رفتن به مطلب

مزایده کارت گرافیک Zotac 980ti Extreme (فروخته شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک قطعه کارت گرافیک  Zotac  980ti Extreme  در حد آک هنوز پلمپهاش روش هست

صاحب قبلیش گفته بود که فقط گاهی باهاش بازی اجرا می کرده

منم یک هفته هست که خریدم اما متاسفانه پول لازم شدم و باید این کارت گرافیک

قدرتمند رو بفروشم

نیاز به توضیح خاصی نداره عکسها گویای همه چیز هست

یکی از قویترین برند های گرافیک Zotac  هست که این مدل از 980ti  پنجاه تا فرکانس هستش

از مابقی مدلها بیشتره میتونید تو مشخصات این کارت داخل هر سایتی ببینید

دارای یک سال گارانتی آواژنگ

به مزایده گذاشته میشود

توجه: هزینه ی ارسال با خریدار محترم میباشد.

اول واریز بعد ارسال و یا تحویل حضوری در استان قم

شروع قیمت از: 2,000,000 میلیون تومان

گام: 30

فوری: 2,600,000

09199847911 عسکری

Untitl1ed.jpg

photo_2018-01-21_16-01-37.jpg

Untitl2ed.png

photo_2018-01-21_20-15-49.jpg

ویرایش شده توسط Mahdi Asgari
به دستور ناظر سایت
لینک به دیدگاه

پایه برای من

البته اگر ماینر ها امان بدند چیزی به مابرسه

حضوری قم تحویل میگیرم با واسطه

لینک به دیدگاه

پایه+۲

حضوری قم

لطفا زمان اتمام مزایده رو اعلام کنید؟ ۱۲ ساعت یا ۲۴ساعت  ...؟

ویرایش شده توسط armin2apr
لینک به دیدگاه

دوست عزیز خوب بود اشاره میکردین که کارت رو در ایسام هم به مزایده گذاشتین ملت تکلیف خودشونو بدونن!

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، armin2apr گفته است :

پایه+۲

حضوری قم

لطفا زمان اتمام مزایده رو اعلام کنید؟ ۱۲ ساعت یا ۲۴ساعت  ...؟

زمان مزایده 4 روز هست

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

دوست عزیز خوب بود اشاره میکردین که کارت رو در ایسام هم به مزایده گذاشتین ملت تکلیف خودشونو بدونن!

خیر دوست عزیز کارت به جز اینجا در جای دیگه ای به مزایده گذاشته نشده!!

لینک به دیدگاه

در در 1396/11/01, 21:06:38، Mahdi Asgari گفته است :

یک قطعه کارت گرافیک  Zotac  980ti Extreme  در حد آک هنوز پلمپهاش روش هست

صاحب قبلیش گفته بود که فقط گاهی باهاش بازی اجرا می کرده

منم یک هفته هست که خریدم اما متاسفانه پول لازم شدم و باید این کارت گرافیک

قدرتمند رو بفروشم

نیاز به توضیح خاصی نداره عکسها گویای همه چیز هست

یکی از قویترین برند های گرافیک Zotac  هست که این مدل از 980ti  پنجاه تا فرکانس هستش

از مابقی مدلها بیشتره میتونید تو مشخصات این کارت داخل هر سایتی ببینید

دارای یک سال گارانتی آواژنگ

به مزایده گذاشته میشود

توجه: هزینه ی ارسال با خریدار محترم میباشد.

اول واریز بعد ارسال و یا تحویل حضوری در استان قم

شروع قیمت از: 2,000,000 میلیون تومان

گام: 30

فوری: 2,600,000

09199847911 عسکری

Untitl1ed.jpg

photo_2018-01-21_16-01-37.jpg

Untitl2ed.png

photo_2018-01-21_20-15-49.jpg

دوست عزیز ۲۴ ساعت از پیشنهاد بنده گذشته اگه قصد فروش دارید معامله کنیم

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

من تو ایسام چیزی ندیدم. 

لینک به دیدگاه

اگر گرافیک باقی هست و مزایده ادامه داره من پایه + ۳ گام هستم. اگر هم مزایده تموم شده و به آقا آرمین می رسه من مخلص همگی دوستان هستم.

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

من تو ایسام چیزی ندیدم. 

چون کنسل کردن!

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

چون کنسل کردن!

خب پس با این حساب، جناب سروی عزیز و جناب آرمین عزیز باید این گزینه رو بیخیال شیم دیگه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

چون کنسل کردن!

خیر

اگهی نبوده که بخوام کنصل کنم

صد درصد کسی خواسته اگهی کنه بعد اگر مشتری خورد بیاد از خودم بخره بفروشه به اون طرف به قیمت بالاتر

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

اگر گرافیک باقی هست و مزایده ادامه داره من پایه + ۳ گام هستم. اگر هم مزایده تموم شده و به آقا آرمین می رسه من مخلص همگی دوستان هستم.

بله مزایده تا 2 روز دیگه به قوت خودش باقی هست

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Mahdi Asgari گفته است :

خیر

صد درصد کسی خواسته اگهی کنه بعد اگر مشتری خورد بیاد از خودم بخره بفروشه به اون طرف به قیمت بالاتر

ghashang bud

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Mahdi Asgari گفته است :

ویرایش شده توسط adreno420
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mahdi Asgari گفته است :

خیر

ایشالا همینطوره که شما میفرمایین!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mahdi Asgari گفته است :

خیر

یعنی میخواسته گرون بخره ارزون بفروشه؟؟؟ جل الخالق ، عجب آدمهای دست به خیری پیدا میشن

منم دربدر دنیال کارت میگشتم و اون آگهی رو دیدم. عکس هم عین عکس اینجا و حتی با همین زمینه قالی که زیر کارت شماست تو عکس دوم که با جعبه ست و جالبتر اینکه اسمش هم mahdi... نمی دونم چی بود ولی مهدی رو مطمئنم توش بود و یه چیز جالبتر اینکه پیشنهاد قیمت خریدهایی هم که داشت دو سه تای آخری اول همشون m بود و آخرشون 1و2و .... که آدم به شک میوفتاد که پیشنهاد قیمت ها رو خودش زده تا قیمت رو بکشونه بالا

ولی با حرف شما کاملا تناقض داره چون قیمتش از اینجا پایینتر بود و آگهیش هم تا جایی که یادم میاد زمانش قبل از آگهی اینجا بود، کسی که نمیاد اینجا به قیمت 2 تومن به بالا بخره بعد اونجا 1800 بفروشه

بنظرم برعکس حرف شما محتمل تره یا اینکه کارت و آگهی ایسام هم مال خودتون بوده ، این چیزی که شما میگید کاملا با واقعیت تضاد داره و کاملا شک برانگیز

من همون اول کار آگهی تون رو با اونجا چک کردم ولی هیچی نگفتم که شاید خودتون بخاطر کارمزد و ... که ایسام میگیره تو ایسام قیمت کمتری زدید ولی حالا که انکار میشه با خودم گفتم باید این موضوع رو بگم

بهتر نبود حقیقت رو از اول میگفتید و فوقش میگفتید میخوام اینجا به قیمت بالاتر بفروشم و اونجا رو کنسل میکنم  تا اینکه  بخواد این شکلی آبرو ریزی بشه

ولی کاش با همه این وجود حق با شما باشه

بهرحال دوستان در خرید حداکثر احتیاط رو بکنن

ویرایش شده توسط moein252
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، moein252 گفته است :

یعنی میخواسته گرون بخره ارزون بفروشه؟؟؟ جل الخالق ، عجب آدمهای دست به خیری پیدا میشن

منم دربدر دنیال کارت میگشتم و اون آگهی رو دیدم. عکس هم عین عکس اینجا و حتی با همین زمینه قالی که زیر کارت شماست تو عکس دوم که با جعبه ست و جالبتر اینکه اسمش هم mahdi... نمی دونم چی بود ولی مهدی رو مطمئنم توش بود و یه چیز جالبتر اینکه پیشنهاد قیمت خریدهایی هم که داشت دو سه تای آخری اول همشون m بود و آخرشون 1و2و .... که آدم به شک میوفتاد که پیشنهاد قیمت ها رو خودش زده تا قیمت رو بکشونه بالا

ولی با حرف شما کاملا تناقض داره چون قیمتش از اینجا پایینتر بود و آگهیش هم تا جایی که یادم میاد زمانش قبل از آگهی اینجا بود، کسی که نمیاد اینجا به قیمت 2 تومن به بالا بخره بعد اونجا 1800 بفروشه

بنظرم برعکس حرف شما محتمل تره یا اینکه کارت و آگهی ایسام هم مال خودتون بوده ، این چیزی که شما میگید کاملا با واقعیت تضاد داره و کاملا شک برانگیز

من همون اول کار آگهی تون رو با اونجا چک کردم ولی هیچی نگفتم که شاید خودتون بخاطر کارمزد و ... که ایسام میگیره تو ایسام قیمت کمتری زدید ولی حالا که انکار میشه با خودم گفتم باید این موضوع رو بگم

بهتر نبود حقیقت رو از اول میگفتید و فوقش میگفتید میخوام اینجا به قیمت بالاتر بفروشم و اونجا رو کنسل میکنم  تا اینکه  بخواد این شکلی آبرو ریزی بشه

دوست عزیز مثل اینکه شما وقت و حوصله ی زیادی دارین

دوستان کارت به فروش رسید

با قیمت 2350

ویرایش شده توسط Mahdi Asgari
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، moein252 گفته است :

دقیقا" حرفی که توی دلم بود زدی دمت گرم?

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، moein252 گفته است :

لایک داری داداش :3_grin:

لینک به دیدگاه

سلام دوباره به دوستان محترم. من تو ایسام هم عضو هستم و زیاد خرید و فروش کردم اونجا. یه مساله ای هست که وقتی شخصی مزایده ای تو ایسام میذاره و فقط یه پیشنهاد هم داده شده باشه نه حق ادیت کردن میدن و نه میتونید حذفش کنید. به هر حال خداوند به طرفین خیر عنایت فرمایند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...