رفتن به مطلب

کمک برای قوی کردن سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان خسته نباشید یه کمک میخواستم برای سیستم اضطراری 

دوستان من مادر برد قبلیم دچار مشکل یو اس بی شد مجبور شدم عوضش کنم البته یه مادر برد دست دوم m5a99fx pro r. 2و سی پی یو phenomii955 bdو یه رمdd3   ۲ ب قیمت ۵۰۰خریدم ولی الان از سرعتش رازی نیستم  من معمولا کم بازی میکنم نه ایت کانتر ولی برای طراحی کابینت ازش رندر میگیرم   حالا از دوستان خواهش دارم تا برای قویتر کردن سیستم کمکم کنن لطفا

گرافیک هم  GeForce 8500gt

هرپیشنهادی دارید بگید لطفا خرجش هم هرچی کمتر بهتر  

لینک به دیدگاه

• ارسال 92
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

به نظرم مادربورد تون نسبت به سایر قطعاتتون خیلی حرف برا گفتن داره میتونید سی پیو رو به سری fx8000 تغیر بدین البته فکر کنم سری 9000 هم ساپورت کنه اما در کل اگه رمتون فقط 2 گیگه خیلی کمه الان گرافیکتون هم هم چنین البته بیشتر بستگی داره رندر با چی انجام بدین اگه سی پیو که قطعا سری 8 هسته ای بهتر  مثلا 8300 به بالا  حدودا قیمتشون حدود 400 یا 350 به بالاست 

لینک به دیدگاه

سلام رو همین می خواد هزینه کنید  یا یه یاندل ۱۱۵۵بگیرید ؟

چقدر می خوایید هزینه کنید ؟

رم دو تا چهار لازم دارید

و یه گرافیک حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام رو همین می خواد هزینه کنید  یا یه یاندل ۱۱۵۵بگیرید ؟

چقدر می خوایید هزینه کنید ؟

رم دو تا چهار لازم دارید

و یه گرافیک حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن

بله همین مادر برد چون تازه دیشب گرفتمش میخواستم قویترش کنم چون دم عید نمیخوام یهو خرجش کنم مثلا الویت بندی داشته باشه اول رم یا گرافیک ویا چیزای دیگ

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Sky84 گفته است :

به نظرم مادربورد تون نسبت به سایر قطعاتتون خیلی حرف برا گفتن داره میتونید سی پیو رو به سری fx8000 تغیر بدین البته فکر کنم سری 9000 هم ساپورت کنه اما در کل اگه رمتون فقط 2 گیگه خیلی کمه الان گرافیکتون هم هم چنین البته بیشتر بستگی داره رندر با چی انجام بدین اگه سی پیو که قطعا سری 8 هسته ای بهتر  مثلا 8300 به بالا  حدودا قیمتشون حدود 400 یا 350 به بالاست 

من با نرم افزار kitchendraw دارم رندر میگیرم وقتی محیط طراحی یکم شلوغ میشه  هنگ میکنه 

من الان هدف اولم اینه یک قطعه بهش اضافه کنم حالا رم باشه سی پیو باشه یا گرافیک  فقط میخوام بدونم کدوم بهتره که اپدیت بشه  بد از اون چه مدلی خوبه که خرید کنم  دوم این که ایا  نو و دست دومش با هم فرق داره ؟؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، amin110 گفته است :

الان بنظرم رم الویت داره برای ارتقا

چندش کنم ب نظرتون؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، htcnaser گفته است :

چندش کنم ب نظرتون؟

بسته به بودجت داره..بنظرم فعلا دوتا 4 خوبه باتوجه به سی پیوت..اگه نه یه دوگیگ مشابه رمت بندازی کنارش باز تاثیرگذاره فکر میکنم.

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، amin110 گفته است :

بسته به بودجت داره..بنظرم فعلا دوتا 4 خوبه باتوجه به سی پیوت..اگه نه یه دوگیگ مشابه رمت بندازی کنارش باز تاثیرگذاره فکر میکنم.

مرسی و ممنون ب نظرشما گرافیکش چطوره   سیپیوش قوی هست ایا؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، htcnaser گفته است :

مرسی و ممنون ب نظرشما گرافیکش چطوره   سیپیوش قوی هست ایا؟

گرافیکت که ضعیفه و اصلا روش نمیشه حسابی باز کرد متاسفانه..سی پی یو تو نوع خودش بد نیست اما کلا ای ام دی عملکرد ضعیفتری داره نسبت به هم رده ی اسمیش(مثلا یه اینتل 4 هسته و با همین سرعت بهتر از سی پی یوتون عمل میکنه) تو اینتل..البته منهای سری جدیدش،رایزن.

ولی برای کار شما که خیلی سنگین نیست بنظرم قابل قبوله..بنظرم اگه نمیخوای کلا عوض کنی،اول رم بعد گرافیگ رو بایدارتقا بدی.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

به نظر حقیر هم اول رم (4 الی 8 گیگ) ، بعد سی پی یو

شما بزرگ وارید ممنون

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، amin110 گفته است :

گرافیکت که ضعیفه و اصلا روش نمیشه حسابی باز کرد متاسفانه..سی پی یو تو نوع خودش بد نیست اما کلا ای ام دی عملکرد ضعیفتری داره نسبت به هم رده ی اسمیش(مثلا یه اینتل 4 هسته و با همین سرعت بهتر از سی پی یوتون عمل میکنه) تو اینتل..البته منهای سری جدیدش،رایزن.

ولی برای کار شما که خیلی سنگین نیست بنظرم قابل قبوله..بنظرم اگه نمیخوای کلا عوض کنی،اول رم بعد گرافیگ رو بایدارتقا بدی.

واقعا ممنونم پس اول رم میخرم اگه در توان بود بد از اون گرافیک

رم که تکلیفش مشخصه هر شرکتی بود میخرم  نو یا دست دوم

بنظر شما گرافیکو چی بخرم بی زحمت یکم باز توضیح بدید تشکر

لینک به دیدگاه

رم میتونی کارکرده بخری که بصرفه تره و راحت میتونی حتی گارانتی دار پیدا کنی..گرافیک دقیق نمیدونم تو برنامه ای که رندر میگیری چقدر تاثیر داره اما حداقل یه گرافیک بروزتر بگیر که پشتیبانی رزولیشنهای استاندارد و برنامه های جانبی روز رو داشته باشه..گرافیک هم میتونی کارکرده بگیری..البته تو کارکرده ها گرافیک ازون قطعه هاست که باید کمی دقت کنی و سعی کنی از ادم مطمئن یا گارانتی دار بگیری.

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، amin110 گفته است :

رم میتونی کارکرده بخری که بصرفه تره و راحت میتونی حتی گارانتی دار پیدا کنی..گرافیک دقیق نمیدونم تو برنامه ای که رندر میگیری چقدر تاثیر داره اما حداقل یه گرافیک بروزتر بگیر که پشتیبانی رزولیشنهای استاندارد و برنامه های جانبی روز رو داشته باشه..گرافیک هم میتونی کارکرده بگیری..البته تو کارکرده ها گرافیک ازون قطعه هاست که باید کمی دقت کنی و سعی کنی از ادم مطمئن یا گارانتی دار بگیری.

اقا ممنونم پس ما بریم یه دوتا 4 گیگ بخریم بندازیم رو ش  میگم میشه یه 2 گیگم بندازم کنارش؟

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، htcnaser گفته است :

اقا ممنونم پس ما بریم یه دوتا 4 گیگ بخریم بندازیم رو ش  میگم میشه یه 2 گیگم بندازم کنارش؟

خواهش میکنم..اگه منظورت اینه که دو گیگ رو بندازی کنار یک یا دو تا4گیگ اره میشه اما مشخصات بهتره یکی باشه (باس و تایمینگ).در کل برای رم، معمولا میگن رمها بهتره کاملا مشابه باشن که هماهنگ و غیر ناسازگار باشن.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amin110 گفته است :

خواهش میکنم..اگه منظورت اینه که دو گیگ رو بندازی کنار یک یا دو تا4گیگ اره میشه اما مشخصات بهتره یکی باشه (باس و تایمینگ).در کل برای رم، معمولا میگن رمها بهتره کاملا مشابه باشن که هماهنگ و غیر ناسازگار باشن.

بله فروشنده همینو گفت 1 جفت crosair خریدم استوک240 10روزم مهلت تست

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، htcnaser گفته است :

بله فروشنده همینو گفت 1 جفت crosair خریدم استوک240 10روزم مهلت تست

سلام علیک به سلامتی

چه باسی ؟

گرافیکم مانیتورتون چه قطعیه ؟

و اینکه چقدر می خوایید هزینه کنید ؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام علیک به سلامتی

چه باسی ؟

گرافیکم مانیتورتون چه قطعیه ؟

و اینکه چقدر می خوایید هزینه کنید ؟

کراسشیر 1600 بود 1 جفت  2 گیگم رم جدا داشتم رو هم شد 10گیگ رم

حالا گرافیکم gefors 8500gt

البته احتمال زیاد اونو هم عوض میکنم ولی میخوام شما  دوستان راهنمایم کنید

فروشنده asus gtx650 fm2 پیشنهاد داد استوکشو گفت 200  نظر شما چیه؟

لینک به دیدگاه

650 ایسوس داشتم ، خیلی خوبه یه شش پین برق هم می خوره ، فقط یه گیگ تو بعضی بازی ها کم میاره ، وگر نه نسبت به قیمت خوب هست ، تا چه قد بخوای هزینه کنی مهمه ؟
مانیتورنت قظع تصویرش چقدره ؟

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

650 ایسوس داشتم ، خیلی خوبه یه شش پین برق هم می خوره ، فقط یه گیگ تو بعضی بازی ها کم میاره ، وگر نه نسبت به قیمت خوب هست ، تا چه قد بخوای هزینه کنی مهمه ؟
مانیتورنت قظع تصویرش چقدره ؟

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

19 اینچ

رزولیشنشم 1024*768

والا هزینه که دست خودمه ولی بیشتر دوست دارم چند مدل معرفی بشه یکشو انتخاب کنم

لینک به دیدگاه

گرافیک 650 کار راه اندازه..تو این مایه ها گرافیک زیاده..و دقت کن  اگه گرافیک، برق اضافه میخواد(همون 6پین برق که دوستمون گفتن) باید پاورت خروجی براش داشته باشه.

حدود بودجت برای گرافیک رو بگی دوستان بهتر راهنمایی میکنن.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، amin110 گفته است :

گرافیک 650 کار راه اندازه..تو این مایه ها گرافیک زیاده..و دقت کن  اگه گرافیک، برق اضافه میخواد(همون 6پین برق که دوستمون گفتن) باید پاورت خروجی براش داشته باشه.

حدود بودجت برای گرافیک رو بگی دوستان بهتر راهنمایی میکنن.

حدودا 400والا کمتر زیر 300ک عالی میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...