رفتن به مطلب

کمک برای قوی کردن سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 33 دقیقه قبل، htcnaser گفته است :

https://www.digikala.com/Product/DKP-97701

انتخابم چطوره تایید میکنید  دوستان لطفا کمک کنید 400هزار مایشه  جوری نباشه پشیمون بشم

ضمنا ایا به مادر بردم میخوره m5a99fxpro r2

انتخاب خیلی خوبی ب مین شما هم ساپ میکنه مشکلی  نیست

لینک به دیدگاه

• ارسال 92
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 20 دقیقه قبل، Nima_061 گفته است :

حتمن این تایپک جامع و کامل رو مطالع کنید قبل از نصب ssd

بسیار عالی ولی کمی سخت میگم این ssd ها ک زود خراب نمیشن ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، htcnaser گفته است :

سلام عمرشون زیاده خیالت راحت ، گارانتی هم‌ که داره  ، یه هارم وسترن بلو هم بگیر ، به کمبود جا نخوری

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، htcnaser گفته است :

اگه فردا مغازه ها باز باشه سعی میکنم اول ssdبگیرم اگه نشد  همون یدونه wd میگیرم ایشالا جواب بده

ولی میترسم اونو هم بگیرم  باز سیستمم کند باشه

دوست عزیز دست نگه دار..

ببین شما از اول گفتی نمیخوای زیاد هزینه کنی و نظر من هم بر این اساس بود..من جای شما بودم جای 400 برای اس اس دی مین و سی پی یو رو عوض میکردم و به یه 320 وسترن بلو +1ترا قناعت میکردم البته اگه کارکردهی 128 پیدا نمیکردم ..و نکته ای که گفتنش شاید الان هم درست نباشه اینه که 500 برای مین و سی پی یو و دو گیگ رم بالا بوده! و با 500 میتونستی مورد بهتری خریداری کنی.

الان فکر میکنم با این 400 اس اس دی تا حالا حدود 800 خرج کردی غیر از 500 اولیه..از اول اگه همینجا میگفتی یه سیستم منهای مانیتور تا 1200 میخوای، اینقدر دردسر نداشتی و قطعا مورد بهتری هم میتونستی با مشاوره ی دوستان خریداری کنی..حتی تاپیک خرید میزدی بعد از مشاوره.بنظر یه پنتیوم سری جدید عملکرد بهتری داره تا سی پی یو شما.

البته شما کم تجربه ای تو این زمینه و امیدوارم ناراحت و پشیمون نباشی و به شکل تجربه بهش نگاه کنی..و حرفم سر ضرر نیست و نمیگم متضرر شدی،بلکه حرفم اینه که میشد بهتر و بهینه تر باشه خریدهات و در نهایت سیستمت:).

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، amin110 گفته است :

دوست عزیز دست نگه دار..

ببین شما از اول گفتی نمیخوای زیاد هزینه کنی و نظر من هم بر این اساس بود..من جای شما بودم جای 400 برای اس اس دی مین و سی پی یو رو عوض میکردم و به یه 320 وسترن بلو +1ترا قناعت میکردم البته اگه کارکردهی 128 پیدا نمیکردم ..و نکته ای که گفتنش شاید الان هم درست نباشه اینه که 500 برای مین و سی پی یو و دو گیگ رم بالا بوده! و با 500 میتونستی مورد بهتری خریداری کنی.

الان فکر میکنم با این 400 اس اس دی تا حالا حدود 800 خرج کردی غیر از 500 اولیه..از اول اگه همینجا میگفتی یه سیستم منهای مانیتور تا 1200 میخوای، اینقدر دردسر نداشتی و قطعا مورد بهتری هم میتونستی با مشاوره ی دوستان خریداری کنی..حتی تاپیک خرید میزدی بعد از مشاوره.بنظر یه پنتیوم سری جدید عملکرد بهتری داره تا سی پی یو شما.

البته شما کم تجربه ای تو این زمینه و امیدوارم ناراحت و پشیمون نباشی و به شکل تجربه بهش نگاه کنی..و حرفم سر ضرر نیست و نمیگم متضرر شدی،بلکه حرفم اینه که میشد بهتر و بهینه تر باشه خریدهات و در نهایت سیستمت:).

سلام والا حقیقتش همونطور که گفتم نمیخواستم این مقدار هزینه کنم فقط میخواستم سیستمو یکم سریع کنم البته مادر بردمم خراب شده بود مجبور به تعویض سری بودم که اول مین که دستم رسیدو خریدم

من 500دادم به مین و سیپیو یه رم دو گیگ   بد بازم سریعت پاین بود

بد دوستان گفتن رمت برای این سیستم ضعیفه خب رفتم اونو به 10گیگ ارتقا دادم  بازم سرعتش کم بود

بد بازم دوستان گفتن گرافیکت خیلی بده رفتم یدونه 1کیک 980بیتی خریدم بازم فرقی نکرد

حالا دوستان میگن هارد سرعتش خیلی پاینه احتمال زیاد ایراد از اینه

من فقط یه چیزی میخوام بگم اگه ایراد از هارد خب اینم روش عوضش کنم تمام ولی نه اگه از این نیست بیخیالش بشم

ولی الان کندی سرعت دارم  کارمم لنگه اینه

مین سیپیو 2گیگ رم 500

8گیگ رم 220

گرافیک 1 کیک 210

هارد 408

این کل هزینه هاست تو هارد کمکم کنید اگه نیاز به تسته بگید تست کنم اگرم نه عوضش کنم

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام عمرشون زیاده خیالت راحت ، گارانتی هم‌ که داره  ، یه هارم وسترن بلو هم بگیر ، به کمبود جا نخوری ?

همین 160به عنوان هارد دوم استفاده میکنم والا من مصرف زیادی ندارم از طرفی یه هارد 1 ترا پاسپورتیم دارم

منو فقط از این هارد مطمعا کنید تا عوضش کنم

هر تستی میخواید بگید تا بگیرم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

من دقیق همین مدل با همین حجمش رو دارم عالیه.

ببینید فقط مادربورد باید SATA III داشته باشه که برای شما طبق اطلاعات سایت ایسوس داره.

بعدش اینو گرفتید وصل کردید دو تا کاره که انجام بدید بهتره و سرعت بیشتری هم میگیرید:

1.تو بایوس SATA Mode رو اگه روی IDE هستش تغییرش بدید به AHCI چون رابط AHCI سرعت بیشتری برای SSD ها ایجاد میکنه.

2.احتمال زیاد ویندوز رو به صورت بوت معمولی BIOS نصب کردید با توجه به اینکه تو بخش مشخصات مادربورد شما ایسوس داشتن رابط UEFI اشاره کرده بهتره که ویندوز هم ترجیحاً ویندوز 10 با نصب از طریق UEFI و پارتیشن تیبل GPT انجام بدید.بعضی ها میگن GPT فقط برای هارد های بالای 3 ترا هستش این اشتباهه GPT مزیت های دیگه هم داره مثل ایجاد حالت بوت امن (Safe Boot) که اگه برق ناگهانی بره هم شما مطمئنید که بوت ویندوز خراب نمیشه.

لینک مشخصات مادربورد شما اینه و اطلاعاتی که از مادربودتون به دست آوردم از این لینک بوده:

https://www.asus.com/us/Motherboards/M5A99FX_PRO_R20/specifications/

داداش کارت درست و ممنون بابت پاسختون من فقط یه سوال دیگ دارم  من بد از درست کردن این سیستم

یعنی مادر بردی m5a99fx pro 10 gig ram   و cpu فنون 955  گرافیک 1 گیگ 198 بیتی  

بازم کمبود سرعت دارم  خواستم بدونم ایا این هاردو هم عوض کنم و یه ssd بگیرم ایا سرعتم درست خواهد شد >؟  اگه نیاز به تست گرفتن داره بکید تا انجام بدم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، hmasroor گفته است :

ببینید SSD خودش به تنهایی کلی تو افزایش سرعت سیستم شما تاثیر داره.

من روی سیستم قدیمی با 4 گیگ رم و بدون گرافیک و سی پی یو i3 2100 تا قبل از SSD سرعت بوت شدن ویندوز برام عذاب آور بود اما بعد از SSD خیلی خیلی سریع تر شد.

طوری که نرم افزار های سنگینی مثل فتوشاپ در عرض 5 - 6 ثانیه ای برام باز میشه اما یه لپ تاپ دارم که هم سی پی یو اش قوی تره و هم 6 گیگ رم داره ولی چون هاردش معمولیه 5400rpm هستش و SSD نداره همون نسخه فتوشاپ تو لپ تاپم حدوداً 1 دقیقه و گاهی بیشتر باید صبر کنم تا باز بشه و خیلی عذاب آوره.

اینو گفتم بدونید 10 گیگ رم که میگید تاثیر آنچنان حس شونده ای نداره و بیشتر توی Multi-Tasking و مواقعی که میخواین چندین و چند برنامه همزمان استفاده کنید رم می تونه خودشو نشون بده.

ولی در حالت استفاده عادی SSD خیلی خیلی بیشتر تو افزایش سرعت تاثیر گذار و مهمه.

گرافیکم که اگه بازی یا کار های گرافیکی مثل رندر و تدوین و... نمیکنید اصلاً مهم نیست و تاثیری تو استفاده معمولی کار با ویندوز نداره آنچنان.

اقا  مرسی از راهنمایتون والا بازی خاصی نمیکنم نهایتش یه کانتر 1.6 :D  ولی رندر میگیرم برای طراحی کابینت کل این سخت افزار ها نتونستن کار های منو انجام بدن الان دیگ فقط یه هارد مونده اونم که میرم یه ssd میگیرم خدا کنه رندر هم بده

لینک به دیدگاه

شما بگو مشکل سرعت کم توی همه جای ویندوز داری یا فقط توی اون برنامه رندر گرفتن ؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، @حامد@ گفته است :

شما بگو مشکل سرعت کم توی همه جای ویندوز داری یا فقط توی اون برنامه رندر گرفتن ؟

خب تو تمام سیستم بود الان اون هاردو به قیمت 385 با گارانتی فیوچر خریدم  نصب هم کردم با فرمت ntfsالبته بلد نبودم فرمت دیگه ای بزنم یه تست سرعت زدم 250 بود

حالا اگه شما ویا دوستان پیشنهادی برای بالا بردن سرعت هارد و یا سیستم  دارید لطفا بگید ممنون

لینک به دیدگاه

این تایپیک تمام شد

تمام
مشکلت حل شد شما ؟

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، @حامد@ گفته است :

مشکلت حل شد شما ؟

سلام بله مشکل با تعویض هارد حل شد تو رندر  مشکل خاصی نیست فقط یکم طرح سنگین میشه گیر میکنه که اونم برای cpuفنون عادیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...