رفتن به مطلب

نصب بایوس امنیتی مربوط به اینتل

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلاام من دو تا سئوال داشتم اول اینکه یک سیستم z370 بستم الان میخواستم بدونم نیازی هست بایوسی که مادربورد مربوط به نقص امنیتی پردازنده های اینتل ارائه داده نصب کنم یا که نه همینطور آپدیتی که مربوط به ویندوز 10 هست چون تو بعضی ازفیلمهای یوتوب که بررسی کرده بودم نصب آپدیت به تنها باعث افزایش فریم میشه  اما با بروز رسانی بایوس فریم شاید یکی یا دو تا پایین بیاد 

سئوال دیگه هم اینکه سیستمی که من اسمبل کردم بدون مشکل راه اندازی میشه اما همون بوق اول که سیستم بالا میادمربوط به بوت درنمیاد اسپیکر مخصوصم روی بورد نصب کردم

لینک به دیدگاه

تا اونجایی ک من اطلاع دارم، از نسل 6 ببعد باید حتما بایوس رو آپدیت کنید.
مخصوصا شما ک نسل 8 هستی فک کنم بجز امنیت، پایداری بیشتر هم بهتون ارائه میشه(معمولا).

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

با سلاام من دو تا سئوال داشتم اول اینکه یک سیستم z370 بستم الان میخواستم بدونم نیازی هست بایوسی که مادربورد مربوط به نقص امنیتی پردازنده های اینتل ارائه داده نصب کنم یا که نه همینطور آپدیتی که مربوط به ویندوز 10 هست چون تو بعضی ازفیلمهای یوتوب که بررسی کرده بودم نصب آپدیت به تنها باعث افزایش فریم میشه  اما با بروز رسانی بایوس فریم شاید یکی یا دو تا پایین بیاد 

سئوال دیگه هم اینکه سیستمی که من اسمبل کردم بدون مشکل راه اندازی میشه اما همون بوق اول که سیستم بالا میادمربوط به بوت درنمیاد اسپیکر مخصوصم روی بورد نصب کردم
توی گیم تا جایی ک اعلام کردن تاثیری نداشته این پچها.
سوال اخرم، اون اسپیکر مخصوص(بازر) رو چک کنید.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...