رفتن به مطلب

مشاوره درباره خرید کارت صدا

king_of_pop
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید .من یه راهنمایی و مشاوره ازتون میخواستم.ممنون میشم راهنمایی بکنید.من یه دونه اسپیکر کریتیو T7900 دارم.به کامپیوتر که متصل میکنم 2 یا 3 اسپیکرش صدا داره.میخواستم راهنمایی بکنید چه کارت صدایی بگیرم که همه ی اسپیکرها  صدا داشته باشه.من  مدل  کريتيو مدل Sound Blaster Audigy Value 7.1 رو دیدم ولی نمیدونم  جوابگو هست یا نه.مدل مادربورد رو هم نمیدونم.ممنون 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

شما  پایینترین  مدل  سری xfi   7.1    رو بگیرید   کاملا  جو.ابگو هست  یعنی   دراصل   خیلی بیشتر از   حد   اسپیکر شما هم هست  اون  کارت صدا  مدنظر شما هم  بدک  نیست  ولی  سر  xfi   خیلی  سرتر ه از همه جهت 

به ترتیب 

همون مورد سوم اگر  درگاه pci  داشته باشید   عالیه و قیمتشم مناسبتره      با   یکی از این  کارتها  اونوقت  نهایت  توان   وکارایی  اسپیکرتونو   متوجه  خواهید شد 

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102005

https://asia.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-x-fi-titanium

https://asia.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-x-fi-titanium-fatal1ty-professional-series

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، king_of_pop گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید .من یه راهنمایی و مشاوره ازتون میخواستم.ممنون میشم راهنمایی بکنید.من یه دونه اسپیکر کریتیو T7900 دارم.به کامپیوتر که متصل میکنم 2 یا 3 اسپیکرش صدا داره.میخواستم راهنمایی بکنید چه کارت صدایی بگیرم که همه ی اسپیکرها  صدا داشته باشه.من  مدل  کريتيو مدل Sound Blaster Audigy Value 7.1 رو دیدم ولی نمیدونم  جوابگو هست یا نه.مدل مادربورد رو هم نمیدونم.ممنون 

سلام دوست من.

عزیز برای داشتن صدا از همه اسپیکر ها خرید کارت صدا کاری نمیتونه بکنه.

برای این کار باید تو تنظیمات پلیتون دستکاری کنید تا همه اسپیکر ها صدا داشته باشن.

مثلا با کا ام پلیر فیلم هایی که دالبی ساپورت هستن 5 اسپیکر استفاده میشه.

با 123 تا اونجایی که من یادمه تمام 5 اسپیکر صدا میدن خیلی وقته استفاده نکردم.

ویندوز مدیا پلیر کلا استریو هست و فقط دو بلندگوی جلو چپ و راست صدا میدن.

با خرید کارت صدا فرقی تو وضعیت صدای همه اسپیکر ها ایجاد نمیشه. بهتره پلیر و تنظیماتش رو دستکاری کنید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم از راهنمایی دوستان عزیزم.من فکر میکردم دلیل اینکه 2 یا 3 اسپیکر  فقط صدا دارن به خاطر کارت صدا هست  .فکر میکردم  کارت 1/7 بگیرم  همشون صدا دارن که شما میگید فرقی نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...