رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره برای خرید گوشی دسته 2 اندروید تا محدوده 1 میلیون

maysamsina
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان ! خرید گوشی دسته 2 اندروید تا محدوده 1 میلیون رو میخاستم نظر و مشاوره بدید .نوع گوشی رو معرفی بفرمایید .  با تشکر .

لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• -2
در 10 دقیقه قبل، hadipour@gmail.com گفته است :

سلامسلام.دوست عزیز نوت۴ سامسونگ گوشی خیلی خوبیه.صفحه نمایشش ۴کا هستش و باتریشم خیلی خوب پاسخگو میباشدسلام دوست عزیز گوشیه خوب باسلام.دوست عزیز من هم نوت ۴ رو تایید میکنم اس۷ رو هم داشتم که حدودا ۹ماه استفاده میکردم و دوماهه پیش فروختم  من خودم یدونه نوت۴ فورجی دارم و یدونه جی ۷دوسیم کارته یکیشو میخوام بفروشم جی ۷ رو ۵۲۰ت و نوت ۴ فورجی رو هم با کاور  اس ویو که ۱۲۰ت قیمتشه آخر آخرش ۹۸۰ت مد نظرمه و چون پول لازمم میخوام یکیشو بفروشم جی ۷ که هم صفحش معمولیه و ... . بنظرم یه چیزی بخواهید که همیشه از کارکرد و کیفیت و دوربین و امکاناتش راضی باشیدنوت ۴ بهتره هم دوربینش کیفیتش خوبه هم باتریش هم صفحه نمایش خیلی باکیفیت ۴کا.

اگه یکی از اینا رو خواستی در خدمتم

دوستان راهنمایی اشتباه نکنید که باعث سردرگمی دوستمون بشه. کجای نوت 4  4k  هستش ؟؟؟ بعدش هم مگه نوت 4 شما از کجا اومده که این قیمت رو براش گذاشتی؟؟؟ ، میخوای از آب گل آلود ماهی بگیری؟؟؟

اینجا جای این کار ها نیست

لینک به دیدگاه

• -2
در ۱ ساعت قبل، Chabouk گفته است :

دوستان راهنمایی اشتباه نکنید که باعث سردرگمی دوستمون بشه. کجای نوت 4  4k  هستش ؟؟؟ بعدش هم مگه نوت 4 شما از کجا اومده که این قیمت رو براش گذاشتی؟؟؟ ، میخوای از آب گل آلود ماهی بگیری؟؟؟

اینجا جای این کار ها نیست

جناب خودتون اطلاعات تون ضعیفه چرا خودتونو کاسه داغتر از آش میکنید نظر و مشاوره خواسته و من خودم نظر خودمو طبق اطلاعات فنی بیان کردم و سوابق اینجانبو نگا کنید اکثر گوشیهای سامسونگو هم داشتم و هم وقت و زمانمو باهاش صرف کردم.رزلوشن نوت ۴ رو نگا کنید ۲۵۶۰*۱۴۴۰هست که رزلوشن ۴کا (همان کواد اچ دی)هست حتی گوشی های سر مثل a8 2018 هم همچین رزلوشن صفحه نمایشو نداره. سردر نمیاری بیزحمت نظر و مشاوره نده کسی با شما صحبت نمیکنه و تو این سایت شما کاره ای نیستی که فردی ف زیر سوال ببری...ا

نوت۴ هم که مال منه اصلا به شما ربطی نداره که بخوام چند بفروشم یا نفروشم(فقط کاور هوشمند اس ویو ش رو ۱۲۰ت خریدم که ۲سال گارانتی داره)

اینها چه حرفهایی است که میزنید بهتره به خودتون بیایید و احترام خودتونو حفظ کنید نظر هرکس واسه خودش محترم هستش با نظر من موافق نیستید بهتره خودتون گوشی خوب برا دوستمون معرفی کنید و دلایلتونو که نوت۴ گوشی قابلی نیست بیان بفرمایید ماهم استفاده کنیم شاید شما بیشتر از ما سرتون میشه(باتریش ضعیفه؟آنتن دهیش مشکل داره؟مشکل هنگ داره؟مشکل گرم شدن داره؟ بفرما ما هم استفاده کنیم )

ویرایش شده توسط hadipour@gmail.com
لینک به دیدگاه

• -2
در 7 ساعت قبل، hadipour@gmail.com گفته است :

جناب خودتون اطلاعات تون ضعیفه چرا خودتونو کاسه داغتر از آش میکنید نظر و مشاوره خواسته و من خودم نظر خودمو طبق اطلاعات فنی بیان کردم و سوابق اینجانبو نگا کنید اکثر گوشیهای سامسونگو هم داشتم و هم وقت و زمانمو باهاش صرف کردم.رزلوشن نوت ۴ رو نگا کنید ۲۵۶۰*۱۴۴۰هست که رزلوشن ۴کا (همان کواد اچ دی)هست حتی گوشی های سر مثل a8 2018 هم همچین رزلوشن صفحه نمایشو نداره. سردر نمیاری بیزحمت نظر و مشاوره نده کسی با شما صحبت نمیکنه و تو این سایت شما کاره ای نیستی که فردی ف زیر سوال ببری...ا

نوت۴ هم که مال منه اصلا به شما ربطی نداره که بخوام چند بفروشم یا نفروشم(فقط کاور هوشمند اس ویو ش رو ۱۲۰ت خریدم که ۲سال گارانتی داره)

اینها چه حرفهایی است که میزنید بهتره به خودتون بیایید و احترام خودتونو حفظ کنید نظر هرکس واسه خودش محترم هستش با نظر من موافق نیستید بهتره خودتون گوشی خوب برا دوستمون معرفی کنید و دلایلتونو که نوت۴ گوشی قابلی نیست بیان بفرمایید ماهم استفاده کنیم شاید شما بیشتر از ما سرتون میشه(باتریش ضعیفه؟آنتن دهیش مشکل داره؟مشکل هنگ داره؟مشکل گرم شدن داره؟ بفرما ما هم استفاده کنیم )

گزارش داده شد

شما وقتی فرق بین qhd و 4k رو نمیدونی من به شما چی بگم آقای همه کاره 

4k: 2160*3840

اینم مشکلات نوت ۴ که توی اکثر فروم ها بهش اشاره شده

مشکلات نوت ۴:

پردازنده ضعیف و قدیمی

باتری ضعیف

بدنه پلاستیکی

جدا شدن فریم از صفحه نمایش(در اکثر مدل ها)

مشکل سوختن هارد

نشون دادن رنگ سفید با هاله های صورتی

نبود آپدیت

اثر انگشت فوق العاده ضعیف

دوربین سلفی افتضاح

سوختن پیکسل

لگ

مشکل در دکمه home

و...

ویرایش شده توسط Chabouk
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...