رفتن به مطلب

آیا در ssd امکان از بین رفتن اطلاعات وجود داره؟

MAhmoOD Nazari
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام و درود بر دوستان لیونی

به امید خدا امسال کنکوریم و از اونجا که سیستم و گیم شدیدا بنده رو درگیر کرده بود و وقت درس خودن نمیذاشت، اقدام به فروش قطعات اصلی سیستم کردم که دیگه نشه باهاش کاری کرد و وقتمو آزاد کنم.

سرتون رو درد نیارم. یه جایی از یه بنده خدایی شنیدم که اطلاعات روی اس اس دی بعد چند وقت حذف میشن و منم از اونجایی که رو سیستم فقط همین یه اس اس دی رو داشتم و اطلاعات مهم هم روش ذخیره کردم، به شدت مشوش از دست دادن اطلاعاتم شدم. الان یک ماهی میشه که درایو خاموش بوده و تا تیر-مرداد سال آینده که دوباره اقدام به جمع کردن سیستم بکنم، خاموش و بلا استفاده میمونه.

کسی صدافت این گزاره رو تایید میکنه؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون سپاسگذارم

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

سلام و درود بر دوستان لیونی

به امید خدا امسال کنکوریم و از اونجا که سیستم و گیم شدیدا بنده رو درگیر کرده بود و وقت درس خودن نمیذاشت، اقدام به فروش قطعات اصلی سیستم کردم که دیگه نشه باهاش کاری کرد و وقتمو آزاد کنم

سرتون رو درد نیارم. یه جایی از یه بنده خدایی شنیدم که اطلاعات روی اس اس دی بعد چند وقت حذف میشن و منم از اونجایی که رو سیستم فقط همین یه اس اس دی رو داشتم و اطلاعات مهم هم روش ذخیره

این طور گفته شده که اگه ولتاژ در جریان نباشه بعد یه مدت بخشی از اطلاعات روی هارد غیر قابل خوندن می‌شه دلیلش هم بر می‌گرده به از دست رفتن  سلول های مموری در اثر نرسیدن ولتاژ

به خاطر همین برای ذخیره سازی طولانی مدت ssd توصیه نمی‌شه و هارد دیسک های سنتی گزینن بهتر و ارزان تریه

حداقل هر ۳ ماه یک بار سیستم رو روشن خاموش بکنی طوری نمی‌شه

و بله اگه یک سال بمونه بخشی از دیتا صدمه می‌بینه 

برای بازم برای اطمینان از منابع معتبر می‌تونید بررسی کنید 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

بنده هم تا الان فکر میکردم ssd ها ایمن ترین جا برای ذخیره اطلاعات هستن! وگرنه چه نیازی به ssd اکسترنال داشتیم؟؟

• لایک 1
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بله این موضوع صحت داره و دو سال نیم پیش اینتل و سیگیت اعلام کردنش.

البته این که چقدر طول بکشه تا این اتفاق بیوفته بستگی به نوع و کیفیت SSD هم داره.

بعد از مشخص شدن این موضوع اون زمان بعضی از مراجع خارجی شروع به تست SSD های مختلف کردن که مشخص شد بعضی از درایو های ارزون و کم کیفیت حتی بعد از یک هفته هم اطلاعات شون شروع در معرض پاک شدن قرار گرفته بود ولی درایو های با کیفیت تا چند ماه دوام آورده بودن.

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با نظر دوستان  به این نتیجه رسیدم که یه باکس هارد بخرم و ssd رو هر چند وقت یه بار روشن کنم.

ممنون از راهنمایی هاتون.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...