رفتن به مطلب

گیمر حرفه ای کیه ? یه پی سی باز یا یه کنسول باز ?

Game World
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان انشالله که حالتون خوب باشه راستش ایده ی این تاپیک چند روز پیش تو ذهنم ایجاد شد جایی که توی خوابگاه بودم و با دوستام که اتفاقا گیمر بودن ولی از نوع کنسول باز وارد یه بحثی شدم و اون بحث همین چیزی هستش که میخوایم دربارش بحث کنیم اونا بیشتر اهل فوتبال بودن و میگفتن که کسی که بازی فوتبالش حرفه ای هستش حالا یا فیفا یا pes حتما با گیم پد بازی می کنه و اصلا فوتبال باز حرفه ای با کیبورد بازی نمی کنه و منم از اونجا که یه گیمر حرفه ای هستم از نوع پی سی و با کیبورد فوتبال میزنم بهم برخورد و با اونا جرو بحث کردم و خلاصه رفتیم یه گیم نت پیدا کنیم که اون با گیم پد بازی کنه و منم با کیبورد تا ببینیم کی بهتره توی فوتبال ( اونا می گفتن که اصلا فوتبال رو کسی که با کیبورد بازی می کنه نمیتونه در سطح کسی که با گیم پد بازی می کنه بازی کنه )

خلاصه رفتیم یه فوتبال زدیم ( pes ) که البته من کلا فیفا بازی میکنم و پی اس بازی نمی کنم ولی مجبور بودم و باهاش بازی کردم و 4 به 1 بردمش 

و از اون موقع دیگه دهنش بسته شده و هیچی نداره واسه گفتن اما بحث اصلی من با توجه به عنوان تاپیک اینه که به نظر من توی تمام بازی ها یه کسی که با پی سی بازی می کنه و کیبورد خیلی حرفه ای تر از کسی هستش که با گیم پد مثلا میاد بازی اول شخص بازی می کنه 

خواستم نظر شما عزیزان رو بدونم درباره این که 

واقعا کدومشون میتونه حرفه ای تر باشه یه کسی که با موس و کیبورد بازی می کنه یا کسی که تو کنسول با گیم پد بازی می کنه حالا تو هر بازی ای فرق نداره :D

حتما توی این بحث شرکت کنید که خیلی باحاله به نظر من 9_9

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Game World گفته است :

سلام دوستان انشالله که حالتون خوب باشه راستش ایده ی این تاپیک چند روز پیش تو ذهنم ایجاد شد جایی که توی خوابگاه بودم و با دوستام که اتفاقا گیمر بودن ولی از نوع کنسول باز وارد یه بحثی شدم و اون بحث همین چیزی هستش که میخوایم دربارش بحث کنیم اونا بیشتر اهل فوتبال بودن و میگفتن که کسی که بازی فوتبالش حرفه ای هستش حالا یا فیفا یا pes حتما با گیم پد بازی می کنه و اصلا فوتبال باز حرفه ای با کیبورد بازی نمی کنه و منم از اونجا که یه گیمر حرفه ای هستم از نوع پی سی و با کیبورد فوتبال میزنم بهم برخورد و با اونا جرو بحث کردم و خلاصه رفتیم یه گیم نت پیدا کنیم که اون با گیم پد بازی کنه و منم با کیبورد تا ببینیم کی بهتره توی فوتبال ( اونا می گفتن که اصلا فوتبال رو کسی که با کیبورد بازی می کنه نمیتونه در سطح کسی که با گیم پد بازی می کنه بازی کنه )

خلاصه رفتیم یه فوتبال زدیم ( pes ) که البته من کلا فیفا بازی میکنم و پی اس بازی نمی کنم ولی مجبور بودم و باهاش بازی کردم و 4 به 1 بردمش 

و از اون موقع دیگه دهنش بسته شده و هیچی نداره واسه گفتن اما بحث اصلی من با توجه به عنوان تاپیک اینه که به نظر من توی تمام بازی ها یه کسی که با پی سی بازی می کنه و کیبورد خیلی حرفه ای تر از کسی هستش که با گیم پد مثلا میاد بازی اول شخص بازی می کنه 

خواستم نظر شما عزیزان رو بدونم درباره این که 

واقعا کدومشون میتونه حرفه ای تر باشه یه کسی که با موس و کیبورد بازی می کنه یا کسی که تو کنسول با گیم پد بازی می کنه حالا تو هر بازی ای فرق نداره :D

حتما توی این بحث شرکت کنید که خیلی باحاله به نظر من 9_9

سلام و درود. هر دو برابر یک چیز ساخته شدن گیم! ولی خوب نمی‌گویم کنسول بازا گیمر حرفه ای نیستن! ولی خب به پای پی سی گیمرا نمی‌رسن! خودمم با کیبورد بهتر از کسایی که یا دسته میزنن عمل میکنم. به نظر من گیمر واقعی دنبال همه ی گیم ها هست. بنابراین گیم های انحصاری کنسول ها از زیر چشمش در نمیره! پس حتماً به دنبال اون گیم ها هم هست. گیمر حرفه ای کسی هست که هم کنسول و هم پی سی داشته باشه!

لینک به دیدگاه

به نظر من ، انجام بازی های شوتر با دسته  (کنسول) عملکرد رو خیلی پایین میاره و به شخصه نمیتونم با دسته از این دست بازیها رو به نتیجه برسونم!

اما بازی هایی مثل PES و شبیه ساز های ورزشی با دسته لذت بخش تره و تفاوتی تو عملکرد نسبت به کیبرد نداره.

اما در کل کسی که ادعای گیمری داره کنسول یا PC براش فرقی نداره تو هر دوتاش باید توانایی داشته باشه.

لینک به دیدگاه

والا من خودم پی سی گیمر بودم ولی از چند سال پیش فقط با کنسول بازی میکنم ٬شاید دوستان پی سی گیمر ناراحت بشن ولی دسته کنسول رو با هیچ موس و کیبردی عوض نمیکنم.کلا لذت بازی با کنسول برام اصلا قابل مقایسه با پی سی نیست.

لینک به دیدگاه

گیمر حرفه ای یه بازی آنلاینو اینقد ادامه میده تا به سطح بالایی برسه

کسی که بازی های مختلف و جدید رو بازی میکنه گیمر هست ولی نه حرفه ای

این بازی ها (مثل WOW ,CS , DOTA و غیره) اکثرا تو پی سی پیدا میشن و فقط میشه گفت یه فوتبال میمونه واسه کنسول

یعنی اینکه گیمر حرفه ای با پی سی بازی میکنه نه کنسول

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، mk1991 گفته است :

به نظر من ، انجام بازی های شوتر با دسته  (کنسول) عملکرد رو خیلی پایین میاره و به شخصه نمیتونم با دسته از این دست بازیها رو به نتیجه برسونم!

اما بازی هایی مثل PES و شبیه ساز های ورزشی با دسته لذت بخش تره و تفاوتی تو عملکرد نسبت به کیبرد نداره.

اما در کل کسی که ادعای گیمری داره کنسول یا PC براش فرقی نداره تو هر دوتاش باید توانایی داشته باشه.

دقیقا با شما موافقم ولی گیمر حرفه ای کسی هستش که بازی های شوتر و استراتژیک رو عالی انجام میده و نقشه داره تو ذهنش که عملا این دو نوع بازی رو نمیشه روی کنسول به طور حرفه ای انجام داد

لینک به دیدگاه

بجز فیفا چیزی برای کنسول بازا نیست که با بازی کردن اون بتونن بشن حرفه ای.

قطعا اکثر گیمرهای حرفه ای کسایی هستند که آنلاین بازی میکنن و در قیاس با بقیه رنک ورتبه ولول خوبی دارن واین بازیها که امکان قیاس با جمعیت زیادی رو مهیا میکنه بازیهایی مثل rainbow sieg va counter va dota va cod va bfهستن که یا روی کنسول نیستن یا اگه هستن پلیر زیادی ندارن توی بخش آنلاین.مطمعنن pc بازا تو اولویت هستن برای حرفه ای خطاب شدن.

لینک به دیدگاه

گیم با کنسول معنی پیدا میکنه والسلام

PC عین بچه یتیم اون وسط واسه خودش میپلکه

اینی که یکی با دسته راحته یکی با موس سلیقه ای هست

گیمر واقعی کسیه که با هر 2 تاش بتونه کار کنه

هر پلت فرمی هم با انحصاریهاش شناخته میشه

انحصاری های کنسولی مشخص هستن آب  از لب و لوچه آدمی همینجوری میاد

انحصاری های PC هم همشون استراتژیکی و کلیک و اشاره هستن که من بهشون میگم آت و آشغال

این حرف رو کسی میزنه که 34 سالشه و از 10 سالگی با PC بزرگ شده و فقط 6 سال هست که کنسول گیمر شده

کلا

گیم ینی زندگی

گیمر ینی کنسولی

لینک به دیدگاه

ما که دیدیم گرافیک گرون شد

فروختیمش رفتیم کنسول خریدیم

اقا این انچارتد چقدر گرافیکش خوبه:4_joy:

ولی در کل خیلی مسخرس که ps4این قابلیت رو ایجاد کرده تا سازنده ها بتونن موس و کیبوردم به کنترل بازیهاشون اضافه کنن ولی باز هم این کار رو نمیکنن

کال اف دیوتی یا بتل و امثال اینها با دسته فاجعس

هرچند اگه حدود 600 خالی بشیم میتونیم مبدل بگیریم و تو اکثر بازی ها موس و کیبورد استفاده کنیم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

دوست عزیز حرف شما اندکی درسته ولی برا وقتی است که کنسول ها به یک دسته منتهی نشن!( یعنی فرمان و.. ازشون حذف نشه!) من از کوچکی با کنسول و پی سی بزرگ شدم و با هر دوتاشون خیلی وقتهاست گیم میزنم ! سیستم گیمینگ در واقع خیلی قوی تر هست از کنسول و اگر کاربر حرفه ای باشی خیلی بدردت میخوره و بعدا میتونی ارتقا اش بدی . کسی که با کنسول گیم میزنه در واقع عناصر اصلی گیمینگ که نمونه ی بارزش fpsهست رو ریخته دور و فقط براش مهمه که وسط بازی لگ نزنه و تمام! گیمر pcیه سر و گردن از کنسول بالاتره ! در واقع شما اگر pc گیمینگ بستی با یه تیر چندتا نشون زدی ! پی سی قابل دستکاریه ولی کنسول نه ! کسی که فقط میخواد بازی کنه کنسول بدردش میخوره ولی اگر عاشق گیم و حرفه ای و دنبال ارتقاء تو بازیا باشه تن به کنسول (به جز بازیای انحصاری) نمیده! والسلام

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

انحصاری های PC هم همشون استراتژیکی و کلیک و اشاره هستن که من بهشون میگم آت و آشغال

این حرف رو کسی میزنه که 34 سالشه و از 10 سالگی با PC بزرگ شده و فقط 6 سال هست که کنسول گیمر شده

کلا

گیم ینی زندگی

گیمر ینی کنسولی

این دیگه از اون حرفا بودا

لابد برا uncharted هم لیگ ومسابقه جهانی میزارن و جایزه میدن از بس که محبوبه؟¬¬

برادر من کنسول کم دردسر تره از لحاظ هزینه خرید و بازی کردن وبخصوص بازیای گروهی مثل فیفا یا ریسینگ اگه با دوستان واعضا خونواده مثل برادر و.. باشه بله خیلی میچسبه راحت هم روی کاناپه میشینی کیف میکنی نیاز به تهیه یه صندلی خوب یا یه میز خوب جداهم نداری(از قبل مهیاست)امابا جمله گیم یعنی زندگیتون حداقل تا این برهه از زندگیم موافقم اما گیمر یعنی pcباز این حرفو کسی میزنه که از 6سالگی با pc ,وبازی delta force بزرگ شده وشروع کرده وتجربه استفاده از کنسول توی cod و فیفا رو به کررات داشته .

البته  سلیقه هم دخیله اما به عنوان مثال رانندگی با ماشین فرمول یک شاید لذت رانندگی با یه suvیا سدان خوب رو نداشته باشه از نظر راننده عادی اما قطعا راننده حرفه ای به راننده فرمول یک میگن نه یک فرد عادی که بلده خیلی خوب با مثلا تویوتا یا ...رانندگی کنه.یعنی حداقل یک سرو گردن از لحاظ کلاس کاری ومهارت بالاتره.میشه تقریبا این موضوع رو به pc وکنسول هم بسط داد.

لینک به دیدگاه

کنسول دردسر های خودش رو داره 

به خصوص اگه تو یه شهرستان کوچک زندگی کنی ،

نه بازی پیدا می شه تو دیوار ، مغازه دار 500 هزار می خواد تا 20 تا بازی هکی بریزه! یکی از یکی طمع کار تر

آنلاین بازی کردن تو کنسول که باید واسه اکانتش پول بدی هر سال ، توی کامیپوتر بازی اصل رو می خری و تمام تا وقتی استیم هنوز هست رایگان بدون پول دادن به اکانت می تونی آنلاین و آفلاین بازی کنی

کامپیوتر قادره بازی های کنسول های نسل های قبل رو با استفاده از شبیه ساز اجرا کنه (بازی های ps1 و ps2 و ps3 تا حدودی ، ga,mecubeو ....)

توی کامپیوتر اختیارش با خودتونه که از دسته استفاده کنید یا کیبورد و ماوس ، تو کامپیوتر key mapping هست  

کامپیوتر می تونی تنظیمات گرافیگ بازی رو به دلخواه تغییر بدی

توی کامپیوتر میتونی چیت بزنی آفلاین یا آنلاین!!! (آنلاین توصیه نمی شه بن می شید )

و دست آخر یه کامپیوتر کاربرد های فراتری از گیمنگ داره از ادیت و رندر و دیکود و ... الی آخر / الآن تو هر خونه یه کامپیوتر نیازه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

کلا

گیم ینی زندگی

گیمر ینی کنسولی

الان انحصاری های pc شد اشغال برای کنسول ها شد عالی- خوبه هنوز بیشترین پلیرهارو بازیهای انحصاری pc دارن 

همین کم داشتیم که به ما pc گیمرها بگن نوب اونوقت کنسول بازها بشن  پرو گیمر... ¬¬o.O

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

بنظر من هم کیبورد و هم دسته، هر دوتاشون ی سری دکمه هستند و اینکه با کدومش میشه بهتر بازی کرد برمیگرده به ذهنمون ک به کدومش عادت داره.
بنده به شخصه واسه بازیای شوتر خیلی به کیبورد عادت دارم و گرفتن دسته واسه همچین بازیایی گیجم میکنه.

ولی همین فوتبال رو بگو با کیبورد بازی کن[emoji22][emoji27][emoji27][emoji27].اغا نمیتونم ، نمیکشه مغزم.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

گیمر حرفه ای کسیه که استریم بکنه ،، تو گیم های انلاین رنک جهانی داشته باشه واسه کشورش افتخار افرینی کنه ولی جایی که بهش اهمیت بدن غرور ماها شیکست وقتی قهرمان ثeswc اومد ایران تحقیرشو کردیم رفتن وقتی ;lgmcg  اول شدیم جای اعزام به امریکا پول بلیط هارو جایزه دادن بهمون و نفرستادند وقتی . . . . ولی الان وضعیت بهتر شده و اقای جهرمی داره بها یده ه گیمر ها ازش تشکر میکنم ....گیم وارد المپیک شده .. بهترین دوره تکرار نشدنی من دوره حرفه ای بازی کردنم بود ولی خوب اون موقع انلاینی وجود داشت همه چی lan  یا همون برخط بود ، هنوزم گیم بخشی از زندگیه هممونه اونی که فکر میکنه توش پیشرفتی نیست من قول میدم بهش تلاش کنه میتونه میلیاردر شه از این راه مثل او دوسته مشهدیمون که تو fifa هرسال جزء 3 نفر اول جهان بود ملیون ملیون جایزه میبرد و نوش جونش البته خداحافظی کرد . اقا لپ کلام گیم یعنی 

زندگی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

این دیگه از اون حرفا بودا

لابد برا uncharted هم لیگ ومسابقه جهانی میزارن و جایزه میدن از بس که محبوبه؟¬¬

برادر من کنسول کم دردسر تره از لحاظ هزینه خرید و بازی کردن وبخصوص بازیای گروهی مثل فیفا یا ریسینگ اگه با دوستان واعضا خونواده مثل برادر و.. باشه بله خیلی میچسبه راحت هم روی کاناپه میشینی کیف میکنی نیاز به تهیه یه صندلی خوب یا یه میز خوب جداهم نداری(از قبل مهیاست)امابا جمله گیم یعنی زندگیتون حداقل تا این برهه از زندگیم موافقم اما گیمر یعنی pcباز این حرفو کسی میزنه که از 6سالگی با pc ,وبازی delta force بزرگ شده وشروع کرده وتجربه استفاده از کنسول توی cod و فیفا رو به کررات داشته .

همین الان تورنومنت جهانی uc4  در حال انجام هست :D ( داخل نوتیفیکشن های ps4  قابل مشاهده هست )

یکی به من بگه چرا کنسول = تلویزیون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا همه فکر میکنند کنسول فقط روی تلویزیون قابل بازی کردن هست ؟ من خودم با مانیتور ps4 بازی میکنم .

من خودم بیش از 10 سال pc gamer  بودم . دایی من توی پخش بازی و نرم افزار کار میکرد زود تر از همه بازیارو برام میاورد ( اون وقت مثل الان نبود که همه خودشون دنلود کنند نت درست درمونی نبود )

اما یکی دو سالی میشه برای تنوع هم شده اومدم روی ps4 . اولین بازی انچارتد بود . بعد هم horizon  و tlou . دیگه الان دستم کمتر میره سمت pc . انلاین pc  کاملا چیت هست . الان نرم افزار هایی برای pc  هست که تجربه انلاین رو خراب میکنه . در حالی که کنسول 99 درصد بدون چیت هست . 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

کلا

گیم ینی زندگی

گیمر ینی کنسولی

سلام

خب مشخصا شما فقط خودتو میبینی

اینی که میگم تجربه شخصی خودمه

من که بخام یک PC باز بشم اول باید یکم دانش سخت افزاری داشته باشم ( و شما که کنسول بازی میکنی احتمالا این دانش رو نداری) 

بعدش میرم سراغ خرید قطعات

سپس میرم به اسمبل کردن ( اینقدر واسم لذت بخش هستش این اسمبل کردن که حد نداره) 

بعدشم که باز میرسیم به گیم و... 

یک PC باز کلی انتخاب و آپشن داره که کنسول نداره

یکی که بتونه خرج کنه، بیشتر از بازی لذت میبره. 

که PC باز همین کارو میکنه.

قطعا توی بازی مهمترین چیز اجرای روان بازی و یا همون مقدار FPS هستش،  که میدونی توی PC این عدد بسته به نوع سخت افزار بالا و پایین داره و معمولا حداقل 60 هستش که بازی با این عدد فوق العاده لذت بخشه.

در صورتی که کنسول اکثرا 30 هستش یا بعضا 60 FPS.

این هم که شما گفتی PC بچه بازیه

اتفاقا برعکس گفتی

بک بچه دو ساله بهش یک دسته کنسول بدی هم میتونه یک بازی رو با درجه سختی بالا تا آخرش بره

ولی یک بچه نمیتونه با موس و کیبورد بازی کنه به این راحتی ها.

اینم حرف آخر فقط به شما :هیچ وقت بازی با PC رو با تمام امکانات بی حد و اندازه ش رو با کنسول عوض نمیکنم. 

دوستان یکم خواهشا بی تعصب صحبت کنید 

لینک به دیدگاه

سلام! هر کسی که Getting Over It with Bennett Foddy رو تموم کنه! :3_grin:

دور از شوخی ، از نظر بنده گیمر حرفه ای کسی هستش که روزانه حداقل 7 8 ساعت یک نوع بازی رو انجام میده. براش منفعت مالی داره ، لزوما از بازی لذت نمیبره و جزو 20 تای برتر جهانی اون عنوانی که بازی میکنه هستش!

شاید بنده و دوستانی که اینجا هستن پتانسیل این رو داشته باشیم اما به عنوان حرفه بهش نگاه نمی کنیم! یا از بازی کردن لذت میبریم یا در بازی غرق میشیم که تو  دنیای واقعی نباشیم!( به عنوان مُسکن از بازی استفاده می کنیم)

لینک به دیدگاه

گیمر واقعی اونیه ک این حرفا رو نزنه و بازیش خوب باشه 

پ.ن: واقعا جای تاسف داره همچین بحث مسخره ای رو دارید انجام میدید

لینک به دیدگاه

گرفتن همه ی اچویمنت های Dark Souls 1-2-3+bloodborne از مولتی باز ها هم خوشم نمیاد اینها ملاک برای خودم هستن نه کنسول باز و پیسی باز

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

همه ی بازی های کنسول یه طرف سری کانتر یه طرف

لینک به دیدگاه

یه گیمر حرفه ای کسی هست که Pc high end داشته باشه و اکثر بازی های سطح بالا رو تجربه کنه + یه PS4 برای انجام بازی های انحصاری سونی (بازی های انحصاری ماکرو که همشون روی ویندوز هم میان)

یه گیمر حرفه ای کسی هست که توی بازی های آنلاین بدون چیت و... به سطح بالایی برسه.

لینک به دیدگاه

این از اون بحث هاست که پایان نداره

اما این تجربه و نظر شخصی من هست 

به شخصه PC رو با هیچ کنسولی عوض نمیکنم 

بنده هم کنسول دارم هم پی سی اما رقابت هایی که در پی سی برگزار میشه با اون پول های هنگفت برای کنسول باز ها مثل یه رویا میمونه 

تمام دوستان بنده کنسول باز هستن اما هممون به این نظر که کیبرد و موس برای بازی های شوتر در عملکرد بهتر هست توافق داریم 

به نظرم یه گیمر حرفه ای کسی هست که از بازی که میکنه لذت ببره و در سطح بالا بازی رو انجام بده نه اینکه  با کنسول داره بازی میکنه یا پی سی

ویرایش شده توسط gebhard
لینک به دیدگاه

درود

عزیز اصلا نمیشه قضاوت کرد

هرکسی با gear خودش راحته. خودمو عرض کنم: برای فوتبال کلا دسته رو میپسندم

برای ریسینگ های شبیه ساز هم یا فرمون یا دسته ایکس باکس. با کیبورد و موس و دسته دوزاری نمیتونم اصلا -__-

برای بازیهای سوم شخص هم فرقی نمیکنه واسم چون فان بازی میکنم نه حرفه ای

برای بازیای شوتر اول شخصم اول تا آخر موس و کیبورد. البته کم نیستن دوستام که با دسته پی اس فور، منو همه دوستای پی سی گیمرم رو باهم تو رینبو میزارن جیب بغلشون

سیستم بازی هر کسی با کس دیگه فرق میکنه. دوستی دارم که مورتالش به قدری خوبه که با کیبوردم منو که دسته دارم 2-1 میبره. دسته هم بهش بدم که هیچی فلاولسم میکنه |:

من الان هم 180 دادم و کنترلر ایکس باکس خریدم، هم 150 دادم موس ترمیناتور tl80 خریدم. کیبورد هم به زودی خریداری میشه. و هر کدوم برای مصارف خاص خودشون.

در مورد pc یا کنسول هم، صدالبته pc

چون pc پلتفرم مادر هست و خاستگاه هرچی کنسوله. همین دوستی که الان میگه pc بچه بازیه دسته رو وصل بکنه به pc و از یه سخت افزار خوب هم استفاده بکنه نظرش برمیگرده

برای خیلیا هم سرویسهای انلاین کنسول در اولویته. حالا باز دم مایکروسافت گرم که با سرویس پلی انی ور مارو به دوستان ایکس باکسی وصل کرده

پول سی دی کی هم که نداریم، با دوستان در tunngle ول میچرخیم -__-

در هر حالت، عقیده هر دوست عزیزی قابل احترامه به شرطی که به هیچ دوست یا دوستان عزیز دیگه ای بی احترامی نشه ...

با ارزوی موفقیت برای همگان ...

لینک به دیدگاه

دوستان با این قیمت گرافیک دیگه نمیشه رفت سمت پی سی متاسفانه . من تا حالا فقط با پی سی بازی کردم ولی شنیدم که ps4 هک شده و میشه بازیهای کپی روش اجرا کرد . یکی از دوستان میگه چه مدل ps4 باید گرفت که بازی کپی بشه روش اجرا کرد و اینکه هزینه نصب باید بدیم بابت گیم ها یا خودمون میتونیم نصب کنیم بازیهاشو . هزینه نصب بازیها به چه صورت هست 

ممنون میشم دوستان این اطلاعات رو بهم برسونن . کارت گرافیکم رو فروختم تا یه کارت قویتر بگیرم الان کارت قبلیم هم نمیتونم بخرم :41_pensive:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...