رفتن به مطلب

مشاوره خرید پاور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام‌دوستان نمیدوستم کجا سوالم بپرسم گفتم تاپیک بزنم، من میخوام پاور بخرم ،ولی اصلا سر در نمیارم، بگم که پی سی روزی شاید ۱۰ ۱۲ ساعت روشن باشه سیستم هم واسه گیم هست

Core i7 7700k

Z270-A pro msi

Ram 8gb ddr4 3200 single

Vga Asus rogstrix 1050 2gb oc

Case striker 6fan 120

Hard 1t 7200

Ssd 256gb

Cpu cooler green 400 pwm

لطفا توان مورد نیاز و بهترین پاور برای این سیستم رو بگین .

یکی‌از دوستان مقدار مصرف کامپیوتر رو حدود ۴۰۰ وات تخمین زد و crosair vs450 رو پیشنهاد کرد

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

خب برای پاوربهتره به 550وات فکر کنید چون بحث آینده نگری وارتقا کارت گرافیک رو هم باید در نظر داشته باشید(1050چندان مناسب نیست,البته الآن درکل زمان خوبی برای خرید گرافیک نیست )ورمتون هم برای بازیهای روزکم میاره و16گیگ بزاریدخیالتون راحت باشه.اگر محدودیت بودجه دارید میتونید cpu رو نسخه عادی 7700ومادربرد روهم نسخه غیر z مثل b250 بگیرید که در هزینه صرفه جویی بشه و در عوض رم بهترتهیه کنید.

من جای شما باشم مدتی رو با گرافیک مجتمع خود cpu میگذرونم وبازیهاروباکیفیت پایین اجرا میکنم تاقیمتای گرافیک به حالت متعادل برگرده و یا سری جدیدبیاد(شاید تا تابستون طول بکشه)

البته اگه این 300یا400هزارتومان هزینه اضافی که بخاطر شرایط خاص بازار اضافه بر ارزش واقعی پرداخت میکنید نسبت به این زمان چندماهه ارزششو داره خب هیچی امابرای کسی که 1070 یا1080 یا حتی 1060میخاد بخره بهتره که صبرکنه.چون صحبت چند میلیونه.

ویرایش شده توسط alimogharehabed
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...