رفتن به مطلب

مشکل با مبدل M.2 to PCI

Recommended Posts

سلام دوستان

یه مشکلی برای من پیش اومده که منو دیوانه کرده رسما

من ۵ تا ریگ دارم که بعد از مدت ها تونستم مبدل M2 پیدا کنم و خب گفتم که بهتره ریگ هام با ۸ تا GPU کار کنن

ریگ اولم مادربورد Giga Z170x Gamin 3 بود که روش ۶ تا کارت بود، با کمی گیر و داستان با مبدل M2 تونستم ۲ تا کارت دیگه هم بهش اضافه کنم و الان داره با ۸ تا کارت کار میکنه

ریگ دوم مادربوردش Asus Z270 بودش که ۷ تا کارت روش بود که اونم موفق شدم تبدیلش کنم به ۸ تا کارت

بعدش رفتم سراغ ریگ سوم که مادربوردش همون Asus Z270 بودش که فقط یه بار موفق شدم با ۸ تا کارت بالا بیارمش و بعدش دیگه کار نکرد و همون ۷ تا کارت موند

ریگ چهارم با مادربورد MSI Z270 SLI بود که ۶ تا کارت روش بود و فقط یکی از M2 ها جواب داد و تونستم ۷ تا کارتیش کنم و به هیچ وجه کارت هشتمی روش کار نکرد

ریگ پنجم هم مادربورد Giga Z170x Gaming 5 بود که ۷ تا کارت روش و اونم اصلا جواب نداد که M2 را روش کار بندازم

حالا سوال اصلی برای من مادربورد گیگا Gaming5 هستش، کارهایی که کردم:

آپدیت مخصوص Mining گیگا را روش نصب کردم.

قابلیت Above $g Encoding آن شده.

سرعت PCI روی Gen2 هستش

توی دفترچه نوشته بود که پورت M2 پایینی با PCI4 شیر هستش و فقط میشه به پورت M2 بالایی کارت وصل کرد

(نکته ای که هستش اینه که تقریبا ستاپ Bios این موبو با ستآپ موبوی ریگ اول یکی هستش (هردو گیگا هستن) و من هرکاری روی اون کردم روی این مادربورد هم انجام دادم، ولی نتیجه ای نداده)

ولی خب حتی یکبار هم نشده که کارت را بشناسه

خلاصه که راه حلی، حرکتی چیزی اگه به ذهنتون میرسه بگید من روی این مادربورد بزنم که اینم بشه ۸تا کارت الان یه کارت بیکار دارم دیگه خسته شدم.

منتظر جواب های شما هستم دوستان

Rig1.png

Rig2.png

لینک به دیدگاه

منم همین مشکل رو با یکی از ریگ ها برخورد کردم یعنی وقتی کارت اضافه میکردم دیگه بالا نمیومد و مانیتور روشن نمیشد.

کل کارت ها رو خارج کردم و مانیتور رو به مادربرد وصل کردم. بایوس رو ریست کردم و فقط مواری لازم رو تغییر دادم.

و بعد کارت ها رو اضافه کردم و مشکل حل شد

لینک به دیدگاه

سلام

چرا gen pci روی 2 هست؟ بزارید 1 تست کنید

dmi هم همینطور ، بعد ببینید چی میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...