رفتن به مطلب

شبکه کردن چند کامپیوتر و داشتن یک کامپیوتر واحد

Sajjad alinia
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خوام 10 تا کامپیوتر مثلا دو هسته ای با رم 2 گیگ را شبکه کنم و در نهایت یک کامپیوتر داشته باشم با 20  هسته و 20 گیگ رم .

و هر پردازش بین این ده تا کامپیوتر تقسیم بشه و اگر یکی از این سیستم ها هم خواموش شد اتثاق خاصی نیفته.
باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید؟

آیاا این کار شدنی هست ؟

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

درود

فک کنم باید در مورد middle ware سرچ کنین. یه نرم افزاریه که رو همه سیستما نصب میشه و به یه سیستم واحد تبدیل میکنه. 

شدنی که شدنیه و فرقیم نمیکنه سیستم عاملا چی باشه یا سخت افزارا همه اینارو شبکه میکنه ولی متاسفانه اطلاعات کافی راجبش ندارم. تو همین سیستم عامل پیشرفته یه بحث داشتیم در همین موضوع که متاسفانه فقط در حد تئوری بوده. رو پیاده سازیش کار نکردیم.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز این کار نشدنی هست، استفاده از قدرت پردازشی چند سیستم فقط توی انجام کار های محدود توسط نرم افزار های خاص، قابل اجرا هست، مثلا برای رندر کردن، یه سیستم مدیریت میکنه و اطلاعات رو به بقیه برای پردازش میفرسته و نتیجش رو میگیره! ولی همونطور که گفتم فقط برای کارهای محدود تحت نرم افزار های خاص میشه اینکارو انجام داد

برای استفاده عادی این کار نمیشه! دلیل فنیش هم اینکه پهنای باند و لتنسی مورد نیاز که دو پردازنده بتونن کنار هم کار کنن، به شدت بالاس، یه چیزی حدود  102 GB/s !

که روتر های خانگی این سرعت رو اصلا نمیتونن بدن، روتر های رده بالا که اتصالات 100 گیگابیتی دارن هم باز به 102 نمیرسن! و تازه اون روتر ها حدود 1 ملیون دلار قیمتشونه!

و تازه 102 گیگابایت برای اتصال دو سی پی یو هست، برای اتصال سه سی پی یو، 600 گیگابیت پهنای باند نیازه! در نتیجه جواب شما نه هست?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...