابله کن فرارو برقرار کردم

بعد به مادر بیس رفتم

حال مشکل دیگه ای با این گزینه Staff management با این مشکل دارم و developmentبااین لطفا ممنون میشم منو راهنماییم کنید متشکرم یاعلی

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

سلام بچه ها من مرا حلم فرق می‌کنه و چطور باید برمmother bass .من وارد بازی شدم مرحله اول رو که رفتم چهارتا مرحله دیگه برام باز کرد اونارم رفتم ولی اتفاقی نیفتاد چکار باید بکنم بقیه مراحل باز بشن و mother bass کجاست و چطوری باید رفت ممنون

لینک به دیدگاه

در در 26 دی 1399 در 21:24، mne. گفته است :

سلام بچه ها من مرا حلم فرق می‌کنه و چطور باید برمmother bass .من وارد بازی شدم مرحله اول رو که رفتم چهارتا مرحله دیگه برام باز کرد اونارم رفتم ولی اتفاقی نیفتاد چکار باید بکنم بقیه مراحل باز بشن و mother bass کجاست و چطوری باید رفت ممنون

سلام دوست عزیز 

دقیق یادم نیست اما فکر کنم فرقی نمیکرد هر ماموریتی بود اخرش فقط باید هلیکوپتر بزنید بیاد شما رو سوار کنه ببره 

بالاتر دوستومون توضیح داد missions>helicopter>pick up 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mne. گفته است :

ممنونم فقط منوی missions رو باید در منوی اصلی باز کنم

دقیق یادم نیست اما یه همچین چیزی بود فکر کنم

البته میتونید تو اینترنت گیم پلی بازی رو سرچ کنید بیینید دیگران چطور میرن اون مرحله رو (از کدوم قسمت هلیکوپتر درخواست میدن)

لینک به دیدگاه

سلام ببین از داخل مرحله :اونجایی که تو ماموریتی باید بر پایگاه مادر یا از منوی اصلی بازی من نفهمیدم چی گفتید ..خارج از بازی توی من missions رفتم ولی گزینه هلیکوپتر نبود

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mne. گفته است :

سلام ببین از داخل مرحله :اونجایی که تو ماموریتی باید بر پایگاه مادر یا از منوی اصلی بازی من نفهمیدم چی گفتید ..خارج از بازی توی من missions رفتم ولی گزینه هلیکوپتر نبود

من تو اینترنت دیدم رفت توی idroidولی من میرم توش منویmissions نداره 

لطفاً بهم بگید چه کار کنم اینقدر رفتم وحذف کردم و مراحل تکراری رفتم دارم دیوونه میشم....... ممنون .

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، mne. گفته است :

سلام دوست عزیز

واقعیت یادم نیست من خیلی وقت پیش بازیش کردم 

برای هر ماموریتی اول میزدم هلیکوپتر میومد سوارش میشدم بعد مقصد انتخاب میکردم بعد پایان ماموریت هم به همین حالت بود میزدم هلیکوپتر میومد بعد سوارشدن انتخاب میکردم برم mother bass

متاسفانه یادم نمیاد از کدوم قسمت بود شما چه منو اصلی بازی چه از قسمت ماموریت ها امتحان کنید باید تو یکیشون باشه (میتونید تو یوتیوب هم سرچ کنید گیم پلیهای کامل بازی حتما هست قسمت سوارش شدن هلیکوپتر)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...