رفتن به مطلب

راهنمایی نهایی برای خرید کارت گرافیک!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یک کارت میخوام تا دو سه روز آینده خریداری کنم.

راستش واقعا موندم چکار کنم بودجه م تا ۱ تومن هستش و الان بهترین گزینه تو این بودجه طبیعتا ۱۰۵۰ti هست اما مطمئن نیستم تو خریدش.میترسم بعد خرید من کارت ارزون تر با پرفورمنس بالاتر بیاد یا هر اتفاق دیگه :/

تو دو راهی گیر کردم. بنظر شما دوستان ،خریدِ 1050 ti تو این مقطع از سال منطقی هست؟

و اینک تا چقدر میتونه جوابگو باشه 1050 ti? 

نظرتون درباره gtx 970 چیه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید چون میخوام زودتر بخرم کارتو.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali3516 گفته است :

سلام من یک کارت میخوام تا دو سه روز آینده خریداری کنم.

راستش واقعا موندم چکار کنم بودجه م تا ۱ تومن هستش و الان بهترین گزینه تو این بودجه طبیعتا ۱۰۵۰ti هست اما مطمئن نیستم تو خریدش.میترسم بعد خرید من کارت ارزون تر با پرفورمنس بالاتر بیاد یا هر اتفاق دیگه :/

تو دو راهی گیر کردم. بنظر شما دوستان ،خریدِ 1050 ti تو این مقطع از سال منطقی هست؟

و اینک تا چقدر میتونه جوابگو باشه 1050 ti? 

نظرتون درباره gtx 970 چیه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید چون میخوام زودتر بخرم کارتو.

بدترین موقع برای خریده حالا.قیمتای فضایی وغیر منطقی زیاد هست.سری جدیدکارتها احتمال زیاد تا تابستون میاد وقیمتا هم بعد عید پایین باید بیاد طبیعتا پس بهتره منتظر باشید اگه خیلی نیاز ندارید.درضمن با این بودجه بعیده این گرافیکو بتونید بخرید.

لینک به دیدگاه

سلام. قیمت ها واقعا نجومی شده، من که قصد خرید gtx1060 داشتم منصرف شدم شما هم نخرید چون فعلا گرونه.و مطمئنا 1050 هم با این قیمت گیرتون نمیاد.

لینک به دیدگاه

سلام علیک قیمت که اصلا صحبتی نیست ، بتونی ۹۷۰  حدود ۸۰۰ تومن پیداذکنی خیلی بهتره , من خودم ۹۶۰دو گیگ دارم  چهار گیگش رو بتونی ۶۰۰ پیدا کنی ارزش داره حدود ۳ ای ۴ درصد اختلاف داره با ۱۰۵۰  تی آی  و حدود ۴۰۰ ارزونتر 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، hunter6470 گفته است :

سلام. قیمت ها واقعا نجومی شده، من که قصد خرید gtx1060 داشتم منصرف شدم شما هم نخرید چون فعلا گرونه.و مطمئنا 1050 هم با این قیمت گیرتون نمیاد.

تو لیون 1050 ti قیمتش ۱ و ۵۰ تومان هست میتونم بخرم ۱۰۵۰ ti  رو ... فقط نمیدونم قیمتا قراره بالاتر بره یا بیاد پایین. چون من پارسال میخواستم ۹۷۰ رو با قیمت ۱۱۰۰ بخرم دوستان گفتن صبر کنم سال بعد بخرم. الان دیگ نمیخوام اون اشتباهو کنم .

بقیه دوستان چ نظری دارن؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ali3516 گفته است :

تو لیون 1050 ti قیمتش ۱ و ۵۰ تومان هست میتونم بخرم ۱۰۵۰ ti  رو ... فقط نمیدونم قیمتا قراره بالاتر بره یا بیاد پایین. چون من پارسال میخواستم ۹۷۰ رو با قیمت ۱۱۰۰ بخرم دوستان گفتن صبر کنم سال بعد بخرم. الان دیگ نمیخوام اون اشتباهو کنم .

بقیه دوستان چ نظری دارن؟

قطعا تا یکی دو ماه آینده سیر نزولی ولی کند قیمت ها رو خواهیم داشت ولی به روز اول برنمیگرده. اصلا تو این شرایط خرید کارتهای سری 10 توصیه نمیشه. صبر کنید فعلا تا بازی های جدید بیاد.

لینک به دیدگاه

من کلی از دوستان مشاوره گرفتم برای خرید تصمیم نهایی بود که تو همین هفته بخرم یه سیستم در حد 7 تومن با گرافیک 1060 ولی قیمت گرافیک نجومی شد خیلی حالم گرفته شد ایکاش زودتر میخریدم. حالا باید چکار کنم بنظرتون از بقیه قطعات بزنم و کیس رو بخرم یا منتظر بمونم؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، hunter6470 گفته است :

من کلی از دوستان مشاوره گرفتم برای خرید تصمیم نهایی بود که تو همین هفته بخرم یه سیستم در حد 7 تومن با گرافیک 1060 ولی قیمت گرافیک نجومی شد خیلی حالم گرفته شد ایکاش زودتر میخریدم. حالا باید چکار کنم بنظرتون از بقیه قطعات بزنم و کیس رو بخرم یا منتظر بمونم؟

سیستم ببند و یه 1060 تمیز بردار.من یه دونه دارم یک هفته کار کرده.

این پیشنهاد من هست نه بخاطر اینکه فکر فروش جنسم هستم، اصلا، بخاطر اینکه منتظر موندن نمیتونه مشکل شما رو حل کنه. هر چه به اخر سال نزدیک تر بشیم متاسفانه وضعیت بدتر میشه و باید صبر کنید تا اواسط اردیبهشت.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، hunter6470 گفته است :

اگه با گرافیک مجتمع خود CPU در اجرای بازیها مشکلی ندارید فلن گرافیک رو نخرید.من هم همینکارو کردم.چندماهی رو LOW فوقش بازی میکنید بعد با یه قیمت خوب وتصمیمی عاقلانه یا نسل بعد یا همین نسل فعلی رو به قیمتی بسیار کمتر از حال حاضر میخرید.

ویرایش شده توسط alimogharehabed
لینک به دیدگاه

ینی تو این مملکت  گل و بلبل شما میگید تا عید قیمتا حدود ۲۰۰.۳۰۰ تومن کاهش پیدا میکنه؟!!!

من یک ساله دارم از گراف مجمع cpu استفاده میکنم خسته شدم واقعا?

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ali3516 گفته است :

ینی تو این مملکت  گل و بلبل شما میگید تا عید قیمتا حدود ۲۰۰.۳۰۰ تومن کاهش پیدا میکنه؟!!!

من یک ساله دارم از گراف مجمع cpu استفاده میکنم خسته شدم واقعا?

ببینید یچیزایی هم غیر قابل انکاره مثلن این افزایش قیمت جهانی بوده خیلی ربطی به داخل نداره با کاهش قیمت جهانی باید منتظر بود هرچند کند ولی قیمتای داخلی هم کم میشه واینکه با اومدن نسل جدید با معماری GDDR6 که اتفاقا تولید چیپ هاش هم شروع شده طبق روال عادی دنیا ارزش نسل فعلی به شدت افت میکنه برای خرید وارزون تر میشه.اما بعد از عید همه اینها ممکنه اتفاق بیفته.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

ببینید یچیزایی هم غیر قابل انکاره مثلن این افزایش قیمت جهانی بوده خیلی ربطی به داخل نداره با کاهش قیمت جهانی باید منتظر بود هرچند کند ولی قیمتای داخلی هم کم میشه واینکه با اومدن نسل جدید با معماری GDDR6 که اتفاقا تولید چیپ هاش هم شروع شده طبق روال عادی دنیا ارزش نسل فعلی به شدت افت میکنه برای خرید وارزون تر میشه.اما بعد از عید همه اینها ممکنه اتفاق بیفته.

زمان اومدن gddr6 تو بازار ایران مشخص شده؟

میشه تضمینی ب خودم بدم ک تا عید صبر کنم ی افت قیمت دارن کارتا و سود میکنم یعنی؟

یا مثل این یک سالی ک صبر کردم همه چی بدتر از قبل میشه؟

ویرایش شده توسط ali3516
لینک به دیدگاه

زمان اومدن gddr6 تو بازار ایران مشخص شده؟ میشه تضمینی ب خودم بدم ک تا عید صبر کنم ی افت قیمت دارن کارتا و سود میکنم یعنی؟

یا مثل این یک سالی ک صبر کردم همه چی بدتر از قبل میشه؟

بببین عزیز واقع بین باش خودت و به نتیجه میرسی من چند تا نکته بگم :

۱. وقتی مدل جدید کارت های amd و nvidia وارد بازار بشه قاعدتا و منطقی باید قیمت مدل های قبل تر یعنی سری ××۱۰ انویدیا و rx 5xx ای ام دی کاهش پیدا کنه ولی و ولی و ولی یک نکته مهمی اینجا وجود داره و اون ماینینگ هست. اگر هش ریت کارت های قدیمی همچنان قابل توجه‌ باشه باز ماینرهای غول که مزرعه دار هستن با اتمام مدل های روز میان سراغ مدل های قدیمی تر. شما الان خودت میتونی به چشم ببینی توی همین فروم که چطور کارت rx470 محبوب ماینرها هست و دارن میخرن و سر خریدش با هم رقابت میکنن

۲. بازار گرافیک و قطعات و هر چیزی در ایران به شدت تحت تاثیر اتفاقات سیاسی اجتماعی فرهنگی تخم مرغی و ..... هست. یعنی چی ؟ یعنی شما شب میخوابی صبح میبینی بدلیل اعتراض صنف مثلن کاشی کارهای فلان شهر قیمت گرافیک رفته بالا!. متاسفانه کشور ما ثبات خوبی در بحث قیمت اجناس نداره و براحتی و خیلی بدتر از کشورهای دیگه در اروپا یا خاورمیانه دچار نوسان میشه.

۳. شرایط بوجود امده برای قیمت گرافیک دقیقا مصداق جمله یا ضرب المثل قوز بالا قوز هست. دیروز اقای سعیدی هم توی لایو چت تصویری اشاره کرد بهش. پایان سال میلادی و کاهش و حتی قطع تولید خطوط تولید کارخانه ها شد قوز مضاعف برای افزایش بیشتر قیمت که توسط هجوم ماینرهای مزرعه دار همزمان افزایش قیمت پیدا کرده بود.

اتفاقی که داره برای بازار کارت گرافیک رخ میده تا چند سال ثبات قیمت این قطعه رو مسلما تحت تاثیر قرار میده. و این نوسان جهانی خواهد بود. همونطور که قبلن اشاره کردم بهش نوسان هایی که ریشه داخلی دارند رو هم اضافه کنید.

کلام اخر : قیمت کارتی مثل ۱۰۶۰ تا ۲ تومن کاهش پیدا میکنه ولی این کاهش کاملا شکننده هست. من باشم به محض رویت قیمت مناسب کارت مورد نظرم رو میخرم و منتظر نمیشینم که ببینم جهان چطور تغییر میکنه.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان 

یکی یه کارت 1060 3gb داره  حدود 4 ماه کار کرده فقط می ده 1 تومن همشهری خودمم هست نظرتون چیه ازش بخرم یا نه ؟   اخه من دارم سیستم جدید جمع می کنم  دنبال نسخه 6 gb هستم  
فرق زیادی هست بین نسخه 3 و 6 گیگ 1060 بنظرتون ؟   اخه بازی های الان به حداقل  Vram  4 gb  نیاز دارن !!!!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، SaeedReDLiNe گفته است :

سلام به همه دوستان 

یکی یه کارت 1060 3gb داره  حدود 4 ماه کار کرده فقط می ده 1 تومن همشهری خودمم هست نظرتون چیه ازش بخرم یا نه ؟   اخه من دارم سیستم جدید جمع می کنم  دنبال نسخه 6 gb هستم  
فرق زیادی هست بین نسخه 3 و 6 گیگ 1060 بنظرتون ؟   اخه بازی های الان به حداقل  Vram  4 gb  نیاز دارن !!!!

همانطور که خودتون هم اشاره کردید ، با توجه به بازیهای جدید که ماشااله همگی رم خور هستند بنظر من اگه میخواید با جزئیات بالا بازی کنید ، دیگه 3 گیگ جوابگوی شما نخواهد بود لذا حداقل باید 6 گیگ تهیه کنید ( نظر من : اگر فعلأ پول ندارید الان این 3 گیگ رو ازشون بخرید یک میلیون و فعلأ استفاده کنید ، بعد دو سه ماه دیگه بفروشیدش و یه کارت 6 گیگ بخرید )

لینک به دیدگاه

سلام

اول اینکه خیلی کار اشتباهیه که الان گرافیک بخری

1070 داشتم مفت فروختم , میخواستم 1070 یا 1080 بگیرم که دیگه بازار خیلی خراب شد... منتظر نسل جدیدم تا ببینم چی میشه , شما هم صبر کن ... 

الان  asus strix 1050ti  دارم خیلی هم راضیم. کلاک مموری رو با نرم افزار خودش از 7008 گذاشتم 8400 و کلاک هسته هم 1429 که تقریبا تو بازی تا 1900 بوست میکنه! یه 3 - 4  روز بازی کردم هر بار 4-5 ساعت خیلی پایدار و بدون هیچ مشکلی. دما هم تو فول لود 54 - 55 . البته من مثل قبل زیاد بازی نمیکنم و با تنظیمات خودش بعضی وقتها wow بازی میکنم.

بازیهای روز هم با اخرین تنظیمات میشه بازی کرد حالا بعضی بازیها هم یکی دوتا از تنظیمات رو کم میکنی که چندان فرقی هم نمیکنه تو کیفیت بازی ,  زیادم نباید سخت گرفت. (با مانیتور فول اچ دی 1080*1920)

این مدل قیمتش الان خیلی رفته بالا و اگه فقط واسه بازی میخوای یه gt 1030  یا یه 750ti ارزون قیمت بخر فعلا... مطمئن باش الان بخری پشیمون میشی

ویرایش شده توسط Illidan
لینک به دیدگاه

در در 1396/10/30, 22:06:04، Illidan گفته است :

سلام

اول اینکه خیلی کار اشتباهیه که الان گرافیک بخری

1070 داشتم مفت فروختم , میخواستم 1070 یا 1080 بگیرم که دیگه بازار خیلی خراب شد... منتظر نسل جدیدم تا ببینم چی میشه , شما هم صبر کن ... 

الان  asus strix 1050ti  دارم خیلی هم راضیم. کلاک مموری رو با نرم افزار خودش از 7008 گذاشتم 8400 و کلاک هسته هم 1429 که تقریبا تو بازی تا 1900 بوست میکنه! یه 3 - 4  روز بازی کردم هر بار 4-5 ساعت خیلی پایدار و بدون هیچ مشکلی. دما هم تو فول لود 54 - 55 . البته من مثل قبل زیاد بازی نمیکنم و با تنظیمات خودش بعضی وقتها wow بازی میکنم.

بازیهای روز هم با اخرین تنظیمات میشه بازی کرد حالا بعضی بازیها هم یکی دوتا از تنظیمات رو کم میکنی که چندان فرقی هم نمیکنه تو کیفیت بازی ,  زیادم نباید سخت گرفت. (با مانیتور فول اچ دی 1080*1920)

این مدل قیمتش الان خیلی رفته بالا و اگه فقط واسه بازی میخوای یه gt 1030  یا یه 750ti ارزون قیمت بخر فعلا... مطمئن باش الان بخری پشیمون میشی

750 ti بخرم میتونم بازی ها رو تو full hd با تنظیمات متوسط بازی کنم بدون لگ ینی؟

تا زمانی ک قیمتا بیان پایین..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...